Terug

Deel deze pagina:

Hans Nijland: 'Weerstand opzij zetten'

Door Ronald Bos 2 reacties

Een deel van de supporters van Feyenoord laat zich leiden door emoties ivm de plannen om een nieuwe Kuip te bouwen. Het zelfde overkwam de supporters van FC Groningen die op 22 December 2005 afscheid moesten nemen van hun stadion vol herinneringen.

Zelfs FC Groningen durfde het aan om het Oosterpark stadion in een moeilijke tijd te verlaten voor een moderner stadion de Euroborg. Hierover waren toen wel de nodige discussies bij de supporters van FC. Zij vroegen zich vooral af of het stadion wel vol zou raken. Er was sprake van ongelooflijk veel weerstand aldus Hans Nijland in de telegraaf van deze ochtend.

Wat moest FC Groningen met een stadion van 22.500 plaatsen? Maar Hans Nijland zag de omzet van 10 miljoen euro in het Oosterpark meer dan verdubbelen naar 24 miljoen euro in de Euroborg. De kritiek werd minder sinds de overstap naar de Borg en FC Groningen mag zich nu een gezonde subtopper noemen.

Reacties:
10-07-2013 om 11:39

Ik gun Feyenoord altijd het allerbeste (liever dan die flutclub uit Mokum) maar ze moeten zich in Rotterdam zelf maar redden,dacht ik zo. Naar verluidt moet de gemeente Rotjeknor garant staan voor 164 miljoen. Een heel bedrag aan gemeenschapsgeld,dat wel. En dat in deze crisistijd? k'Weet nie!!!!! :bowdown:

Ronald_fcg10-07-2013 om 13:04

Heb je gelijk in wij moesten ons zelf ook redden en dat is ons met succes gelukt. En ook denk ik niet dat ze dit bedrag gaan neerleggen gezien het een crisistijd is inderdaad.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!