Terug

Deel deze pagina:

Veel gepuzzel selectie - wat gaat FC doen in aanloop naar het nieuwe seizoen?

Door Klaas Willemsen 62 reacties

Richairo Zivkovic is na 1 juli weg, daarvoor zal een vervanger moeten komen. Dat is min meer de boodschap die trainer Erwin van de Looi liet doorschemeren in het vraaggesprek - dat vrijdagmorgen met Elwin Baas / RTV Noord was opgenomen - en vandaag is uitgezonden. Er is dit jaar veel bezuinigd op de selectie. Ook voor het aankomend seizoen moet FC Groningen voorzichtig zijn met de uitgaven. Er zal (afhankelijk van met name de uitgaande transfers) gepuzzeld moeten worden aan de huidige selectie. De coach hoopt dat de meeste spelers voor het nieuwe seizoen behouden blijven voor FC. Maar - bij een goed bod zal FC Groningen spelers (zoals bijvoorbeeld) Bizot, Botteghin, Chery en Kostic zeker niet tegenhouden. Filip Kostic wordt door diverse clubs gevolgd. Blijft de Serviër nog een jaar langer of gaat hij deze zomer weg? En zo ja, wat voor type speler komt daarvoor terug, wordt het een één op één vervanging? Of kiest de TS voor een meer vergelijkbaar type?

 

 

 

 

 

Van de Looi wil Maikel Kieftenbeld graag behouden voor de club. De controleur heeft dit seizoen een stap gemaakt in zijn ontwikkeling en is belangrijk voor het team zowel op het veld als in de kleedkamer. Het is nog geen gelopen koers dat de middenvelder daadwerkelijk weggaat. Van de Looi heeft hier een belangrijke stem in, maar beslist niet alleen.

Voor Krisztian Adorjan zal er voor 15 mei een beslissing vallen. De coach vindt hem een goede voetballer maar zijn status is nu anders. De Hongaar moet van der Velden en Chery voor zich dulden als het gaat om een basisplaats in het eerste elftal. Hoe gaat de balkunstenaar hier mee om? En wat wil FC nou zelf?

Over Cambuur verdediger Martijn van der Laan en of hij op de FC lijst staat wil van de Looi zich niet uitspreken. Dit type speler past zeker bij de club - maar of hij ook echt gaat komen? De tijd zal het leren.

Reacties:
Sil20-04-2014 om 11:02

V/d Laan goede speler maar momenteel niet nodig. Kieftenbeld mag blijven maar hoeft niet per se, volgend jaar basisplaats voor V Nieff zou mooi zijn. Als Kostic gaat zou ik zelf graag Fledderus zien terugkeren, vind ik echt een goede speler. Adorjan sowieso behouden. Als spits misschien Hoesen halen van Ajax? Als die zelf wil. Daar zit nog wel potentie in denk ik als hij een basisplaats en vetrouwen krijgt.

20-04-2014 om 14:19

Inderdaad Hoesen halen en die Meleg

20-04-2014 om 14:44

Fledderus? Hoe kom je daar nou bij? Een hele slechte speler met een mentaliteit van een fietsband. Niet halen dus!!!! Kieftenbeld mag weg, graag zelfs. Heeft zelf aangegeven dat hij weg wil, doeiiiii. Adorjan mag blijven maar moet zich schikken in het systeem, wat voor hem niet meevalt. En een speler die bij 020 niet aan de bak komt hoeven wij bij de FC-Groningen toch zeker niet te halen. Kom nou!!!!!!:(:(:(:(:(

20-04-2014 om 15:06

Nee Rob roy welke wil je hier dan hebben

Marco20-04-2014 om 15:52

Hebben een spits nodig en een nieuwe linkback. Middenveld is al wel compleet met Lindgren en De Leeuw (rechtshalf, met zijn loopvermogen en scorend vermogen moet hij dat goed kunnen invullen). Kunnen Adorjan en van Nieff ieder een helftje meedoen als derde middenvelder. Zou goed zijn als Groningen Stenman terug zou halen. Was een linksback die altijd een voldoende speelde ook in lastige wedstrijden. Groningen scout beter in Servie; bij topclubs waar spelers op een zijspoor zijn beland en met eredivisie voetballers. Uit scandinavie en eerste divisie is (te) vaak een teleurstelling geworden. Misschien kunnen we de servische jonge spits van Vitesse overnemen, die wilden we eerder zelf halen. Geld lijkt daar op, en zullen dan daar eerder wisselspelers laten gaan.

Hendrik20-04-2014 om 17:08

Met Veldmate en deze trainer die blijft denk ik dat wat er weg gaat ze het gewoon aanvullen met de jeugd. want geld is er niet. :(

Hendrik20-04-2014 om 18:31

Ron Jans met Pec zwolle gefeliciteerd met het behalen van de beker finale. Vind ik op dit Blog wel op zijn plaats

20-04-2014 om 20:02

Het is heel eenvoudig. Kostic gaat weg en moet vervangen worden. De "kieft" gaat ook moven, daar hebben we Adorjan voor. Burnet mag ook weg, dus moet vervanging voor komen, en er moet een volwaardige spits komen die er zoiets als 15/20 inschiet. Waar al deze gasten vandaan moeten komen is iets voor de scouting en misschien hebben we ze al in huis bij de jeugd. Werk genoeg dus voor de beleidsbepalers en TD. :p:p:p:p

20-04-2014 om 20:04

Ben eigenlijk helemaal geen fan van Ron Jans, Hendrik maar dit gun ik hem wel. Mooie overwinning op de meest gehate club van Nederland. Dit doe me echt goed. VROLIJK PASEN ALLEMAAL!!!!!!!!!!:D:D

20-04-2014 om 20:09

Gewoon alle poen zetten op een spits met min. 15 goals excl. penalties. Zo'n spits heeft bij de Fc altijd(laatst 10 jaar totdat Zeefuik kwam en Teixera) de ellende achterin en op het middenveld verbloemd. Middenveld en achterin zo min mogelijk geld aan uitgeven. Feldderus en vd Laan is allemaal niks...zelfs Stenman kan het niet meer aan met zijn 31... Niet aan beginnen dus, gewoon een paar fysiek sterke snelle goedkope gasten achterin en alle ballen naar voren. Een afrikaanse spits lijkt me wel wat. Die zijn niet bang en stapelgek.

20-04-2014 om 20:12

Oja Kostic gewoon aan zij contract houden. Wat kunnen we vangen een mln. of vijf? Niet de moeite waard laat Nijland zijn gaten maar op een andere manier dichten. Liever een topper op de flanken dan een sluitende begroting! Hijzelf wil vast wel weg...is dus wel lastig maar toch. Voor dat geld krijgen nooit meer zo'n topper.

21-04-2014 om 07:28

Een topspits!rechtsbuiten,linksback en evt een cv naast botteghin...kappelhof twijfelachtig soms

Sil21-04-2014 om 09:20

Ach ik vind Wijnaldum wel potentie hebben... Wat dommigheden uit zn spel en het is zeker een eredivisie waardige speler. Dat jullie Fledderus niks vinden snap ik niks van... Kijken jullie nooit wedstrijden? Is bij Roda met afstand de beste speler en zou echt niet misstaan bij onze FC, speelde ook tegen Groningen een sterke pot... Ik vind Kappelhof wel goed genoeg.

RowDeBo21-04-2014 om 10:21

Een nieuwe centrum verdediger halen Tom Beugelsdijk, kan die mooi met botteghin in het centrum spelen Beugelsdijk is een echte kerel en acht ik beter als johan kappelhof. Als spits Arjen Hagenauw de kans geven, kan zomaar goed uit pakken wie weet ? Mocht dat niet lukken, dan zou ik stef nijland overnemen van zwolle, is wel een gok maar wel bekend bij de fc, misschien dat hij dan weer zijn oude niveau op pakt .Als Linksback zou ik wel Martijn van der Laan halen, doet het wel goed bij cambuur !

21-04-2014 om 11:04

RowDeBo, Prima suggesties van jou, maar allemaal twijfelgevallen.Zekerheid moeten we hebben.Zekerheden die je niet hebt als je Nijland weer terughaalt. Tom Beugelsdijk gaat echt niet bij ADO vandaan. Hagenauw is een goeie spits maar niet constant genoeg om in het eerste te spelen, hij is wel geschikt om af en toe in te vallen en zo ervaring in het eerste op te doen. Martijn van der Laan komt bij FC-Groningen vandaan en ik zie niet ij waarom hij terug zou moeten komen want zo'n wereldspeler is dit niet. Is een nuttige speler,meer niet!!!!:p:(:p:(

Greatone21-04-2014 om 12:07

Mocht Roda degraderen, dan proberen Guus Hupperts te halen. Meleg halen voor de afgesproken huurconstructie met Ajax ivm transfer Zivkovic. Voor de Spits hebben ze momenteel Islamovic op proef, ken hem niet en kan er geen oordeel over geven helaas. Danny Hoesen zou ook een optie kunnen zijn, al ben ik van hem ook nog niet overtuigd. Vind die Antonia van GAE ook wel een leuke speler. Maar prioriteit ligt gewoon bij een goede spits.

21-04-2014 om 13:02

Rob roy je hebt steeds commentaar als hier mensen met namen komen. Groningen heeft weinig geld dus ze kunnen helaas geen toppers halen. Kom nou eens zelf met spelers die je hier wilt ik ben benieuwd maar dan wel spelers die niet te duur zijn voor Groningen.

21-04-2014 om 14:46

Ik weet niet waar je het over hebt,Hollander. Ik zou commentaar hebben als mensen met namen komen? Hoe kom je daar nou bij. Ik zeg alleen mijn mening en niet anders.Als je mijn post van 20/04/2014 22:22 uur goed had gelezen dan was je niet met deze belachelijke conclusie gekomen. ik heb alleen een mening over spelers als mensen beweren om spelers als Fledderus of vd.Laan weer terug te halen, want als je een beetje kijk op het voetbal hebt dan weet je ook dat als je spelers weer terug haalt die hier al eens gespeeld hebben dat dat altijd op een teleurstelling uitloopt. Laten we het er maar op houden dat het tussen de regels lezen een moeilijke opgave voor jou is. Jammer van zo'n reactie op dit mooie forum!!!!:(:(:(:(

21-04-2014 om 14:54

Rob met namen komen die jij hier wilt hebben ik ben benieuwd . Want je komt nog steeds niet met namen .

21-04-2014 om 15:08

Nieuwe namen zijn moeilijk omdat niemand weet wie er allemaal beschikbaar zijn en ook nog eens goed genoeg. De namen die hier veelal genoemd worden kan iedereen makkelijk over oordelen omdat de meeste hier al gespeeld hebben en niet voor niks zijn weggegaan...1 plus 1 is twee. Waarom lees ik hier niet wat we moeten doen met Zeefuik? Dat is namelijk op papier onze eerste spits...

21-04-2014 om 15:12

Veel mensen, óók op dit forum, hebben nog steeds niet door dat het noemen van namen geen enkele zin heeft. Ten eerste zijn als deze lui op geen enkele manier ook maar iets deskundig en op geen enkele manier ook maar iets van invloed op het aantrekken van welke speler dan ook. De FC-Groningen heeft mensen in dienst die 1000x beter weten welke speler er bij moet komen en daar heeft iemand op dit forum geen enkel invloed op.Ik laat in deze dan ook na om namen van spelers te noemen. Heeft geen enkele zin Snappie!!!!! Wél heb ik een mening over spelers die eventueel op proef of in "the picture" zijn bij de FCG, maar die hou ik wijselijk voor mij. Ik laat de beslissing om spelers aan te trekken graag aan de beleidsbepalers van de club over en of ik het daar mee eens ben laat ik graag in het midden. Ik kan ook wel gaan roepen om Messi of Ronaldo maar ik weet niet hoeveel "pecunia" Nijland in z'n knip heeft, dus wat voor zin heeft het. Nada,zou ik zeggen!!!!!!!:):)

21-04-2014 om 15:14

Boymans van Willem twee! prima spits...harde werker en neusje voor de goal. Schopt ze er makkelijk in en az wil hem niet meer.

Sil21-04-2014 om 15:21

@Robroy, lijkt me sterk dat ze er 1000x meer van weten, verklaar anders al die miskopen maar. Soms hebben ze er inderdaad kijk op, bijvoorbeeld bij V/d Velden die ik nooit had gehaald die het wel goed doet. Sommige staf leden van FCG zijn er voor opgeleid en steken er veel tijd in(omdat het hun werk is) maar ik denk niet dat ze per definitie het "1000x beter weten". Daarnaast denk ik dat jij behalve naar onze mooie club en af en toe een samenvatting jij niet veel eredivisie wedstrijden kijkt als je denkt dat V/d Laan en Fledderus niet goed genoeg zijn. Het argument "ze speelden er al en waren niet goed genoeg" klopt voor geen kant, kijk naar Lachman die is hier compleet mislukt en heeft nu bij Zwolle met uitstekend spel een transfer naar FC Twente verdiend. V/d Laan doet het écht goed bij Cambuur en zou bij de Fc niet misstaan, en hij kent de club al. Hij is alleen een beetje klein, dus als cv weet ik het niet. Linksback zou misschien wel kunnen. Fledderus heeft dit seizoen veel blessures gehad maar toen hij

Sil21-04-2014 om 15:22

fit was speelde hij sterk en speelde Roda in t geheel een stuk beter. Vorig jaar speelde Fledderus helemaal een sterk seizoen. Hij zou echt niet misstaan bij ons clubje hoor. Vooral als hij gratis te halen is

21-04-2014 om 15:48

Dat is al 3 seizoenen aan te zien wat een miskopen hebben ze gedaan . Dat is dus te zien 1000x beter. Nou kijk ze moeten naar Zwolle kijken daar lopen spelers rond die hadden hier ook kunnen spelen . Mokotjo. Fernandez. Drost. Klich Narsinch

21-04-2014 om 16:52

Je hebt gelijk Sil, ik kijk weinig voetbal en omdat ik weinig voetbal kijk ben ik al bijna 60 jaar supporter van GVAV/FC-Groningen en ga ik , op enkele uitzonderingen na, elke thuiswedstrijd naar het Oosterpark/Euroborg. Ik heb er dan ook helemaal geen kijk op en daarom laat ik de zienswijzen ook graag over aan jochies zoals jij die er véél meer verstand van hebben dan ik. Een fijne Pasen nog!!!!!!:p:p

21-04-2014 om 17:01

Mensen...RR wil altijd het laatste woord,accepteer dit aub!?of ie nou gelijk heeft of niet!:bowdown::D:lol::lol:

21-04-2014 om 17:06

Juist Robin, ik laat mij niet monddood maken, ook niet door iemand op dit forum en daarom heb ik altijd het laatste woord........wen er maar aan. Capice??????:D:D

21-04-2014 om 17:18

Lachman is hier niet mislukt...ging weg om andere reden. Flederus is vervloekt hier omdat hij vaker kut dan goed speelde. Mensen vergeten snel... Vd Laan is te klein...harde woorden maar het is zo. We hebben al veel kleine spelers hè...moet niet nog meer worden.

21-04-2014 om 17:22

Wat jij zegt Geronimoo, ben ik niet vergeten maar dat kan je die andere wijsneuzen niet bijbrengen................ach laat ook maar.:$:$

21-04-2014 om 17:35

Nooit opgeven Rob Roy...de echte Rob Roy gaf ook niet op hè. Moet wel zeggen dat ze zijn kop eraf hebben gechopt uiteindelijk maar dat hoort er bij hè.

21-04-2014 om 17:53

De echte ligt vredig begraven in Balquidder/Schotland, naast z'n vrouw en zoon. Ach en ik laat me niet zo makkelijk de kop eraf schoppen hoor, daar moeten flinkere mannen voor komen en niet van die watjes die op een forum schrijven en alles beter menen te weten. De groeten!!!!:D:D

greenhart21-04-2014 om 18:16

er zijn genoeg aanvallende spelers te halen in de nederlandse competitie. hoessen,antonia,gyon fernandez.van der linden van go ahaed voor de breedte.dan nog een aanvallende middenvelder linssen van heracles mss.er loopt echt wel wat rond ..... belangrijkste lijkt me een scorende spits.en het liefst ook een scorende middenvelder.

greenhart21-04-2014 om 18:21

ow ja en van de laan en fledderus terug halen pfffff lijkt me toch niet.van de laan doet het prima bij cambuur maar hebben wij nix aan.fledderus met zijn irritante gedrag is hier compleet mislukt en degradeerd nu ook bij roda dus tja .... Lachman zou niet mistaan maar ja die gaat al naar twente.jammer dat hij niet echt een kans heeft gekregen.als hij speelde werd hij rechtsback gezet.erg jammer prima verdediger nu.schijnt alleen een lastige jongen te zijn.

FCGmijnclub21-04-2014 om 18:59

De transferperiode kon deze keer wel eens een hele interessante worden. Iedereen is er wel over uit dat er een spits moet komen. En namen mogen uiteraard altijd genoemd worden:p Of ze ook haalbaar zijn, time will tell.... Fledderus werd in zijn FC tijd vaak afgebrand. Maar wie bv) de wedstrijd thuis tegen Roda gezien heeft (3-3) zal ongetwijfeld diep van binnen gedacht hebben, hadden wij maar zo'n "zuiger" in ons team. Lachman is hier om andere reden weggegaan dan op basis van sportieve argumenten. Dat van der Laan mogelijk in beeld is, zal te maken hebben dat Burnet waarschijnlijk toch naar een andere club gaat. Blijven Kostic, Magnasco, Chery, Botteghin en Bizot? Is er wel plek voor Adorjan? Zal Nick Bakker zich wederom gaan aandienen, hij is op de weg terug... Ik was vandaag verrast door de clubsite over de stage van Islamovic. Verheugend nieuws dat FC zich nu al volop aan het oriënteren is over de spitspositie. En het lijstje van Hollander, daar wordt FC niet minder van:thumbsup:

21-04-2014 om 19:15

RobRoy al zo lang supporter ga je niet met pensioen. Waarom ben je nooit wat gaan doen als trainer of scout Dan had je het vast beter gedaan tjonge wat een wijsneus.

21-04-2014 om 19:57

Schitterende lijst ja maar zinloos. Allemaal huurspelers. Niet beginnen met huurspelers. Maximaal 1 als het echt niet anders kan. De Fc heeft geen poen maar daar moet Nijland maar iets op verzinnen. Daar ga ik weer...zolang Zeefuik onder contact staat is hij onze eerste spits. Zal echt geen ervaren spits bijkomen zolang...jammer.

Marco21-04-2014 om 20:16

Er zal nog wel geld binnen komen. we krijgen bijvoorbeeld geld als oud-fc spelers een tranfser maken Van Dijk (Celtic), Matavz (Psv) etc. Komt er een bod van 5 miljoen op Kostic of 2 miljoen op Chery dan laat Groningen ze ook gaan. Belangrijk is dat aflopende contract spelers afscheid van wordt genomen. Dan ontstaat er aan de salariskant weer ruimte. Een Stenman van 31, daar kun echt nog wel 3 tot 5 jaar plezier aan beleven. Je hebt naast talenten ook dragers nodig, die niet na 3 goede wedstrijden weg willen.

21-04-2014 om 20:25

@Hollander, Wat jij vind is helemaal niet belangrijk, jongen Jij bent maar een piepeltje die met de meute "mee lult".:( Wat we op dit forum nodig zijn, zijn echte mannen met een eigen mening en daar hoor jij toevallig niet bij. En wat dat pensioen betreft. Echte supporters gaan niet met pensioen die blijven tot ze er bij neervallen en ik ben niet van plan dat te doen,maak je geen zorgen. :$:$

21-04-2014 om 20:32

Dan snap ik niet wat jij hier nog doet je bent te oud je kunt niet meer mee ouwe hahaha Ja inderdaad een piemeltje waar ik nog jaren mee kan spelen . Jij met je oude piemeltje dan lukt het niet meer om met die jonkies mee te kunnen denk erom ik heb vanaf nu het laatste woord jij niet meer .

FCGmijnclub21-04-2014 om 20:33

Respect uiteraard ook voor Rob Roy! Zonder zijn bijdrages wordt het ook zo'n saaie boel:) echter we moeten er niet naar toe om koste wat het kost ons gelijk te moeten halen..... In discussie gaan en elkaars mening respecteren blijft de drijfveer om hier in openheid met elkaar van gedachten te wisselen en we hoeven het zeker niet met elkaar eens te zijn.... Het belangrijkste wat we met elkaar voor ogen hebben is onze FC, we hopen allemaal dat Grunn na de zomer sterker en stabieler gaat terugkomen. Zo ben ik bv) onder de indruk van die Turuc van Go Ahead, lijkt nu helaas naar Twente te gaan. En Kali - die middenvelder van Roda zou m.i. ook een prima aankoop kunnen zijn..... en nog even dat lijstje van Hollander, volgens mij zijn de meeste spelers eigendom van Zwolle. Is die Fernandez binnenkort niet transfervrij?

21-04-2014 om 20:38

Fernandez mwoa moeilijke jongen op zich niet erg maar is bij Zwolle geen basis dacht ik...zegt al genoeg.

21-04-2014 om 21:02

@Hollander, Ik had al eerder geconstateerd dat je bijdrage van andere mensen niet goed zou lezen maar het blijkt nu maar weer dat ik daar wel gelijk in heb. Maar om deze discussie niet helemaal uit de hand te laten lopen maak ik nu dus even een einde aan deze onzinnige discussie. Van een onbenul als jij hoef ik niet te winnen, dat is mij ook nog te min, maar zegt ook heel veel over de plaats waar jij in de maatschappij staat en dat is mijns inziens niet heel hoog op de ladder. En FCGMijnclub: Elkaars mening respecteren is op geen enkele blog mogelijk hoor. :(:(

21-04-2014 om 21:37

Is Evander Sno mischien een goede vervanger voor kieftenbeld? Hij is en speelt wel sterk

22-04-2014 om 08:43

Evander Sno heeft een tweejarig contract getekend bij ADO Den Haag!!!:p

the fc mijn club!22-04-2014 om 14:45

Ik zou linssen van heracles halen! Goeie speler heeft scorend vermogenen goeie actie. Ik zou hoessen ook halen (als we hem kunnen betalen dan;)) Want hij kan ook nog wel een goaltie maken. als kieftenbeld weg zou gaan zou ik toornstra halen dat is toch gewoon een goeie speler zeker voor the fc! In verdediging hebben we alleen maar een linksback nodig denk ik. en ik zou stenman wel weer terug willen zien eigenlijk.:)

braveheart22-04-2014 om 14:52

Ik ben het met Rob Roy eens dat al die namen noemen geen enkele zin heeft, laat dat maar aan de staf over van de FC. En alsjeblieft geen Fledderus terug halen. Wat belangrijk is zijn spelers halen voor de positie waar ze goed in zijn. en niet weer omscholen naar een andere positie. Geef de jeugd een kans om door te stromen. En haal wel een goede spits die er gelijk staat. Hagenauw rustig laten invallen en laten wennen aan het eerste. En een nieuwe linksback. En wat heeft het voor een zin om telkens te roepen hoeveel geld de fc wel moet hebben met de oude transfers. Er komt meer bij kijken dan het geld wat binnen komt. ( investeerders, belastingen, door verkoop clousules, en vele andere zaken) Wat ik wel vind is dat ze moeten ophouden met een lagere verkoopprijs en daar voor in de plaats die bonussen die we de helft van de tijd niet krijgen omdat het streven niet word gehaald. gewoon dat is de prijs en dat moet er betaald worden.

22-04-2014 om 18:03

He,he, eindelijk iemand die het met me eens is Zijn er toch nog mensen op dit forum die verstand van voetbal hebben. Kunnen die andere wijsneuzen een voorbeeld aan nemen.Nietwaar Hollander????:o:o

22-04-2014 om 18:13

Enkele namen die ik interessant vindt zijn; Spits - ik ben wel gecharmeerd van Higdon (NEC), vooral als NEC degradeert, kan publieks lieveling worden denk ik Wellicht is Nwofor ook een optie (VVV/Heerenveen) Linksback- Dijks (Ajax/Heerenveen) Centrale verdediger naast Botteghin- Zanka (Jorgensen van PSV) als die vertrouwen krijgt heb ik nog steeds t idee dat dat een goeie gaat worden Buitenspeler (rechts/links) Jozefzoon (PSV) komt volgens mij niet meer in de plannen voor van PSV Middenveld verstreken met Sno (RKC) en Turuc (GAE) Volgens mij allemaal haalbaar omdat de meeste een aflopend contract hebben of voor een paar cent op te halen zijn. GRAAG ANDERE MENINGEN HIEROVER

22-04-2014 om 19:46

Hidgon...holle bolle Gijs...te traag...techniek van een dooie...maakt wel redelijk wat goals...hm moeilijk dus. Nwofor kan ik niet uitspreken kan dus geen topper zijn. Dijks is zo sloom als een schilpad zonder poten. Neit doen dus. Zanka te duur en is een jankerd...niet doen dus. Zoon van Jozef mag weer de bijbel in is een hardloper en meer niet. Sno kan niet hè...en die Turk kan naar betere clubs dan de Fc... Kortom allemaal bagger akhvltsnmrw...

22-04-2014 om 20:24

Koolwijk en Antonia wil ik hier ook wel willen zien en Danny Hoesen als spits.

22-04-2014 om 20:28

Je wilt ze zien? Koop je toch een foto van ze?

the fc mijn club!23-04-2014 om 10:38

Ik ben het ook wel eens dat het geen zin heeft om namen te noemen. maar het is toch gewoon leuk om met zijn allen wat spelers te noemen die eventueel haalbaar zijn. als we nou onzin namen gingen noemen dan oke. Maar ik zie gewoon namen die allemaal haalbaar zijn en je mag dat toch best wel zeggen wie je hier wilt zien? Gewoon iedereen zijn eigen mening. wsnt ee zitten in Nederland en niet een gek land in het midden-oosten ofzo. :thumbsup:

the fc mijn club!23-04-2014 om 10:44

En bovendien we zijn hier gewoon ook allemaal suporters van Fc Groningen:thumbsup:

23-04-2014 om 15:47

Hollander rulezzz...haha!Rob is vast een beste kerel en zegt ook vaak ware dingen,maar het is niet zo dat hij alleen maar gelijk heeft...en eh ieder zn mening he...uiteindelijk gaat het maar om 1ding!!FC

23-04-2014 om 18:59

Nee Robin, ik zal ook wel eens GEEN gelijk hebben maar het is wel mijn mening. Heb ik ook altijd gezegd, en dan wordt er al gauw gezegd dat ik altijd het laatste woord wil hebben. Is dus niet waar. Waar ik niet tegen kan is dat ik dan uitgemaakt wordt voor allerlei dingen waar de honden geen brood van lusten en dan wordt het gewoon "wie de bal kaatst kan de bal terugverwachten" :D:D

23-04-2014 om 19:40

Is zeker niet waar zie alhier en aldaar.

23-04-2014 om 22:42

rob roy 21-04-2014 19:06Juist Robin, ik laat mij niet monddood maken, ook niet door iemand op dit forum en daarom heb ik altijd het laatste woord........wen er maar aan. Citatie van rob roy....:thumbsup:

24-04-2014 om 09:21

Goed zo Dennis, jij begrijpt het tenminste. Chapeau!!!!!!:(:(:(

ariefcg24-04-2014 om 19:35

Mocht kostic vertrekken, zal ryan thomas dan geen optie zijn? Misschien te duur maar vind t een leuke speler. Tevens is hij nog erg jong dus groeipotentie??

houkuhs24-04-2014 om 20:56

volgens mij hebben we voor nu alleen een scorende spits nodig. Zolang alle spelers nu blijven iig. hopen dat we Bizot, Botteghin. Kostic en Chery kunnen behouden voor komend seizoen. Kieftenbeld gaat waarschijnlijk weg, kan prima vervangen worden door van Nieff naar mijn mening. mocht Chery weggaan hebben we de Leeuw nog achter de hand. Kostic zou wel vervangen moeten worden. Ideale opstelling voor komend seizoen: Bizot Magnasco/ Hateboer Botteghin Kappelhof Burnet/ van der Laan Lindgren/ van der Velden van Nieff De Leeuw / Van Der Velden Chery Kostic ?? Spits ??

24-04-2014 om 20:58

Nee wat mij betreft niet is wat mij betreft niet

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!