Terug

Deel deze pagina:

Hans Nijland won weddenschap van Maaskant (sr)- kistje wijn is binnen

Door Klaas Willemsen 2 reacties

Het is woensdagavond 24 juli. Op het veld van VV Gorecht in Haren ontmoette FC Groningen de Spaanse opponent Getafe. In de bestuurskamer spreekt Hans Nijland met Bob Maaskant, oud trainer, zaakwaarnemer en vader van de onlangs vertrokken coach Robert Maaskant. Bob Maaskant spreekt Hans Nijland aan met de mededeling, "je vergeet onze weddenschap toch niet hé Hans". "Zeker niet Bob" zegt Nijland, "jij denkt dat wij de komende drie jaar niet bij de beste 7 eindigen?" "We zetten er een doosje wijn op" zegt Bob. Nijland; "Prima. We hebben een goede selectie. Het is dat ik die zoon van jou vorig seizoen wat tips heb gegeven, anders was het niks geworden". Maaskant: "het is een godswonder dat Robert met die rotzooi zevende is geworden, een godswonder". (bron dvhn)

FC Groningen eindigde de afgelopen zaterdagavond na 34 speelrondes wederom op de zevende plaats met meer punten en doelpunten dan het afgelopen seizoen. Vanmiddag twitterde Hans Nijland: Bob Maaskant heeft vandaag zijn weddenschap ingelost. Kistje wijn bezorgd op het stadion. Grote klasse!!!

Reacties:
butcher983106-05-2014 om 17:36

Rotzooi Kwakman het hele jaar in de basis,en Kostic op de bank,jazeker de Maaskantjes hebben er wel verstand van.:clap: Hans geniet maar lekker van dat wijntje.:thumbsup:

Hertog06-05-2014 om 18:45

"Prima. We hebben een goede selectie. Het is dat ik die zoon van jou vorig seizoen wat tips heb gegeven, anders was het niks geworden". Hahaha! HUP HANS!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!