Terug

Deel deze pagina:

Chery wacht op zijn kans, "de nieuwe club komt later wel"

Door Thijs Faber 4 reacties

Tjaronn Chery houdt zich in een interview met het Algemeen Dagblad niet in. De middenvelder zegt het niet erg te vinden dat zijn transfers afketsten. Wel meldt hij het volgende over zijn toekomst: "De nieuwe club komt later wel. Misschien in de winterstop en anders volgend jaar. Normaal gesproken gaan goede voetballers weg, en ik ben een goede voetballer."

Reacties:
jan03-09-2014 om 20:32

je hoeft niet weg blijf toch dit seizoen

Marco04-09-2014 om 09:43

Hij is niet alleen een goede voetballer, voor Groningen ook heel belangrijk (haast onmisbaar). Wellicht kan Groningen Ryan Koolwijk toevoegen aan de selectie. Denk dat die nog een club zoekt. Kan hij spelen tegen rechterrijtje ploegen ipv Kieftenbeld en Chery vervangen als hij eens een wedstrjd niet meedoet. V Looi hangt erg naar 2 verdedigende middenvelders, hij kan anders dan Lindgren en Kieftenbelt er wel een voetballende invulling aangeven. Als we het spel moeten maken is dat wel nuttig en resultaat verhogend.

04-09-2014 om 20:35

Beetje zat van het gezeik dat ie steeds weg wil. Lever je toch je contract in? Voor jou tien anderen kerel.

05-09-2014 om 17:28

Chery heeft altijd zo gedaan: bij ADO en nu bij Grunn...een flink grote mond, maar waarschijnlijk een klein hartje...hij vond de supporters "gruwelijk" aan het eind van vorige seizoen, dus dat zegt ook wel hoe gevoelig hij is voor positieve waardering...maar ja, het kan niet altijd feest zijn - als hij 'ns een mindere periode heeft zoals begin vorige seizoen. Gewoon doorgaan met presteren, komt de waardering:clap: en de transfer vanzelf.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!