Terug

Deel deze pagina:

Afsluitende training FC Groningen; Hiariej oogt fit en het team lijkt klaar voor FC Utrecht uit

Door Lukas van der Wal 12 reacties

Vanochtend werd op het trainingsveld de afsluitende training gehouden in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. De technische staf had een leuke training in petto, met als doel teambuilding. De spelers konden zich uitleven in drie varianten van handbal, genaamd hand-voetbal.

Dit kwam de sfeer te goede. De basis die we gisteren in onze voorbeschouwing hadden genoemd blijft intact. Dit betekent dat Hiariej hersteld is van een lichte knieblessure die hij gisteren had opgelopen. Wel is het wachten op een eventuele reactie van zijn knie. De alleskunner trainde fel en hield zich hierbij niet in. De Leeuw zal de geschorste Lindgren gaan vervangen.

De vermoedelijke opstelling

Antonia - Hoesen - Van der Velden

Chery - De Leeuw - Kieftenbeld

Van Nieff - Kappelhof - Botteghin - Hiariej

Padt

Kijken we naar de beleving, dan zit dit voor zondag goed. De partij was fel en explosief. De omschakeling was bij de basisploeg snel en daadkrachtig. De intentie van de FC is morgen is duidelijk, wachten op het moment voor druk zetten naar voren, om dan vanuit de omschakeling te de tegenstander pijn te gaan doen. We zijn benieuwd, op de training zijn er namelijk geen punten te halen. Come on FCG!

kijk hier onder voor de foto reportage van onze huisfotograaf Jan Koopman

Reacties:
20-09-2014 om 13:38

:thumbsup:

20-09-2014 om 14:07

off topic; Het Dagblad van het Noorden meldt vandaag dat onze trainer een andere achternaam heeft gekregen. Het is geen v.d Looi meer maar Edwin v.d.Leeuw en wisten jullie dat Mahi de afgelopen winterstop al over was gekomen van Sparta?. Ik niet!!!!!! het Dagblad van het Noorden dus wel. Of zou het van het warme weer komen dat ze daar een ietsje in de war zijn? :D:(:((L)(L)(L)

20-09-2014 om 14:27

Haha Serieus :thumbsup:

Don Chaot20-09-2014 om 14:51

Drank en het warme weer gaat niet samen bij het DvhN!!!:D

20-09-2014 om 16:56

.....dan doe ik ook mee!! :D: Don Chaot....is missch. familie van [ phonetisch ] Ton du Chatinez? een heel goed wekend voor allemaal!!! (:D:(:((L)(L)(L)) :fc:

appie happie20-09-2014 om 17:13

Ik eis een overwinning!!!!sodemieter...

20-09-2014 om 18:48

Appie: eerst nog even een nachtje slapen, dan de hele middag uitzitten en tegen borreltijd: verdo... ze winnen ook nog!!!:thumbsup:

20-09-2014 om 20:10

Soms vraagt Geronimoo zich wel eens af waarom clubs überhaupt nog een trainer hebben. Elke wedstrijd bijna dezelfde opstelling. Ok hier en daar een schortsing of blessure maar dan weten we allemaal welke speler die positie gaat invullen. ik zie ook zelden tot nooit een aanpassing om de tegenstander te verrassen! Wat ik godfriedbomans weer eens niet begrijp is waarom trainers dan nog steeds spelers op een verkeerde postie neerzetten. Antonia begint dus weer op rechts...onbegrijpelijk. Chery niet direct achter Hoesen maar vanaf links...onbegrijpelijk. Kieftenbeld niet in het midden maar op rechts...onbegrijpelijk. Schaf gewoon die trainers af! Hopeloos beroep...

20-09-2014 om 20:11

Links bedoel ik inzake Antonia...

21-09-2014 om 02:55

En Geronimooo is het nog niet opgevallen dat in de wedstrijd vanaf de aftrap er wordt gewisseld van positie, en dat de tegenstander het evenmin van te voren begrijpt wat FC Groningen voor tactiek heeft....althans dat is het idee achter deze opstelling: Antonia kan niet renderen als hij al bij de cornervlag staat, moet het hebben van zijn verrassing in de 16; Kieftenbeld heeft geen enkel visier door het midden, en Chery speelt straks wel degelijk achter (Hoesen) het midden. Maar als je het hebt over de uitvoering- die komt toch van de spelers - dan staat de trainer gewoon als watcher langs de lijn, meer niet....dus voor hem is de wedstrijd al afgelopen na de aftrap :fc:.

21-09-2014 om 06:42

Antonia moet voorzetten geven op Hoesen en inderdaad ook on de 16 gaan wanneer nodig. Hij begint echt op links hoor...wisselt na een tijdje wel naar rechts. Daar moet hij gewoon starten,,,dat geeft hem vertrouwen. Vd Velden raakt toch geen pepernoot. Kieftenbeld hoeft ook geen vizier te hebben hij moet de rotszooi opruimen en dat kan het best van het midden. Nu moet hij extra meters maken en je weet dat hij vaak te laat is. We zullen zien waar Chery daadwerkelijk staat. Dat laatst van je klopt uiteraard...een trainer is dus ook onzin tijdens de wedstrijd.

TomOkker21-09-2014 om 13:36

Ik dacht ergens te lezen dat Geronimo er verstand van had:)

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!