Terug

Deel deze pagina:

Uurtje Angshasenfussball resulteert in een onnodig (1-0) deksel op de neus nederlaag tegen Utrecht

Door Redactie 66 reacties

In een wedstrijd die lange tijd nauwelijks het aanzien waard was heeft FC Groningen vanmiddag met 1-0 verloren van FC Utrecht. Grunn leek lange tijd meer bezig te zijn om een tegendoelpunt te voorkomen dan om op avontuur te gaan met intentie goals te maken en voor de winst te gaan. De gasten kwamen na ongeveer een uur op achterstand, een dieptepass werd op de juiste waarde ingeschat door invaller Ruud Boymans die doelman Padt kansloos liet. Chery kreeg een minuut of zes later een dot van een kans om de stand in evenwicht te brengen. Kum haalde Antonia neer binnen het Utrechtse zestien meter gebied. Chery's penalty eindigde op de vuisten van doelman Ruiter. In de laatste 20 minuten van de wedstrijd probeerde Groningen meer naar voren te spelen om een nederlaag te voorkomen. Tot kansen kwam het niet echt omdat de eindpassing ver onder de maat bleef of omdat de bal simpelweg werd ingeleverd aan een speler in een rood-wit shirt. De thuisploeg behield (via Barazite en Boymans) de beste kansen. Aankomende woensdag speelt FC Groningen de bekerwedstrijd tegen Barendrecht. Het is te hopen dat het team de weg terugvind naar het net, want het aanvalspel was net als een week eerder tegen Cambuur - ver beneden peil. Aankomende zondag speelt FC eindelijk weer thuis, Willem II is dan de tegenstander.

Opstelling FC Groningen (met dank aan de clubsite)

Padt; Hiariej (85' Hateboer), Botteghin, Kappelhof, Van Nieff; Chery, Kieftenbeld, De Leeuw (76' Islamovic); Van der Velden (66' Bos), Hoesen, Antonia.
Reserve bank: Van der Vlag, Hagenauw, Saban, Baas.

Opstelling FC Utrecht
Ruiter, Van der Maarel (83' Cortie), Leeuwin (73' Heerings), Markiet, Kum, Kali, Janssen, Ayoub, Peterson (55' Boymans), Barazite, Oar.
Reserve bank: Verhoeven, Diemers, Quesada, Rubin.

Toeschouwers: 16.000

Scores: 61' Boymans (Oar) 1-0

Bijzonderheid: 69' Ruiter stopt strafschop van Chery

Scheidsrechter: Janssen

Overige officials: Jansen, Geutjes, Van den Kerkhof

Gele kaarten: 31' Antonia (overtreding op Van der Maarel), 59' Oar (overtreding op Van der Velden), 81' Van der Maarel (overtreding op Antonia)

Samenvatting wedstrijd via FOX Sports

Interview na afloop met Danny Hoesen via FOX Sports

Interview na afloop met Kieftenbeld, wij verdienden minimaal een punt via FOX Sports

 

 

 

Reacties:
Don Chaot21-09-2014 om 16:55

Tikkie terug, tikkie breed, ja dan gaat ie goed! Drama bejaardenvoetbal! :(

opa21-09-2014 om 16:58

Utreg heeft Boymans en die scoort na vijf minuten, maar gelukkig hebben wij Hoesen, hij heeft nog maar een kans gemist in zes wedstrijden, alleen het was zijn enigste kans Feyenoord verloor met 1-0, maar de supporters kunnen trots zijn op hun club Fc verloor ook met 1-0 alleen dit was niet om aan te zien vertellen dat je een goede voetballer bent en dan zo spelen tegen Utreg en Cambuur, verschrikkelijk!!!!!:o:$:o

grunn197021-09-2014 om 17:05

geen beleving ,strijd en passie heb idee dat voor bepaalde spelers de koek op is bij onze mooie club fc groningen

hermanpetra21-09-2014 om 17:15

Ohohoh, wat dramatisch slecht. Tikkie terug jaap.... het is alleen maar breed spelen of terug spelen,, waar is het goede spel van vorig jaar? De leeuw met zn grote waffel was ook dramatisch. Hoesen heeft goede loopacties, maar is geen afmaker. Tja en chery, pingel slecht ingeschoten.

21-09-2014 om 17:17

Strijd was er negoeg! We scoren gewoon niet dat is het probleem. Moet ik dat godverdgover nou 987keer herhalen? Een niet scorende spits geeft een verminderd vertrouwen...dat kun je een paar wedstrijden volhouden maar uiteindelijk breekt dat de ploeg op. Als Hoesen hem had gemaakt was er weinig aan de hand geweest.

21-09-2014 om 17:23

onze middenveld kunnen onze spits niet bereiken onze vleugels kunnen geen bal voorkrijgen. Spelers staan gewoon op verkeerde posities dat is v/d looi zijn schuld. Normaal gesproken hebben ze als er spelers weggaan al goeie opvolgers maar nu helamaal niks .dit gaan ze veel punten kosten

Cantona21-09-2014 om 17:32

Natuurlijk wil je als supporter dat je club zo hoog mogelijk eindigt en du zo veel mogelijk wint. Als je een beetje verstand hebt dan weet je dat een landskampioenschap er niet in zit en je met dit budget niet echt geweldige topspelers kunt aantrekken. Maar strijd ,passie en bepaalde basistechnieken mag je toch wel verwachten van proffesionele voetballers. Strijd en passie ontbreekt hier echter en als er al een tactiek is dan is mij en vele anderen dit zeer zeker ontgaan. Kortom kun je zeggen dat het ontbreekt aan geld,tactiek, techniek en passie. Supporters hebben er alles voor over om hun helden te zien spelen en gaan naar uit thuiswedstrijden om hun "helden" te zien spelen. Als ik toch het besef had dat deze mensen voor mij kwamen dan speelde ik toch het snot uit m'n oren? Het zijn dus gewoon een stelletje volgevreten figuren die niet het besef hebben dat ze de mooiste baan ter wereld hebben en moeten maar betaald worden naar prestatie. Gain voetbal ,gain vreet'n

21-09-2014 om 17:37

Bokko...prima dat je een eeuwig (positieve) fan blijft...maar het vertoonde de afgelopen wedstrijden geeft weinig vertrouwen in die bekerwedstrijd...en Willem II acht ik zelfs op dit moment beter dan FC groningen. Ik kan net als Rob Roy die analyses na de wedstrijd van trainer Van de Looi niet meer aanhoren! "we blijven rustig""...en "ik vond dat we niet genoeg een antwoord hadden op het goede druk zetten van de tegenstander"...en "deze ploeg kan veel beter"... Hoe lang gaat dit nog duren voordat er vertrouwen bij de FC en geloof in een overwinning komt? ik zie dat helemaal niet!

brummie21-09-2014 om 17:39

Ben het eens met bokko, gezien de middelen doen we het als fc niet zo slecht elk seizoen. De nederlaag tegen cambuur was terecht. Vandaag was het speltechnisch iets beter en had fc ondanks weinig kansen na 90 minuten met een beter resultaat van het veld kunnen gaan. Dat het beter moet en kan, jazeker. Heb vertrouwen dat er ook wel weer overwinningen gaan komen en het spel beter gaat worden.

Hendrik21-09-2014 om 17:44

Ben zeker geen fan van deze trainer en die 2 die naast hem zitten ook niet 1 pot nat. Maar je kunt hem niet overal de schuld van geven , want als je al met een Bos aan komt zetten kwa wissel omdat je anders niks hebt. Dan moet je bij die Nijland zijn een Hoesen en een Islamovic halen die kunnen er niks van. Die mahi burnet v de Laan gebleseerd Magnasco laten gaan . En er voor de rest maar niks bij halen. Wat ik nog het ergste vind zijn alle trouwe supporters die elke zondag weer naar het stadion gaan en daar ook vet voor betalen. Die Nijland heeft een grote waffel maar dat is het ook voor de rest loze beloften zo word het toch nooit wat. Let maar op v der Looij wacht het zelfde lot als Huizing en die Nijland komt er weer mee weg.

21-09-2014 om 17:48

Nee vd looi had kunnen zeggen dat hij niet met bos verder wilde maar al zo vaak gezegd vd heeft geen ballen

grunn197021-09-2014 om 17:50

hendrik helemaal met je eens totaal geen voetbal visie bij die nijland die denkt maar alleen geld voor comercie

21-09-2014 om 17:51

En dan jammer voor de uit supporters ze laten zich elke week weer voor de gek houden.gewoon met z,n allen weer meegaan als blijk van geen vertrouwen meer te hebben .

brummie21-09-2014 om 18:17

Om nu nijland en de trainerstaf na een nederlaag de volle laag te geven, is natuurlijk tekort door de bocht. Volgens mij zijn er juist veel inspanningen verricht om de selectie te versterken. Helaas heeft dit niet altijd geresulteerd in een transfer naar fc. Aan de andere kant, fc heeft botteghin en chery weten te behouden en mede door Nijland konden we profiteren van prima verkooppercentages dit jaar. De kracht van fc is dat er een stabiele leiding zit en een trainerstaf welke niet in paniek raakt. Speltechnisch kan nog veel verbeterd worden. Met name de aanvoer naar de spitsen is matig en Hoesen moet nog op stoom komen. Berg had ook wel een wedstrijd of 8 nodig voordat hij begon te draaien. Soms is het verwachtingspatroon bij sommige supporters gewoon te hoog. Het zou menig supporter inderdaad sieren om wat meer relativeringsvermogen aan de dag te brengen.

appie happie21-09-2014 om 18:22

Net terug uit utrecht....ik heb me echt de hele wedstrijg lopen ergeren...wat een geweldige visie heeft onze trainer..er zit niks maar dan ook helemaal geen voetbalnin dit elftal...dwz zoals het nu speelt...tatisch!!!!!nee verdorie dr boven op...neee. Tikkie trug ik dacht een heel erlftal met Sparv...ik ga niet meer naar een uitwedstrijd en ga ook niet naar Willen 2 ..ik ben dr doodziek van.

appie happie21-09-2014 om 18:29

Brummie, maar dan mag je tenminste verwachten dat ze vol voor gaan....ik zie geen bezieling....

21-09-2014 om 18:29

Aangezien je nu toch doodgaat mag ik dan je seizoenkaart? Heb ik er twee om te verkopen...

21-09-2014 om 18:30

Relativeringsvermogen genoeg Brummie. Maar het geduld begint op te raken.Weer een lulverhaal van die trainer van "we hebben er alles aan gedaan" en nog een paar van die inkoppers. Een De Leeuw "met z'n grote smoel" wil geen supersub zijn maar wordt nu vervangen omdat hij kramp zou hebben gehad. Hoe is dat in godsnaam mogelijk als je 70 minuten als een drol over het veld sjokt, dat je dan kramp krijgt. Wie is hier dan verantwoordelijk voor. Die trainer toch zeker? Die moet zorgen dat de conditie optimaal is en dat je 90 minuten als "beest" over het veld raast. Hier is maar één ding heel noodzakelijk en dat is dat die trainer met z'n mooie praatjes z'n biezen pakt en dat er een soort Gert Jan Verbeek voor de groep komt te staan die die lamstralen eens flink onder handen neemt. Bokko zal het wel niet met mij eens zijn, jammer dan, maar zo denk ik er over!!!!!!(L)(L)(L)

appie happie21-09-2014 om 18:40

Als je ergens doodziek van bent ga je nog niet dood,zon soort griepje duurt meestal een week. Dus zal ik zondag wel halen...twas maar om aan te geven hoe ik me voelde

21-09-2014 om 18:52

Geronimoo ik wil de kaart wel kopen ligt eraan wat die kost hahaha

21-09-2014 om 18:57

Wat heb je er voor over? Hahaha...

21-09-2014 om 18:59

met dit slecht voetbal niet veel

21-09-2014 om 19:13

Hahaha als het niet te vreten is wil de boer ook niet belaaln'.

grunn197021-09-2014 om 19:28

je zou ook kunnen stellen dat de spelers geen vertrouwen hebben in de tactiek van de looi

21-09-2014 om 19:31

Benieuwd hoe hier de reacties zijn over een week ( 2 wedstrijden verder ) of zo... Vond de opstelling van het team dit keer niet best. Opeens een 4-4-2 systeem ...maar anderen halen ook hun niveau niet en de Utrechters liepen door de Groninger achterste linie heen als een mes door de boter. Ik pleit niet voor Ted Troost of positief denken van die "Tjakka" figuur.of aanvoerder Kieftenbeld "op de trekker naar Madrid".. Nee ...liever maar rustig blijven kees...de trainer zegt het toch?!: "we gaan keihard werken"... en..."gelijkspel was verdiend geweest"... Volgen jullie het nog???

21-09-2014 om 19:37

Ja Kees, FOX kan beter een plaat opzetten, want het is iedere week hetzelfde. Hoeven we die rotkop ook niet meer op de TV zien. k' Heb het helemaal gehad met deze trainer. Wat zeggen we? Op naar volgende week en dan een klinkende overwinning op.................ja,ja.......Willem 2.???????????:thumbsup:

21-09-2014 om 19:44

Kees? Wie is Kees? Is er iemand die oreert onder de naam Kees? Ik zie niks...

brummie21-09-2014 om 19:48

Willem II wordt geen appeltje eitje. Nemen ook drie punten mee uit de kuip. In deze competitie zijn er eigenlijk geen echt zwakke ploegen meer. Iedereen kan van iedereen winnen. Maakt het spannend en onvoorspelbaar. Wat vandaag betreft, de leeuw blijkt gewoon beter te renderen aks supersub en fc speelt het best met 2 verdedigende middenvelders. Veel supporters waren teleurgesteld dat de leeuw nooit in de basis stond, nu werden ze op hun wenken bediend. Door met 1 verdedigende middenvelder te spelen, heeft vd looi toch toegewerkt naar een meer aanvallender concept. Dat wilde toch iedereen graag? Nu pakt het vandaag niet goed uit en heeft de train afgedaan. Waren el wel 3 punten gepakt had menigeen geroepen waarom in godsnaam de leeuw niet veel eerder in de basis stond en we allang met 1 ipv 2 controlerende middenvelders hadden moeten spelen. Daar had co ooit een mooi woord voor geloof ik....

21-09-2014 om 20:00

Brummie ik snap niks van je tekst. Zo gaat het toch in het voetbal? Win je dan is alles goed, verlies je dan is alles kut. Ik heb de Fc trouwens niet aanvallender zien voetballen. Hoeveel kansen heb jij gezien?

Cantona21-09-2014 om 20:02

Antwoord Van de Looi: "Het is duidelijk dat we niet in de meest gelukkige fase van het seizoen zitten. We geven zomaar een goal weg en missen een penalty. Om daaruit te komen, moeten we gewoon vasthouden aan onze ideeën en keihard blijven werken." Mijn vraag: welke ideeën en wat verstaat hij onder keihard werken?

Marco21-09-2014 om 20:09

Een strafschop moet worden benut. Verder hebben de scorende creatieve spelers de afgelopen jaren het zeer zwakke onderliggende voetbal wat weggepoetst. Zonder Kosic/Ziv. moet het elftal als geheel punten halen, dan is het voetballend eredivisie onwaardig. Positief is wel dat je als team ook kunt trainen op het voetballende gedeelte. Dat moeten ze maar eindeloos gaan doen, dan komende de resultaten vanzelf.

21-09-2014 om 20:10

De teksten hier worden alsmaar waziger... Kilo's viagra? Koop die zooi dan... Tegenwoordig mag je meer dan zes fouten maken hoor. Ik dacht iets van 13.

21-09-2014 om 20:11

Bokko, borderline? Moet ik naar de grens toe? Jezus Duitsland of friesland dus...manmanman moeilijk kiezen.

21-09-2014 om 20:27

Geronimo: het wordt idd wel een chaos, die compilatie van teksten van jou: alleen de punten tellen... seizoenkaart(en) verkopen....FC niet aanvallender zien voetballen, kees, die niets creeert, en... dán maar "Raus!"... ??? ziek melden morgen is wat ik je adviseer.

21-09-2014 om 20:29

Een doelpunt van Hoesen en ik ben weer genezen...kan lang duren.

Gert21-09-2014 om 20:34

Groningen vergeet resultaat mee te nemen uit Galgenwaard deze tekst staat op fcgroningen.nl, ik kan niet geloven dat dit geschreven word op de site van de FC. het was toch allerbelabberdst vanmiddag, ze hadden toch recht op 0,000000000000 punten. hoe kom je tot deze conclusie, dan heb je een zeer vertroebelt beeld van de realiteit. deze selectie gaat niet veel punten meer pakken tot de winterstop. heb me trouwens smerig verkeken op Hoesen, is net zo "goed"als zeefuik !!!!!!

21-09-2014 om 20:35

OK: dan moet hij wel die volgende penalty nemen...bij Barendrecht.:thumbsup:

21-09-2014 om 20:39

Rob Roy: wat is het verschil tussen Ajax-uit bij Feyenoord en Groningen-uit bij Utrecht? (antwoord: Hoesen!:thumbsup::thumbsup:

21-09-2014 om 21:31

Bokko, kort geleden nog in Nigeria geweest? Je begint al aardig te ijlen. Beetje koorts misschien? Kan gevaarlijk zijn. Morgen maar even langs de dokter, kan nooit kwaad!!!!:(

brummie22-09-2014 om 07:14

Gert, hoe kun je nu na 2 uit nederlagen concluderen dat we niet veel meer punten gaan pakken tot de winterstop? Vorig jaar riep er al een deel van de supporters dat we rechtstreeks op degradatie afkoersten, en uiteindelijk draaiden we toch een aardig seizoen. Dat een aantal supporters vinden dat we een selectie hebben die eredivisie onwaardig is, begrijp ik niet. Alleen Kostic is verkocht. En volgens de kenners was hij toch niet meer met zijn hoofd bij FC en speelde fc met 10 man (Aberdeen). Fc speelt gewoon voor het linkerrijtje en als de smalle selectie blessurevrij blijft en niet tegen teveel schorsingen aanloopt, komt da echt wel goed. En in de winterstop zal leiding wederom hun best doen om selectie te versterken. Keep calm and carry on! Een supporter moet genieten van winstpartijen, maar blijft ook na verliespartijen zijn club trouw!

appie happie22-09-2014 om 09:20

Bokko,heeft wel gelijk...maar ik begrijp de mensen ook wel,er wordt goed geld betaald om een wedstrijd te zien.. Dwz rond de 200 euro voor een sezoenkaart en rond de 25 euro voor een losse kaart..je kunt het geld maar 1 x uitgeven.en als het vaak niks is gaat men morren...dat was vorig jaar ook al zo..toen hadden we het geluk dat de fc een eindsprint had...dat gaat ze zo maar niet weer lukken.. En dat de spelers met de staart tussen de benen het veld op komen daar geloof ik niet in want dan kun je nergens tegen.. Wij willen fatsoenlijk voetbal zien met d

appie happie22-09-2014 om 09:22

Desnoods het schuim op de bek...maw je moet er alles aan doen om niet te verliezen...en dat zie ik nu ff niet terug..trainer???

Roelofsky22-09-2014 om 09:25

Looi duik eens in het archief van de FC vroeger hadden we het koningskoppel Meijer, Eijkelkamp. Ik zou u adviseren het eens met Hoesen en Islamovic in de spits te proberen. Alleen Hoesen voorin wordt niks, hij heeft ondersteuning nodig. O ja en zet aub de spelers op de plek neer waar ze renderen dus Antonia op rechts en er zijn nog wel een paar die niet thuis horen op de plek waar ze nu staan. Eerlijk gezegd begrijp ik niet dat u dat niet ziet. Mocht u toch te eigenwijs zijn en dit niet willen zien. Dan adviseer ik u de eer aan uzelf te houden en te vertrekken.

DonQuicky22-09-2014 om 09:32

Het probleem zit volgens mij bij de selectie tussen de oren. Mentale weerbaarheid is niet best. Als je al een smalle selectie hebt en je laat je als selectie zo gaan: Cambuur - 4 gele kaarten in amper 4 minuten en dan ook weer eens een rode kaart voor een zogenaamd geroutineerde speler, dan deel je de reeds smalle selectie nog een hardere dreun uit. Ik denk dat Van der Looi veel meer moet hameren op inzet en vechtlust en iemand in het team moet aanwijzen als aanjager en stimulant. Lindgren werkt met zijn vele, vaak overbodige, overtredingen juist demotiverend. Ploegen zoals Utrecht, Cambuur en Willem II zijn te pakken door vanaf minuut 1 te laten zien dat je 3 punten wilt pakken. Techniek is er best wel, nu de vechtlust en de wil om bij eerste 4 of 5 te willen eindigen nog! :fc:

22-09-2014 om 10:12

Toch ben ik het mer Roelofsky eens. Wederom... Maar dan moet de bal wel voor de pot komen zo af en toe. Antonia dus inderdaad op rechts beginnen en daar altijd laten staan. Hagenauw en Zeefuik kunnen in de lucht weinig tot niks net als Hoesen. Islamovic heeft de juiste lengte voor ballen voor de pot...mag je eea van verwachten. Zeefuik is niet snel voor 90 minuten.

appie happie22-09-2014 om 10:14

Ik zou zeefuik ook wel weer eens willen zien als aanspeelpunt.....reken maar dat er bij hem de vonken er vanaf vliegen..

22-09-2014 om 10:46

Het fijne van een forum,vind ik, dat een ieder z'n mening mag verkondigen. Dat daar verschillende zienswijzen zijn ten opzichte van de club is daarin navenant. Wat ik dan wél weer vreemd vind, dat er dan mensen zijn die commentaar leveren op iemands zienswijze en daarin proberen hun idee op te dringen. Bijvoorbeeld: Als een team goed speelt en de overwinning "uit het vuur" sleept, dan ben je blij en opgelucht dat "het toch maar weer gelukt" is. Verlies het team daarentegen, dan ben je teleurgesteld en reageert het dan af, bijvoorbeeld op dit forum. Dan ben je plotseling een "gloryhunter" of iemand die alles en iedereen afkraakt, maar bovenal GEEN goeie supporter, die de club door dik en dun steunt. Maar wees gerust, beste betweters, er zijn supporters die al meer als 50 jaar deze club steunen, door dik en dun, in weer en wind, s'winters én s'zomers, en er alles voor over hebben om deze club in de vaart der volkeren omhoog te "pushen". >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

22-09-2014 om 10:51

>>>>>>>>>>>>>Deze mensen leveren commentaar in goede én in slechte tijden en zijn, in tegenstelling tot een enkele reactionair op dit forum, mijns inziens de juiste supporters. Positief indien mogelijk, negatief indien nodig.(L)(L)(L)

appie happie22-09-2014 om 10:59

Rob roy, zo is het..ik stond met 12 jaar ook al op de staantribunes. Dat was toen nog tussen de uit supporters in jaja,in deze tijd niet meer tedenken..maar das ook al 45 jaar geleden.er is op dat gebied veel veranderd.. Er gebeuren altijd dingen waarover er verschillende meningen zijn.en daar is dit forum voor...anders is er niks aan,saaie wedstrijden zijn er al,laat dit forum vooral niet saai worden

Don Chaot22-09-2014 om 11:02

Hoesen goeie spits...... als je de tegenstander van FCG bent!!!:D:D:D

appie happie22-09-2014 om 11:06

Hoesern scoort woensdag een paar x hopelijk gaat het dan beter.

22-09-2014 om 11:10

Goed Appie, het gaat mijns inziens prima op dit forum. Elkaar eens een keer in de haren vliegen is niet erg, als het daarna maar weer met de 'mantel der liefde"wordt bedekt. Dit in tegenstelling op FCGOnline waar men elkaar dagelijks voor rotte vis uitmaakte. Gelukkig is dat verleden tijd.(L)(L)(L)

22-09-2014 om 13:37

Bokko...:agreed: Maar de kop van het item luidde: angsthazenvoetbal....en de commentaren van Van de Looi en Kieftenbeld klonken dus anders: het resultaat was er alleen niet...in die trant... enz enz. Nu staat deze wedfstrijd niet op zich: de trouwe volgers van de FC hadden het Europa ligue voorronden avontuur zich anders voorgesteld: een team met vertrouwen zou na zoveel jaar afwezigheid internationaal en na die huldiging op het bordes...toch wel alles willen geven om een ronde verder te komen.. Wat ik bedoel te zeggen is, dat deze trainer in uitwedstrijden voor een tactisch concept kiest om niet te verliezen, één punt is al mooi, en zo aan het eind van het seizoen toch nog mee te doen in de subtop. Allemaal goed, maar het kaliber spelers wat deze selectie nu heeft en de uitgesproken ambities, daar komt soms veel te weinig van terecht: waarom kunnen ze tegen topploegen er wel staan en tegen pas gepromoveerde JL teams geen potten breken?Dat lijkt mij een terechte vraag die je de TS /de trainer kan stellen!

22-09-2014 om 13:57

Gert Jan Verbeek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puur mentaliteits kwestie, zowel de spelers als v/d Looi. v/d Looi heeft zijn kans gehad en met deze voetballers zit er meer in, echter tis geen team. Daarom Gert Jan Verbeek, is perfecte trainer om met dit team iets te bereiken.

22-09-2014 om 13:57

Gert Jan Verbeek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puur mentaliteits kwestie, zowel de spelers als v/d Looi. v/d Looi heeft zijn kans gehad en met deze voetballers zit er meer in, echter tis geen team. Daarom Gert Jan Verbeek, is perfecte trainer om met dit team iets te bereiken.

22-09-2014 om 14:28

Bokko de laatste vraag in mijn post van 15:37 heb je nog niet beantwoord...weet je er een op?

brummie22-09-2014 om 14:36

Kees, Het valt mij op dat tegen mindere goden fc het spel zelf erg moelijk kan maken. Tegen topploegen die zelf het iniatief willen nemen, kan fc vanuit de reactie goed mee voetballen. Daar zit volgens mij de crux.

campesino22-09-2014 om 15:12

na het zien van de wedstrijd en het lezen van de reakties , kun je in ieder geva leen paar konklusies trekken. 1/ aub geen gezeur meer dat de leeuw in de basis moet. die moet gewoon zijn muil houden en iedere avond op zijn blote knietjes bidden dat hij af en toe al supersub voor deze fantastische club mag functioneren. 2/ dat als de poppetjes op de juiste plek staan er beter gevoetbalt wordt. dwz antonia op rechts en in dit geval bos op links (maar ja, bos ipv kostic, dat is natuurlijk wel een afknapper). 3/ dat we een half elftal centrumspitsen hebben, waarvan allen een nog beroerder gemidelde hebben dan het beertje colacol van feyenoord. maar die hoesen heeft voorlopig denk ik wel genoeg kansen gehad 4/ vd looi is niet mijn favoriete trainer , maar een andere trainer zal het met deze voorhoede niet beter doen., maar waarom moeten we achterkomen om es een keertje te gaan voetballen? waarom niet zo spelen vanaf het begin? we zullen dan niet meer punten halen , maar in ieder geval heb je dan een leuke middag

campesino22-09-2014 om 15:37

de leeuw lijkt me een hartstikke sympatieke kerel, maar op het middenveld is het in de combinatie een sta in de weg. ik zie liever een middenveld met chery, vd velde en kieftenbled/lindgren maar dat is te aanvallend voor onze trainer.

Marco22-09-2014 om 21:11

We weten nu dat De Leeuw beter tot zijn recht komt als invaller voor het laatste half uur. Ik denk niet dat hij het veel minder heeft gedaan dan dat Lindgren gevoetbald zou hebben. De invaller De leeuw voegt wel wat toe (doelpunten). vd Looi de video band van fcg-ajaz nog maar gaan nakijken en kijken welke keuzes de ajax-spelers geleerd hebben om te maken in het eerste half uur. Als hij de fc spelers dat 10 uur per week er in ramt, misschien hoeven we dan de komende transferperiode geen 9 nieuwe spelers te halen.

22-09-2014 om 21:22

ik denk na het lezen van al deze 80 reacties, dat Van de Looi nauwelijks tijd heeft om het team voor woensdag te versterken. Alles zal dus moeten komen van strijd en stellige tactische instructies Een evt uitschakeling bij Barendrecht is niet bepaald een pré voor deze trainer / team , en dus geen optie in mijn ogen. Maar zien of ze mee-gelezen hebben!:D

23-09-2014 om 05:57

Hahaha niemand leest deze onzin. Gewoon een scorende spits en alles is klaar. Fuck tactiek.

23-09-2014 om 06:37

je lacht erom...dát heb ik Van de looi nou net niet zien doen. trouwens, als je de spits niet eens bereikt, zal ie nooit scoren...dacht ik zo . Ieder z'n lol:D

23-09-2014 om 15:06

als we geen goeie aanvoer hebben naar onze spitsen ,dan kunnen we wel een messi voorin zetten want die maakt ze dan ook niet .

23-09-2014 om 16:12

Jawel hoor Messi maakt ze wel.

23-09-2014 om 17:07

echt niet met deze prutsers achter hem

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!