Terug

Deel deze pagina:

MATCHDAY! FC Groningen - Willem II; Geen genade; De volle buit blijft in de Euroborg!

Door Lukas van der Wal 2 reacties

Vanmiddag om half drie, ontmoet FC Groningen in de Euroborg Willem II uit Tilburg. De Groningers zijn op papier favoriet en zijn verplicht naar haar supporters toe om weer eens te winnen. In de Groene Hel is groenwit dit seizoen nog ongeslagen. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis.

Bij winst sluit de FC weer mooi aan bij de bovenste plekken. Dit zal dan met goed voetbal moeten gaan gebeuren. De promovendus is het seizoen redelijk begonnen, de gasten zullen zich dan ook niet makkelijk laten geleiden naar de slachtbank.

De Trots van het Noorden begint met de zelfde opstelling waarin afgelopen week mee werd gewonnen tegen BVV Barendrecht. Nick van der Velden zal hierdoor de bank moeten warm houden. Danny Hoesen krijgt wederom een plaats toebedeeld ten koste van Dino Islamovic in de spits. Hoesen wist in de bekerwedstrijd eindelijk te scoren.

Opstelling; Padt; Hiariej, Botteghin, Kappelhof, Van Nieff; Kieftenbeld, Chery, Lindgren; Antonia, Hoesen, De Leeuw.

We zullen rond kwart over vier weten als de FC de goede thuislijn heeft behouden. Na twee thuiswedstrijden de volle buit, na vanmiddag ook? We hebben er zin in, laat ons weer eens juichen! Geen genade voor de gasten, laat de Groene Hel weer spoken!

Reacties:
Ronnie 28-09-2014 om 10:42

Mooi om iedere keer jullie peptalk te zien; " groene hel", " wij gaan winnen" Volgens mij moeten jullie de voorbespreking maar eens doen, vooruit voetballen met aanvallende intenties en de beuk er in! Vetel het ze een keer, dan hebben wij ook eens een leuke middag::D

28-09-2014 om 11:08

Het kan zo makkelijk zijn hea

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!