Terug

Deel deze pagina:

Zaterdag 18 oktober, onthulling standbeeld Tonny van Leeuwen

Door Redactie 4 reacties

Aankomende zaterdagmiddag om 14.00 uur wordt het standbeeld van Tonny van Leeuwen door clubicoon Piet Fransen onthuld. Dit kunstwerk krijgt een vaste plaats voor de hoofdingang van het stadion, bovenaan de trap ter hoogte van de grote elftalfoto. De supportersvereniging dat dit jaar haar 30 jarig bestaan viert is initiatiefnemer van dit kunstwerk en schenkt dit aan de club. Ook voormalige ploeggenoten van Van Leeuwen zijn uitgenodigd. Uiteraard is iedereen verder van harte welkom!  

Reacties:
Ronnie 15-10-2014 om 10:35

Prima initiatief:thumbsup: We doen toch al weinig met de historie van de club. Zetten de heren het beeld wel goed vast? Ik zie diverse friese oudejaarsclubs al snel in vergadering bijeekomen voor een oudejaarsstunt......

15-10-2014 om 22:40

of een pot verf om nog eens revanche te nemen op het beschilderen van us Abe met groen...nee jongens!: moet gewoon even van afblijven! Maar wat ik mij wel afvraag: met dat recente 40 jaar FC Groningen historie- boek en nu dit beeld van de GVAV icoon....wentelen we ons niet teveel in een roemrucht verleden? Je kan toch niet beweren dat Aberdeen ons goede herinneringen heeft opgeleverd...jammer trouwens! Of het moet dat opstootje in de Oosterstraat wezen met de backpipes van Henk....het is op zich prima dit Tony van Linden beeld, maar de supporters zien graag nieuwe legendes op het veld :)

16-10-2014 om 08:45

Manmanman is toch mooi zo'n beeld. Waarom nou al dat gezeik er bij halen?

16-10-2014 om 13:34

moet natuurlijk zijn: Tonny van Leeuwen....ben benieuwd hoe het eruit ziet!:thumbsup:

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!