Terug

Deel deze pagina:

Afsluitende training; Gretig FC Groningen lijkt klaar voor Twente-uit

Door Lukas van der Wal 6 reacties

FC Groningen lijkt klaar voor de uitwedstrijd tegen FC Twente. Op een winderig en ijskoud trainingsveld bij de Euroborg werd er door de Trots van het Noorden gretig getraind.

De nadruk lag tijdens de afsluitende training op het druk zetten en het rond spelen van de bal in een hoge tempo. Assistent Lukkien liet zich regelmatig vocaal horen; "Tempo, druk zetten, omschakelen, kantelen".

De opstelling zoals we in onze voorbeschouwing hadden verwacht is vandaag bevestigd. Dit houdt in dat onder andere Mahi op de bank plaats moet nemen. De jongeling liet zich vandaag op de training weer goed zien en klopt nadrukkelijk op de deur van de basis.

Opstelling FC Groningen - Padt; Hateboer, Botteghin, Kappelhof, Nieff; Antonia, Kieftenbeld, Hiariej, Chery; Hoesen, De Leeuw.

De Trots van het Noorden zal nu volledig voorbereid moeten zijn op de lastige uitwedstrijd in Enschede. Groenwit wordt morgen door 77 supporters gesteund, een laag aantal door de belachelijke prijzen. Hopelijk kan de FC de strijd van de wedstrijd tegen PSV meenemen naar Twente.

Come on FCG!

Reacties:
29-11-2014 om 16:34

Voor een speler als Antonia kom ik naar het stadion,laat dat duidelijk zijn. Wat anderen over "de moeilijke jongen" zeggen is voor hun rekening. Als deze speler aan de bal is geniet ik, en daar gaat het om Voor Mahi geldt hetzelfde en straks misschien ook wel voor Simon "Tibbe"Tibbling. En nu op naar Enschede!!!!!!!!!!!!:):):)

appie happie29-11-2014 om 16:54

We gaan daar nu eens 3 punten halen,makkelijk zat.

29-11-2014 om 16:57

Bokko; je kan merken dat Antonia op z'n plaats staat. Aan de flank in een ander systeem. Op de training komt van hem samen met Hans veel dreiging uit op rechts... Antonia speelt op de training met lef en denkt snel vooruit, goed om te zien!

29-11-2014 om 17:07

OFF TOPIC: Één van de meest bevlogen supporters van de FC-Groningen is overleden. Roelof Moorlach was bij elke wedstrijd van de club te vinden op z'n favoriete plek in het stadion. Allen die Roelof hebben gekend als supporter, maar ook privé als chauffeur van een meeltanker van de firma Moorlach uit Uithuizen, zullen hem voortaan moeten missen als fanatiek aanhanger van onze club, de laatste plm.45 jaar. Rust in vrede Roelof!!:fc::fc::fc:

29-11-2014 om 18:38

Goed dat je ons even informeert, Rob Roy... er wordt tegenwoordig te makkelijk gedacht over de echte fans....is in het profvoetbal ja allemaal snel geld en verders niks. Over die wedstrijd van morgen nog iets curieus: die uitwedstrijd van 2 jaar terug ( 5-0 nederlaag ) was een echte wanvertoning van een mentaal geknakt team: ze stonden bij het betreden van het veld al met 2-0 achter. Evenzo zou Van de Looi en het XI-tal zichzelf nu eens goede diensten bewijzen om voor eens en altijd van die vreemde uitnederlagen los te komen: te winnen op eigen kracht! daar is voetbal toch voor bedoeld! :fc:

ties29-11-2014 om 20:28

zou wij kunnen dit verlies ook permiteren tegen twente sc akrum ging plat op de bek.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!