Terug

Deel deze pagina:

MATCHDAY!!! FC Groningen - SC Heerenveen; Drei punten aans niks, Grunn is de Trots van het Noorden!

Door Lukas van der Wal 9 reacties

De wedstrijd waar we de hele week al naar uitkijken, wordt vandaag gepeeld. De thuiswedstrijd tegen Hahaveen staat vol met spanning. Grunn won afgelopen weekend in Enschede en in het dorp wil het maar niet lukken. De kraker begint vanmiddag om half drie en staat onder leiding van Tukker Bas Nijhuis

De Friezen wachten al zeven wedstrijden op een overwinning. Vier verloren en drie gelijkgespeeld. Laten we hopen dat FC Groningen de Friezen volledig van de mat gaan spelen. Middenvelder Daley Sinkgraven doet 'gewoon' mee, nadat de jonge speler eerst een twijfelgeval was.

Bij de Trots van het Noorden gaat Jafar Arias zijn debuut maken in de basis. De spits vervangt de geschorste Danny Hoesen. Op de training van deze week was het stuivertje wisselen tussen Mahi en Arias, alleen kwam laatstgenoemde als winnaar uit de bus. De spits is een balvaste speler met een prima schot in de benen! Wat zou het mooi zijn als hij vandaag wist te scoren als beloning!

Opstelling: Padt; Hateboer, Botteghin, Kappelhof, Van Nieff; Antonia, Hiariej, Kieftenbeld, Chery; Arias, De Leeuw

Rond de klok van kwart over vier weten we als we vier punten los staan van dat zootje ongeregeld uit het buitenland. Voor Grunn de taak om ze jankend naar huis te sturen. Afgelopen weekend presteerde de
Groenwitte trots als een hecht team die voor elkaar door het vuur ging! Met een kolkende Euroborg als steun moeten de Friezen worden weggeblazen!
 
Come on FC! Geen genade, wij zijn de Trots van het Noorden!
 
Reacties:
ties07-12-2014 om 10:06

straks genieten van de wedstrijd en nu maar hopen dat de punten voor ons zijn.

appie happie07-12-2014 om 10:28

Helaas onderweg.....hopelijk een fatsoenlijke 4 g internet..zodat ik in iedergeval de tussenstand kan zien..zeker wegspelen dat akkrum_zuid....moet kunnen..we krijgen ruimte ,ruimte zijn snelle counters...

07-12-2014 om 12:05

Beter kop van dit item: "Groningen is de baas"!

07-12-2014 om 12:36

Ik zie er naar uit. Hoop dat Arias het goed doet en doelgericht zal zijn. Die 10 minuten die hij een tijdje geleden meedeed waren positief, hij liet toen zien zich niet zomaar opzij te laten zetten, won kopduels en was doelgericht. Mahi heb ik ook vertrouwen in.

ties07-12-2014 om 14:13

g#dd#mme schijt friezen de leeuw geblesseerd.

ebel7907-12-2014 om 14:23

Padt.....fantastische lijnkeeper, maar dramatisch met uitkomen! Elke corner is billenknijpen

Nachtwacht07-12-2014 om 15:44

Met de uitslag kan ik wel leven.... Eerste kwartier was genieten. Bothegin weer onverslaanbaar... Maar waarom vd Velden er in gebracht. Had dan Arias nog even laten staan. En waar is de oude Chery. Ben bijna geneigd om te pleiten voor van Nieff op 10.

07-12-2014 om 16:32

Tjonge die Arias was echt heel slecht die had er eerder uit gemoeten . Ik snapte die wissel van Kieftenbeld niet voor Mahi en dan later de leeuw eruit voor Lindgren

08-12-2014 om 19:11

Nachtwacht: Chery speelt achterin het middenveld, en je ziet dat zijn kwaliteit (schoten op doel en steekpass) minder uit de verf komt. Moet het niet van zijn fysiek hebben, hoewel hij best afgetraind lijkt. Ik hou trouwens serieus rekening met een as. vertrek van Chery...voor een bod van ruim 3,5 tot 4,5 milj. is ie weg hoor...( en dan heeft Groningen weer goed geboerd )

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!