Terug

Deel deze pagina:

MATCHDAY; FC Groningen - Vitesse ( Euroborg, 14:30uur ); Laat ons weer eens juichen!

Door Lukas van der Wal 11 reacties

De laatste competitiewedstrijd van dit jaar in eigen huis staat voor de deur. Vandaag speelt FC Groningen de thuiswedstrijd tegen Vitesse uit Arnhem. De kraker staat onder leiding van scheidsrechter Pieter Vink en wordt afgetrapt om half drie.

De geelzwarten presteren met hun spelersmateriaal onder norm. De mannen van Peter Bosz spelen goed maar hebben het geluk niet aan hun zijde. Vitesse heeft vier punten minder dan FC Groningen, aan groenwit de taak om de gasten niet dichterbij te laten komen.

Bij de Trots van het Noorden vervangt Mimoun Mahi, Jafar Arias in de basis als kompaan van De Leeuw in de spits. Van der Looi kiest voor Mahi omdat er meer ruimte achter de verdediging wordt verwacht van Vitesse dan een week eerder tegen de Dorpelingen. Van der Laan zal worden geposteerd in centrum naast Botteghin. Kappelhof verhuist hierdoor naar de rechtsback in plaats van de niet fitte Hateboer.

Opstelling: Padt; Kappelhof, Botteghin, Van der Laan, Van Nieff; Antonia, Hiariej, Kieftenbeld, Chery; Mahi, De Leeuw

Rond de klok van kwart over vier weten we als we zeven punten los staan van FC Hollywood aan de Rijn. Voor Grunn de taak om er vol boven op te klappen. De groenwitte trots is thuis nog ongeslagen, laten we hopen dat dit na vanmiddag ook zo is. FC Groningen heeft kansen, alleen is Vit€$$€ hoe dan ook een sterke tegenstander!

Come on FC! Geen genade, wij zijn de Trots van het Noorden!

Reacties:
brummie14-12-2014 om 11:15

Verwacht een moeizame wedstrijd vanwege het meer voetballend vermogen van vitesse. Wellicht is de slechte mat in de euroborg in ons voordeel. Come on fc!

ties14-12-2014 om 11:29

3-0 voor fc groningen de leeuw 2x en mahi 1x

14-12-2014 om 13:58

halverwege eerste helft: goede instelling bij Grunn....Vitesse voorlopig niet gevaarlijk :)

14-12-2014 om 14:16

41'...0-1 :o na een onthutsende slechte bal van Botteghin in eigen strafschopgebied: hij legt de bal zo klaar voor Traore: waarom toch zo achteruitlopen "met z'n allen"

14-12-2014 om 14:26

Hans Nijland gebruikt de rust tegen Vitesse bij Fox om z'n zegje te doen: "gaan er niks over zeggen"...Levchenko denkt dat Rusnak wel komt...en Nijland tenslotte: "Gij die spaart heeft wat".... nog nieuws? nou nee ;)

14-12-2014 om 14:27

Goed gedaan jongens!!!!! We staan weer eens achter.pffffffffffffff:(:(:(

14-12-2014 om 14:49

57' Groningen moet telkens achteruit, veel aanslagen op Chery o.a., en Kieftenbeld die wat mij betreft gewisseld moet(!) Het is een wedstrijd die op de tekentafel is gemaakt, en daar nooit meer vanaf is gekomen: ingrijpen trainer??? Maar terwijl ik schrijf... 59' gelijkmaker 1-1 door Chery: wat is dat toch een duveltje uit een doosje... Benieuwd of Groningen nu weer baas over de wedstrijd wordt...

14-12-2014 om 15:23

afgelopen: was weer een gelijkspel... "ongeslagen reeks duurt voort" zal de trainer zeggen...Is mij te opportunistisch en net als Vitesse gedacht: op de counter...waarom want Vitesse was achterin/de opbouw zwak... 'tis niet anders

grunnfan14-12-2014 om 15:29

Eerste helft de kansen afmaken. .. Dat is het hele verhaal... waar ik me aan heb geërgerd was de inval beurt van islamovic.....geen passie. .geen drive..geen inzet...voor mij exitttt!!!! Einde oefening voor deze speler. .

14-12-2014 om 15:32

Net of dat een vereiste is "het ongeslagen zijn, thuis". Volgens deze fluttrainer hebben we het dan weer goed gedaan. Goed, jongens wat hebben we het goed gedaan, 16 wedstrijden gespeeld, 6 gewonnen,5 gelijk en 5 verloren met een doelgemiddelde waar de honden geen brood van lusten. 16 wedstrijden, 17 doelpunten.Net één meer dan NAC en Dordt. Jonge, jonge, wat goed zeg, En die droogkloot zich zeker weer op de borst kloppen dat ze weer niet verloren hebben. Man,man wat'n boudel.:(:(:(:(

14-12-2014 om 18:11

Bokko, :agreed: Een sneu stel voetballers bij dit FC-Groningen. Verdienen 3 ton per jaar en zijn nog te beroerd om 90 minuten per week hun het snot voor de ogen te voetballen. Waarom dacht je dat er vanmiddag maar ruim 18.000 toeschouwers op de tribune zaten. Ik denk dat er zo langzamerhand een hele boel mensen afhaken en hun kaart volgend jaar niet verlengen. Deze trainer moet zo snel mogelijk verdwijnen, want met deze gast wordt het voetballen er niet beter op. Opsodemieteren alstublieft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!