Terug

Deel deze pagina:

Erik Nevland maakt zich geen zorgen over Hoesen

Door Redactie 8 reacties

Erik Nevland volgt nog altijd de verrichtingen van FC Groningen. De oud scherpschutter maakt zich niet druk over de traag op gang komende productie van Hoesen die hij kent uit zijn Fulham tijd. Marcus Berg en Tim Matavz hadden het in hun eerste jaar ook lastig. Die zijn daarna ook beter en constanter gaan presteren zegt de Viking (onder meer) tegen "Bankzitters en Tribuneklanten".

Volgens Nevland gaat het om vertrouwen. Bij Ajax heeft Hoesen laten zien dat hij makkelijk er een bal intrapt. FC speelt in een heel ander systeem, hij heeft nieuwe mensen om zich heen. Geef hem een jaar de tijd en hij laat zien wat hij kan zegt Nevland, die hoopt dat Hoesen vrijdag kan scoren tegen de Amsterdammers. "Ik gun Hoesen wel een doelpunt tegen Ajax" zegt Nevland die voorlopig nog niet denkt aan een terugkeer bij FC. Ik heb een hele goede band met de club, het is en blijft voetbal: dus zeg nooit nooit".

Mocht Hoesen gaan scoren dan zal dat via een invalbeurt moeten gebeuren want de spits start niet in de basis.

Reacties:
Ronnie 15-01-2015 om 21:51

Bokke, toch wordt het niks met Hoessen. Is het net niet. Dat zeg ik als 1 van die velen die denken dat ze er verstand van hebben. Maar ja, ik heb het ook net zo vaak niet goed gezien. Als de Viking het zegt.... dan komt het met Hoessen misschien toch nog goed.

16-01-2015 om 06:51

Bokko, Ronnie...ik weet dat jullie van voetbal houden, en van de club..maar Hoesen was makkelijk op te halen en de trackrecord van 6 clubs met weinig speelminuten in een paar jaar tijd was niet erg in zijn voordeel...daar heeft Groningen geen financieel risico genomen, maar een sportief! Ik weet het niet precies, maar in een club met sportieve aspiraties komt een dergelijke speler in het nauw denk ik. En dat gezeur over de "ruil indertijd van Zivkovic en Hoesen" dat hoeft in geen enkel herdenkingsboek vermeld, want was gewoon gel*l. Als Bokko van Nevland een stijve krijgt, dan moet ik nog wel eens aan Matavz denken, als het om spitsen gaat: wat een prachtige schuiver had die man. Winnen van Ajax geeft iedereen vertrouwen voor Vitesse!

Ronnie 16-01-2015 om 07:19

Kees, of de werkelijk weergaloze bewegingen van Suarez thuis tegen vitesse. In blesuretijd. Of Hennie Meijer en Bombarda. kont er in, draaien en hoppa doelpunt. Er hebben wel wat goede spitsen rondgelopen hier. Vooralsnog hoort vriend Hoessen daar niet bij. Kan mij ook niet zoveel schelen hoe hij hier is gekomen, hij moet ze er gewoon in schieten. Daarvoor staan spitsen op het veld. Hard werken, gaten lopen, collega's ondersteunen is niet bijzonder. Dat zijn dingen die gewoon bij de basis horen, daarom wordt je immers betaald.

16-01-2015 om 09:26

Bokko: Freedom of speech is zo ongeveer het belangrijkste wat de actualiteit betreft, toch? (Charlie Abdo). Dus ik hoop dat je mijn opmerking over mannelijke opwinding ( over voetbal) niet net zo kinderachtig en "eeuwigdurend" gaat becommentariëren als je destijds deed bij Zeefuik.... wens je een plezierige wedstrijd

appie happie16-01-2015 om 12:04

Ik maak me ook geen zorgen om Hoesen..want loopt het bij de fc vanavond,zien we hoesen niet weer terug.. Dus geen zorgen.

Milko16-01-2015 om 15:03

Bokko: je spelers een paar wedstrijden vertrouwen geven? Hoesen heeft een half seizoen kunnen laten zien wat hij kan, of eigenlijk wat hij niet kan: doelpunten maken. En volgens mij is er een groot verschil tussen je mening uitspreken op deze site of een speler uitfluiten in hét stadion. Want dan ben je geen supporter, want een supporter staat achter zijn club. Hier mag je je mening geven want ik denk niet dat Hoesen op deze site kijkt wat ze van hem denken. Ik blijf erbij dat hij de veters van Matavz, Nevland, Berg, Suarez niet mag vastknopen. Dat waren wel goede spitsen.

16-01-2015 om 17:15

krijg (achteraf) een beetje het gevoel dat ze het bij Groningen ook niet wisten welk type spits er aangetrokken moest worden: zoals hier vaker genoemd proberen ze net als Barcelona superieur te zijn door het combineren tot aan de doellijn van de tegenstander toe...dat gebrei (met Hoesen) had met het middenveld met Lindgren/Kieftenbeld en voorhoede van Antonia, Van de velden en de Leeuw veel minder kans van slagen. Nu gaan we zien wat er van komt met die twee nieuwelingen: zoals Appie zegt: gaat het goed dan veranderen ze niet meer. ...zo nu eerst Ajax pakken :thumbsup:

houkuhs16-01-2015 om 18:13

@ bokko het gebeurt niet vaak maar ik ben het zowaar met je eens!!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!