Terug

Deel deze pagina:

Kaartverkoop FC, het kan binnenkort weer bij de sigarenboer

Door Redactie 2 reacties

Een los kaartje kopen om een wedstrijd te bezoeken van FC kan vanaf eind januari weer bij de sigarenboer. Met tientallen lectuur- en tabakszaken is een overeenkomst gesloten in Stad en Ommeland bericht RTV Noord. FC Groningen scoort hiermee een landelijke primeur, want daarmee is het de enige club in Nederland, die dit als vanouds weer via dit circuit laat doen. Er wordt nog wel onderscheid gemaakt of een wedstrijd wordt aangemerkt als risicowedstrijd. Supporters zullen dan bij aankoop van een kaart, hun clubcard moeten laten zien. Mathias Mulder zegt namens FC dat vooral de oudere toeschouwers tegemoet worden gekomen. Voor hen is het lastig via internet kaarten te kopen. Tevens hoopt Mulder op het herleven van oude tijden, met lange rijen voor de sigarenwinkels en discussie over het spel van FC. "We zijn een volksclub en willen dichtbij ons publiek staan. Dat kan nu".

In totaal doen er 33 Primeras mee. Supporters doen straks rechtstreeks zaken met de club, zonder dat de Ticketbox daar tussen zit. Zij kunnen dan min of meer hun plek uitzoeken.

Reacties:
appie happie20-01-2015 om 15:46

worden ze voor iedereen ook goedkoper zeker;)

appie happie20-01-2015 om 21:46

Om het maar even over de beker te hebben,zit geen echte topclub meer in.wint de fc van vitesse,kun je pec of az als sterkste tegenstander krijgen. Of excelcior.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!