Terug

Deel deze pagina:

Robey is FC's nieuwe kledingsponsor - update woensdagavond 18 maart

Door Redactie 5 reacties

RTV Noord bericht dat FC Groningen in gesprek is met Robey Sportswear. De trots van het noorden is al een tijdje op zoek naar een nieuwe kledingsponsor, nadat Masita failliet ging. Sparta, Roda JC en Willem II voetballen in de kleding van het van oorsprong Rotterdame merk. Tijdens de succesvolle jaren tachtig, speelde FC ook in de kleding van Robey. Gaan oude tijden herleven? Commercieel directeur Robbert Klaver zegt dat Robey één van de kandidaten is waarmee de club in gesprek is. Klaver hoopt eind volgende week uitsluitsel te geven, wie de nieuwe kledingsponsor wordt.

Update woensdagavond 18 maart - Zoals verwacht is Robey Sportswear de nieuwe kledingleverancier van FC Groningen geworden. De overeenkomst tussen FC en het Nederlandse kledingmerk is (vanaf het nieuwe seizoen) voor de komende vier jaar - bericht de clubsite. Naast het eerste elftal en Jong FC zullen ook alle jeugdelftallen gaan voetballen in de nieuwe Robey Sportswear kledinglijn. Tevens zorgt Robey voor presentatiepakken. Beide partijen toonden zich vanmiddag verheugd over de hernieuwde samenwerking.

Reacties:
Eduardo1426-02-2015 om 16:14

Nike? Adidas? Lets goooo

grunn197026-02-2015 om 17:46

ik zeg doen!!!

brummie26-02-2015 om 19:00

Robey wordt ook kledingsponsor van Willem II, een van de meest traditionele shirts in de eredivisie. Lijkt me prima. grote namen als nike en adidas zullen niet snel meegaan in de ontwerpen van eigen supporters. Daarnaast zal een nike of adidas een hoge afzet willen qua stuks. Maw meer risico voor de club.

Nachtwacht26-02-2015 om 22:44

Kan me de elftalposter met Robey-kleding en groene blokjes in de hoeken nog wel herinneren....

Milko18-03-2015 om 19:36

Nu nog dezelfde shirts als in de jaren '80. Zijn we eindelijk verlost van dit vreselijke shirt. Gewoon weer wit shirt, groene broek en witte sokken :thumbsup:

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!