Terug

Deel deze pagina:

Afsluitende training zaterdag, FC Groningen in een 4-2-3-1 variant tegen ADO den Haag; Van der Velden vervangt De Leeuw.

Door Lukas van der Wal 13 reacties

Nick van der Velden zal zondag Michael de Leeuw gaan vervangen in de punt van de aanval, blijkt na de laatste training van vandaag. Danny Hoesen trainde vandaag voluit mee, maar moet dus genoegen nemen met een plek op de bank. Lindgren en Payne zullen net als vorige week in de basis verschijnen.

De laatste training van vandaag, speelde zich af in de Euroborg. Het was een vrij rustige sessie maar met veel beleving en passie. Op standaardsituaties werd vandaag veEl getraind, ADO staat bekent om haar luchtmacht, met onder andere spits Kramer. Erwin van de Looi legde het partijspel veel stil om zijn bedoelingen voor zondag extra te benadrukken. We zagen een actieve basis, die hoog druk zette op haar opponent. De elf die zondag gaan starten won het partijspel tegen de reserves.

Voor de basis scoorden Mimoun Mahi, na een rebound van een schot van Tjaronn Chery die uiteen spatte op de paal. Dino Islamovic was dichtbij een goal voor de reserves, zijn kopbal uit een corner kwam terecht op de lat. Rechtsback Hans Hateboer kopte uit een hoekschop de 2-0 achter Van der Vlag. De mooiste treffer was voor Chery, op de hoek van het zestienmetergebied knalde hij het leer in de rechterbovenhoek. Met dit doelpunt was de laatste training voor ADO-thuis gelijk afgelopen. De basis won de partij vrij makkelijk en oogde zeer scherp.

De vermoedelijke basis, naar aanleiding van de laatste training: Padt; Hateboer, Botteghin, Lindgren, Payne; Tibbling, Kieftenbeld; Rusnák, Chery, Mahi; Van der Velden
 

Kijkend naar de opstelling, zien we dus een 4-2-3-1 variant met Nick van der Velden als aanspeelpunt. Nikinho was zeer ijverig maar was niet gelukkig in balbezit, dit zal zondag beter moeten. Tjaronn Chery opereerde dicht achter de spits. Verdediger Payne oogde zelfverzekerd en speelde sterk tijdens het partijspel. Ook zien we dat Rasmus Lindgren rust en ervaring meeneemt, dit zal zondag een belangrijke factor kunnen zijn. Kieftenbeld en Tibbling zullen controlerende spelers zijn, hierdoor kunnen Rusnák, Chery, Mahi zich meer focussen op het aanvallende gedeelte.

Op naar zondag, de spelers zijn gemotiveerd en de driepunter zal hopelijk nu in Gronings voordeel gaan vallen. Inmiddels hebben wij een fotoreportage van de training toevoegt.

Reacties:
28-02-2015 om 13:01

oorlog dus,in de 16 m van ADO met VdVelden. Alles hangt af van de aansluiting van het middenveld naar voren.... het heeft lang geduurd...maar VdL begint het te begrijpen.:)

28-02-2015 om 13:10

Ja Kees, 24 wedstrijden te laat!!!!!:(

grunnfan28-02-2015 om 13:26

Zag liever de jonge bacuna een kans krijgen in de spits....

appie happie28-02-2015 om 14:03

chiel,sommige onder ons wisten het wel langer..ik ben bang dat wanneer er geen resultaat is morgen er supporters zullen zijn die hun ergernis laten blijken..en dat snap ik dan ook nog....

RowDeBo28-02-2015 om 15:26

Geef Islamovic een kans ipv Van der velden ! Laat Bacuna ook eerder invallen, die jongen heeft het wel inzich :fc:.

Milko28-02-2015 om 16:31

ZEEFUIK :fc::fc::fc: hattrick :D:D:D

28-02-2015 om 16:37

Ik wil niet heel lullig doen @milko, maar ik vind zeefuit met dit systeem wel de beste spits voor de fc is. Heeft net zo veel/weinig scorend vermogen als hoesen en hij is een veel beter aanspeelpunt en dan kunnen de leeuw chery rusnak en mahi snel aansluiten en vandaaruit voetballen

FCGmijnclub28-02-2015 om 16:42

Volgens mijn info is hij verhuurd..... Maar wie weet, kan FC snel ff deal maken met de Schotten... Wij tegen ADO Zeefuik terug en hun Hoesen P:) Kijken of Hoesen daar ook kan werken aan zijn doelpuntenproduktie, dan weten we in ieder geval zeker dat FC volgend seizoen 2 scorende toppers herbergt p:)

FCGmijnclub28-02-2015 om 16:53

(L) :lol:(L)

brummie28-02-2015 om 18:33

Vd velden brengt ervaring met zich mee. Gezien de jonge leeftijd van de opstelling geen overbodige luxe. Denk overigens niet dat vd velden een hele wedstrijd kan spelen. de opstelling is bepaald door de trainer, het is nu aan de supporters om achter de ploeg te gaan staan en 3 punten te waarborgen. Come on fc!

28-02-2015 om 19:23

De Leeuw krijgt een week rust ....misschien toch nog onderhandelen voor een lucratieve transfer??

brummie28-02-2015 om 19:27

Kees heb je hem bij de afhaalchinees gezien dan?:lol:

no guts no glory01-03-2015 om 12:05

Gezien de opstelling kunnen we nu dus wel aan concluderen dat Islamovic gewogen en te licht bevonden is. Als je beschikbare spitsen geblesseerd zijn en je de voorkeur geeft aan een middenvelder zonder wedstrijdritme zou ik me als Islamovic zijnde toch zorgen maken. Nu vanmiddag in ieder geval weer voor 100 procent achter de ploeg gaan staan. Cruciale 2 thuiswedstrijden nu, deze moeten beslist beide gewonnen worden wil je nog meedoen om de play-off plaatsen. Anders word het na beneden kijken en alles op de beker gooien. Ik zal in ieder geval vanmiddag weer de longen uit mijn lijf schreeuwen op de Z-Side .come on FC Forza Grunn!!!!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!