Terug

Deel deze pagina:

Nick van der Velden; 'ik zou het liefste mijn carrière hier afsluiten'

Door Lukas van der Wal 5 reacties

Nick van der Velden is duidelijk, de middenvelder zou het liefst zijn carrière willen afsluiten bij Groningen. Het contract van de 33-jarige speler loopt na dit seizoen af. In 2013 kwam de voetballer over van NEC uit Nijmegen.

'Ik zou het liefste mijn carrière hier afsluiten', zegt Van der Velden op de site van RTV NOORD.

Binnenkort hoort Van der Velden wat er met zijn toekomst gaat gebeuren bij FC Groningen. De speler wil zelf heel graag blijven maar het is de vraag wat de FC wil; 'Ik heb binnenkort een gesprek staan', vertelt de Amsterdammer. Als het aan Van der Velden ligt verlengt hij zijn contract. 'Het is een fantastische club. Ik wil hier tot het einde van mijn carrière blijven.'
 
Afgelopen seizoen was Nick van der Velden een belangrijk pion in het behalen van Europees Voetbal. Dit seizoen is de middenvelder meer invaller dan basisspeler; 'Ik moet zelf aantonen dat ik hier moet gaan spelen. Dat ligt volledig bij mezelf'.
Reacties:
Papa Werny06-03-2015 om 16:44

Prachtig dat zo'n speler van buitenaf uitspreekt dat hij bij onze club z'n carrière wil afsluiten.

Ronnie 06-03-2015 om 18:33

Respect voor vd Velde, heeft goede tijden bij ons gekend, maarrrrr. Nu is het tijd om afscheid te nemen want hij kan het niet meer brengen en heeft te vaak last van blessures. Geef deze prima kerel ergens een rol in de organisatie maar laat op zijn plek een jongere, veelbelovende speler instromen.

FCGmijnclub06-03-2015 om 20:26

Twijfel.... een jaar geleden zou ik zonder bedenking voorstander zijn geweest dat FC zijn contract verlengd. Dit jaar voegt Nick (tot op heden) weinig toe. Is hij nog in staat - terug te komen op het niveau van het vorige seizoen?

hertopwil07-03-2015 om 09:30

maar ligt het aan Nick dat hij zo ingestort is:o Vorig seizoen heeft hij ons ongelooflijk goed beloond met zijn inzet. Hij krijgt wat blessures, wat rara fratsen (excelsior) en hij is op dit moment zo onzeker als de pest! Hoe kan zon speler (en er zijn meer bij de FC) zo onzeker zijn en zo afzakken naar wat hij nu is. Ik zou zeggen laten we ook eens naar de TS kijken die op dit moment geen zelf vertrouwen uitstraalt. Het is natuurlijk makkelijker als je steeds windt en het vertrouwen komt dan wel,maar als je steeds verliest of gelijk speelt,moet de T.S. er ook voor de jongens zijn. Geef ze het vertrouwen dat ze nodig hebben vooral in de achterhoeden. Ik heb vorig jaar ontzettend van Nick v d Velden genoten,en denk echt dat deze vent prima in het FC bol werk past. Ja ik ben ook zon sup. die baalt als er verloren/gelijk gespeeld wordt en zeg dan ook dingen die ik later denk, had mijn bek maar gehouden. maar ik leef mee met het voetbal, maar wat er ook gebeurt we moeten allemaal achter onze club blijven staan..

hertopwil07-03-2015 om 09:31

Zondag om 14.30 u hebben we 3 pnt in de knip en staan we op de 8 pl.:thumbsup:

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!