Terug

Deel deze pagina:

Afsluitende training zaterdag; Danny Hoesen afwezig, De Leeuw keert weer terug in de basis

Door Lukas van der Wal 14 reacties

FC Groningen heeft vandaag de laatste training afgewerkt voor de thuiswedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden. Op een zonnige trainingsveld konden we spreken van een redelijke publieke belangstelling. Danny Hoesen was afwezig wegens zijn kwetsuur en zal dus zondag de wedstrijd moeten missen.

De verwachte opstelling die we gisteren in de voorbeschouwing gaven werd vandaag op de training bevestigt. Aanvaller De Leeuw zal weer worden geposteerd in de spits. Hans Hateboer moet zijn basisplek afstaan aan Johan Kappelhof, laatst genoemd zal rechtstback gaan spelen. De overige namen zijn geen verassingen. Voor de volledigheid geven wij onderstaand de basiself prijs.

 

Opstelling - Padt; Kappelhof, Botteghin, Lindgren, Burnet; Tibbling, Kieftenbeld; Mahi, Chery, Rusnák; De Leeuw

 

De basis won onder toeziend oog van onder andere Hans Nijland de partijspel met 2-0. Groningen oefende op hoekschoppen en hieruit kopten Kieftenbeld en Kappelhof de bal achter Van der Vlag. Dick Lukkien was ook present bij de training, wel in vrijetijdskleding, hij liet aan ons weten dat het met hem de goede kant op gaat.

 

Na de partijspel werd er nog een afwerkvorm gehouden, Albert Rusnák moest deze aan zich voorbij laten gaan. De middenvelder leek last te hebben van zijn hamstring, maar in onze ogen komt de wedstrijd tegen Cambuur niet in gevaar. De Trots van het Noorden lijkt klaar voor morgen, het wordt tijd voor de drie punten tegen de Leeuwarders!!

INMIDDELS HEBBEN WE EEN FOTOREPORTAGE VAN JAN KOOPMAN TOEGEVOEGD AAN HET VERSLAG

 

Reacties:
11-04-2015 om 11:27

motiveren hoef je dit team niet meer...Bokko! En om nou te doen alsof Groningen nog een appeltje met CL te schillen heeft, nee: de vorige overwinningen waren terecht, en het is aan VdL om te bewijzen dat hijn ervan heeft geleerd. Botteghin terug scheelt een jas... en naast Lindgren heb je meer aan Kappelhof op rechts, dan aan de offensieve back Hateboer die nog niet zo veel ervaring heeft met uitgedaagd worden en rode kaarten en panals tegen pakken. Wordt een schaakpartij ...en best kans op een gelijkspelletje.

FCGmijnclub11-04-2015 om 12:00

Ha Kees, de overwinning van Cambuur in Leeuwarden was zeker terecht, trouwens net als die van vorig seizoen... Maar we gaan nu voetballen op echt gras.... Prognose.... 2-0 winst, voor FC:)

appie happie11-04-2015 om 12:23

3 punten anders niks..er vol op klappen dan snapt cambuur er ff niks van,want dat is hun spelletje..

11-04-2015 om 17:09

@Appie: hoe is het afgelopen met die kaartjes?

ollie11-04-2015 om 17:36

Welke kaartjes? kerst kaartjes?

appie happie11-04-2015 om 18:24

Geen kaartjes Kees,ik doe net als jij,radio luisteren...want fox kan de hik krijgen..ik wil niet betalen...

11-04-2015 om 19:23

stem van Frederik Stokker ligt mij ook wel, vooral als grunn scoort.Ik lees net dat er misschien een MEGA scherm komt op 3 mei op het podium van het Openluchttheater in Leek (met artiestenoptreden)... lijkt mij ook wel weer wat voor jou. Ook gaat het gerucht dat er ook op de GM een scherm komt ...

11-04-2015 om 19:31

Bokko:..het zal wel denkbeeldig zijn bedoeld, dat je een specifieke speler het ziekenhuis in wenst, maar als de scheids goed op Ogbeche let, en desnoods van het veld stuurt, dan is het mij prima! Heerenveen gaat trouwens nu dik over AZ heen met laf voetbal, Cambuur moet niet net zo'n club worden. Ik zeg je : Rusnák gaat scoren tegen Cambuur.

appie happie11-04-2015 om 20:10

Nee Kees verkeerd ingeschat..incompetente provinciale artiesten..niet aan mij besteed,bijna het ergste wat er is..artiesten die hij eigen naam mogelijk niet kunnen uitspreken laat staan schrijven..en ik heb het dan niet over pe en rinus..maar meer over de in de bijstand zittende zg zingende muizen...nee bedankt. Ik kijk werl tv want de bekerfinale komt op open net,zoals is bepaald door knvb. En naar radio noord luister ik ook niet,komt vooral door die slappe lul die dan in de studio zit en af en toe ook ietrs zegt...die vent haalt bij mij de lol weg...saaie zak..ik weet niuet eens hoe de beste slak heet en hoef het ook niet te weten.

11-04-2015 om 21:35

nou Appie: Tot je dienst hoor: alsnog een goed weekend...en het is al snel 3 mei...na bekerwinst weten we meer over wat er allemaal over ons heen gaat komen gaat deze zomer: dikke transfers en 6 internationale wedstrijden...wat een weelde, als dat zou kunnen! Hoesen gaat vast weg, speelt immers altijd ongelukkig, wat jij zegt en begint te lijken op Pedersen DeLeue alsnog naar China? ps: Maaskant ramde vanavond met zijn vuist het plexiglas uit de dugout na de 2-2 van NAC thuis tegen Dordt...zijn commentaar achteraf: "nee hoor-niks aan de hand"...een zgn ijzervreter? ...hahaha:D

appie happie12-04-2015 om 09:00

Ik probeer een beetje afstand te nemen van het voetbal,is moeilijk,maar volg dan de fc in t weekend maar weet de andere uitslagen,kijk er niet naar.Kees dat van Maaskant wist ik niet..haha snap het wel..vind het ook leuk....dordt pakt een punt in Breda... Eigenlijk ga ik uiteindelijk wel op zoek naar 2 finale kaarten,die vind ik nog wel. Voor vanmiddag hopelijk ff 3 punten met de Leeuw er weer bij. Hoesen ja,die zal verdwijnen,brengt niks,krijgt ook weinig echte kansen,daar ben ik ook eerlijk in...maar ik vind,dan moet je ook op de juiste plaats staan...en dat is vaak niet hget geval...

Milko12-04-2015 om 11:23

Verlies van Hoesen en Zweefduik op de koop toe nemen en Nijland jr halen als nieuwe spits. Dennis Bergkamp in het klein :thumbsup:

Milko12-04-2015 om 11:26

Appie: slappe zak :lol: :lol: jij bedoelt die slissende ex keeper van de FC. Die het woord shiethuatie uitspreekt alsof hij net zit te schijten :lol:

12-04-2015 om 21:03

denk dat jullie A G bedoelen... maar met dat slissen is hij in goed gezelschap ( Van Cruyff dus), en verders heeft de man WEL een groen- wit hart :thumbsup:, maar waarschijnlijk niet zoveel verstand van voetbal...net als Jopie Gall...nl. een ietwat miskend :o

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!