Terug

Deel deze pagina:

Indien bekerwinst FC Groningen... droomwens club dat Arjen Robben de beker uitreikt...

Door Redactie 9 reacties

FC Groningen heeft twee wensen. Het winnen van de bekerfinale en zo ja, Arjen Robben die de beker gaat uitreiken. Binnen de club leeft de droomwens mocht er gewonnen worden van PEC Zwolle, dat de eerste prijs moet worden uitgereikt door de grootste speler die de trots van het noorden heeft voortgebracht. De Telegraaf meldde vanochtend dat de clubleiding doorlopend contact heeft met de sterspeler. Het moet uiteraard wel passend zijn met diens agenda. Want mocht Bayern München de tweeluik winnen tegen FC Porto is er op 5 of 6 mei de halve finale van de Champions League. Zit de oud Bedumer in de voorbereiding? De verwachting is dat Robben tegen die tijd hersteld is van een buikspierblessure. Het genezingsproces gaat de goede kant op.

Reacties:
janmetdepet16-04-2015 om 14:38

Er is naast Arjen Robben nog iemand die mij zeer geschikt lijkt. Dick Heuvelman deed in Groot Groningen "Derde helft" om drie redenen de suggestie Piet Fransen, kan me hier ook wel in vinden.

16-04-2015 om 19:56

Zoals gewoonlijk loopt de leiding van de FC-Groningen weer voor de muziek uit. Zorg eerst maar eens om eens een goede pot voetbal op de mat te leggen, dan zie we later wel weer, want die wedstrijd tegen PEC Zwolle is nog niet gewonnen hoor!!!!! De huid verkopen voor je de beer hebt geschoten, weet je wel.(L):((L)

FCGmijnclub16-04-2015 om 21:27

Ach ja, echte fans ... Wat zullen jullie de pest in hebben als FC de beker wint.... Het is ook nooit goed of het deugt niet. Als ik er zo in zou staan, zoals jullie hier reageren, zou ik bij mijzelf te rade gaan, wat ik met dit soort doemdenkerij hiermee beoog.... Zijn jullie wel echte fans? Waarom moet er continue tegen de club worden aangetrapt?

17-04-2015 om 19:00

Zonder de realiteit uit het oog te verliezen hoop ik natuurlijk ook dat "we"de beker winnen, daarover geen misverstand.Maar als nuchtere Groninger kijk ik wel eerst even de kat uit de boom. Dus eerst maar eens kijken hoe we de tijd tot 3 mei doorkomen met blessures en dergelijke. Is volgens mij geen doemdenkerij maar nuchter redeneren!!!!

16-04-2015 om 23:53

Nou ja, FCGmijnclub...hier sla je de plank mis...het is een publiciteitsstunt van FC Groningen om Robben naar de Kuip te halen...Heeft Zwolle niets van terug, ja hooguit de vader van Ron Jans. De opmerking van Rob Roy is precies op z'n plaats: eerst maar winnen daar... is Ajax vorige jaar niet gelukt. En Robben mag van mij in de Rotterdamse kleedkamer de boys opstuwen naar grote prestaties op het veld, natuurlijk, en desnoods straks bij bekerwinst op het bordes staan op de GM...prima!, maar zoals gezegd: de wedstrijd moet nog gespeeld.

brummie17-04-2015 om 05:47

Leuk initiatief van de fc om robben proberen te strikken voor bekerfinale. Het zou sowieso al leuk zijn als hij erbij is in de kuip en mocht fc winnen dan is het een mooie bonus dat hij beker uitreikt. Leiding fc probeert op alle manieren dit evenement op poten te krijgen en er een onvergetelijke dag van te maken. Dit vind ik een prima bijdrage.

FCGmijnclub17-04-2015 om 08:14

Juist Brummie, leiding probeert er een onvergetelijke dag van te maken en wendt alle mogelijkheden aan om met een zo optimaal mogelijk gevoel naar de Kuip te gaan.... En ja, we kunnen daar ook verliezen... een aspect dat vanuit de FC communicatie iedere keer er bij wordt gezegd/geschreven.... Niets mis mee en van arrogantie of onderschatting is geen sprake....

Hoekie19-04-2015 om 20:41

Ben het volkomen met Fcgmijnclub en Brummie eens dat je alles moet aanwenden om er een onvergetelijke dag van te maken en zoveel energie uit moet stralen. Dat doet Ron Jans ook met videoboodschappen uit de hele wereld binnen te halen. Mooi toch? De absolute wil om te winnen zal doorslaggevend zijn en natuurlijk ook een portie geluk op het juiste moment. 

Hoekie19-04-2015 om 21:09

@ Fcmijnclub 

je schrijft dat je een aantal reacties niet begrijpt. Zou het kunnen dat posters zich indekken tegen een mogelijk verlies van de beker? Elke keer bij verlies of slecht spel van de fc  komt er  immers een  lawine aan kritiek en bereiken we 100 Posts. Deze posters kunnen dan weer roepen " we hebben het al weken geroepen maar jullie wilden niet luisteren toen jullie gedwee achter het geblaat aan liepen om Robben naar de Kuip te halen". Als de fc wint de winst bagatelliseren door te zeggen " dat was ook wel nodig om enige glans te krijgen op een slecht seizoen. 

 

21-04-2015 om 09:25

Hoekie: Ik gun je al je gedachten, ook over de hele fanzône van FC Groningen...maar het is een soort psychologie van de koude grond van jou, dat je niet kunt accepteren dat er in het profvoetbal en de pr continue splletjes en trucjes worden juitgehaald om vooral een iopportunistisch VOORDEEL te halen bij de situatie van dat moment.  Robben mag dan ambassadeur van FC Groningen zijn, hij is niet werkzaam bij de club en staat niet onder contract; zal zich wel drie keer bedenken om de beker uit te reiken aan PECZwolle in geval van verlies van de FCG.  Daarmee is ook duidelijk dat Robben als nationale voetbalheld wordt gelinkt aan FC Groningen, wat natuurlijk onzin is: de man speelde 2 jaar in het eerste, en een club als PSV zou dan net zo goed de kampioensschaal door uitgereikt zien?  ...nee dus. Van mij mag Robben prominent aanwezig zijn "als Groninger en FC G fan, op het bordes of op de platte wagen bij bekerwinst.   

Ik denk dast je dichter bij de werkelijkheid blijft als je hierin gewoon het internatrionale prestige van Robben gekoppeld ziet aan FC Groninjge, en dat kan nuttig zijn bij de onderhandelingspositie van toekomstige transferonderhandelingen. 

 

Voetbal draait om geld, prestige en opportuniteit/waan van de dag.  Als jij besluit met je constatering dat kwaadwillige supporters zich zouden "indekken" tegen een eventueel verlies om het gelijk aan hun kant te hebben, wil ik daar tegenin brengen dat als supporters hier een kritisch of negatief bericht schrijven, dat ze daarmee niet persé de club afvallen of "geen goede Groningensupporter" zouden zijn.  Het ligt dus allemaal beslist  iets genuanceerder dan jij schrijft !       

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!