Terug

Deel deze pagina:

MATCHDAY!! FC Groningen - PEC Zwolle (De Groene Hel, 18:30uur)

Door Lukas van der Wal 12 reacties

Zaterdag 31 oktober, of te wel, MATCHDAY! FC Groningen voetbalt vandaag in haar eigen huis tegen het PEC Zwolle van Ron Jans. Bij een overwinning doet dus FC uitstekende zaken. In de Euroborg is de FC nog ongeslagen, we hopen dat dit vanavond zo blijft. De wedstrijd begint om half zeven en staat onder leiding van scheidsrechter Manschot en consorten.

FC Groningen mist vandaag onder andere Mahi en Hoesen. Achter de naam van Hateboer staat een vraagteken. Bij PEC ontbreken onder andere Marcellis, Schenkeveld en Saymak. Op papier zijn de beide ploegen aan elkaar gewaagd, al heeft de selectie van de Trots van het Noorden iets meer kwaliteit.
 
Kijkend naar de verwachte opstelling, zijn er nog veel vraagtekens. Mogen we RTV Noord geloven, dan zal de FC weer in een 4-3-3 opstelling gaan starten. De volgende namen worden door hun verwacht; Padt, Payne/Hateboer, Reijnen, Larsen, Burnet; Maduro, Drost, Tibbling; Linssen, De Leeuw en Rusnák.
 
Voor Drost is de wedstrijd een weerzien met zijn oude ploeg. Wat is nu mooier, dat de middenvelder de winnende treffer scoort. We hebben er zin, thuis zijn we toch op ons best. We hebben dan ook de hoop dat we de drie punten gaan binnen slepen! We're gonna win today! 
Reacties:
31-10-2015 om 11:09

Vanaovond de Bokko doctrine (GPTV) toepassen alstublieft.

Marco31-10-2015 om 12:25

Leuke wedstrijd. Thuis 4-3-3 prima. Hoop dat Payne een keer mag laten zien wat die kan. 

 

Van mij had Antonia wel op rechts gemogen en Rusnak er de tweede helft in als vervanger van Tibbling. Krijgen Rusnak en Tibbling voldoende rust voor Librech. 

31-10-2015 om 12:36

renevanderes31-10-2015 om 14:12

Wat bij verlies wat ik niet hoop natuurlijk maar wel heel goed mogelijk is gezien de resultaten van de afgelopen tijd. Ik vind dat het dan tijd is om aan een trainers wissel te denken en Dick Lukien het seizoen verder af te laten maken. Nogmaals ik hoop dat het niet zover zal komen maar bij verlies niet ondenkbaar want de meeste supporters hebben het helemaal gehad met v.d Looi hoor ik om me heen. desondanks kom op fc Groningen laat ons weer eens juichen en pak de drie punten.

dennis12031-10-2015 om 14:48

Ben een echte fc supporter maar ben er een beetje moe van.iedere wedstrijd ga je er weer eens goed voor zitten en zie je alleen maar tikkie terug of de goal van onze fc is een schiettent.moet echt iets gebeuren,dit jaagt mensen weg.

31-10-2015 om 15:05

RenévanderEs, Dennis120:  Wil jullie dan aan je vrienden erbij vertellen, dat er bij Groningen jarenlang is ingekocht op wat flegmatieke/wisselvalige  spelers die voor niet teevel aan geld konden worden opgehaald omdat ze langdurige blessures hadden, of elders bij hun club op de bank beland waren, en bioj FC Groningen weer vaak geblesseerd waren!  

Daarmee heeft Groningen ingeboet aan fysieke kracht, en aan opgestroopte mouwen.  Tweede helft van het seizoen zie je er dan iets terug van een collectieve wil om nog te klimmen op de ranglijst, wat dan ook wel lukt, omdat de andere ploegen om FC Groningen heen op de ranglijst ietwat aan het eind van hun mogelijkheden zijn...

Dat de Scandinaviërs weerste keus zijn, zegt genoeg: die zijn gehard in de winter...terwijl het elftal net terug van het zonnigfe trainingskamp meestal 6 weken helemaal weggespeeld werd. 

Maasr wat eerst van tafel moet dat is die idiote tactiek bij uitwedstrijden om een eerste helft helemaal niks te doen, enm de tweede helft op een puntje of een voordeeltje van een strafschop of een lucky kans te gokken  Terecht werd  er hier meermalen op gewezen dat de spelers meer kunnen dan dat er collectief gepresteerd wordt. 

Vanavond weten we hoe ze het is vergaan tegen PECZwolle, en of ze achterin niet hebben geblunderd...  ik hoop dat ze de drie punten weten te pakken!

dennis12031-10-2015 om 15:14

Wat een verhaal kees,ik hou het kort maar krachtig:verdediging is kut,middenveld moe en de aanvallers spelen zonder zelfvertrouwen dankzij vd looi.punt

 

dennis12031-10-2015 om 15:19

toch nog complimenten voor je typen kees.

appie happie31-10-2015 om 15:43

Kees heeft te dikke vingers voor zijn samsung denk ik,viel me laatst ook al op.

 

ik maak ook wel eens tik fouten maar dat komt dan meestal door iets anders,later op de avond.

31-10-2015 om 18:14

ach...ik doe mijn best, al werken die vingers niet mee....ik hoef er gelukkig 's avonds geen goals mee te maken.  maar Appie: inderdaad: een droge Chardonnay of een luxe Proseco helpt na de wedstrijd

RKR31-10-2015 om 18:37

Goeie goal. Maar Reijnen daarvoor... dat moet er toch echt uit.

 

De Leeuw lijkt weer de afmaker van weleer te worden.

31-10-2015 om 20:23

slechte wedstrijd, 2 goals....en drie punten:  niet meer over hebben !

RKR31-10-2015 om 20:30

 Het begon goed. Direct een goal uit een goede aanval. Dan hoop je op meer. Maar dat blijkt dan ook alles te zijn. Echter heeft Groningen wel met vrij minimale inspanning en zonder blessures de 3 punten in de tas gestopt. We moeten donderdag alweer aan de bak. Voor een keer blij dat we geen zondag duel hebben.

appie happie31-10-2015 om 20:52

Wederom met zeer veel durf gespeeld.3 punten maar een kut wedstrijd.

31-10-2015 om 22:22

Appie: je wordt toch niet cynisch op je ouwe dag?

ebel7901-11-2015 om 09:48

Draait enkel om resultaat in het voetbal. Genoeg voorbeelden van clubs en landen, waarbij het spel niet om aan te gluren is maar ze wel landskampioen of wereldkampioen worden. Zelf ben ik groot voorstander van mooi attractief voetbal, maar nog meer van winnen.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!