Terug

Deel deze pagina:

Simon Tibbling baalt

Door Redactie 13 reacties

Geen basisplaats voor de Zweedse middenvelder tegen FC Utrecht. Tibbling begint op de bank en Tom Hiariej zit bij de eerste elf. Simon Tibbling zegt tegen RTV Noord teleurgesteld te zijn dat hij niet in de basis staat. Helemaal nu hij fit is en gewoon kan spelen. De middenvelder is niet gewend "te banken" en wil er ook alles aan doen om zich te laten zien, als hij mag invallen.

Reacties:
appie happie15-09-2016 om 18:05

Ik snap het helemaal..maar ik vond zijn invalbeurt zondag jl nou niet echt geweldig. ..dusss

Reinier9316-09-2016 om 19:50

@appie happie: wat wil je als je dan ineens als linksbuiten wordt heengezet... Komop. Linssen is een vleugelaanvaller en die zet je dan op de 10? Dan kan je net zo goed linssen op de bank zetten en tibbling op de 10. Draait een stuk beter.

ludopi15-09-2016 om 18:08

Hij viel meen ik in als rechtsbuiten wat nu niet direct zijn plaats is. Ik ben van mening dat Tibbling altijd moet spelen maar dan wel op het middenveld.  Ik vond trouwens Hiariej zondag wel redelijk voetballen.

Jantje15-09-2016 om 18:41

Faber helpt lekker de club de vernieling in met zijn opstelling de laatste weken. Aanvallers in de veronderstelling verdeling, Linsen op middenveld, Bacuna die alles fout doet en vrolijk mag spelen, Maduro met zijn ervaring waar niks mee gedaan wordt, Hoesen die weg mag maar vrolijk in de basis staat en nu Tibbeling er naast zeten. 

Waar gaan we heen met deze club?

Straks geen speler meer over die zich voor 100% wil geven voor de club omdat toch wel weer er naast komt toestaan.

Het moet snel anders anders zie ik het somber in voor de club. Je merkt nu al dat stadion steeds meer supporters aan verliezen is.

 

15-09-2016 om 22:03

Tibbling ernaast zetten vind ik ook niet sterk! Maduro daareentegen 'met al zijn ervaring' hoef ik niet meer op de Groningse velden te zien. Wat een enorme tegenvaller is dat zeg! Ik vermoed 1 van de best betaalde mannen binnen de selectie.

ronald197615-09-2016 om 18:49

Faber nog 4 wedstrijden de tijd geven en dan nog geen verbetering kwa resultaat en wisselbwleid. Anders oprotten maakt de club kapot maar ook Nijland moet zich verbeterd anders Nijland andere functie binnen de club moeten veranderingen komen anders gaat het verkeerd met deze club waar ik van hou maar ik erger mij aan alle wedstrijden dit seizoen

ronald197615-09-2016 om 18:49

2x (per ongeluk?) geplaatst. Daarom 1 verwijderd.  Mod BM.

Johan15-09-2016 om 20:07

Nou ik vind iedereen vrij netjes tot nu toe. Snap ik ook wel. Nieuwe trainer enzo. Maarten laat ik het dan maar doen. Het gaat helemaal nergens over. Opstellingen kloppen echt geen ... Van.  Maak er aub iets van want tja elke lul de behanger kan zien dat dit niks is qua opstelling

15-09-2016 om 21:58

Heb er geen enkel vertrouwen in dat we winnen in de Galgewaard. Tibbling is bijna altijd 1 van de betere Groningers. Sterker nog, hoe is het mogelijk de beste en meest constante speler uit de basis te laten. Hiariej was tegen sparta zo slecht nog niet maar mag niet in de schaduw van Tibbling staan! Hoesen is een goede voetballer maar geen beste spits. Ik zou hem op '10'zetten en uiteraard van Weert in de spits ( nieuwe aankoop, amper kans gehad ) Sorloth kan mij tot dusver ook niet echt bekoren, met zijn lichaam verwacht je in ieder geval dat hij de bal een poosje bij zich kan houden, komt helaas niets van terecht. De verdediging kan blijven staan als de laatste twee wedstrijden al valt Hateboer me ook wel wat tegen. Zou met zijn ervaring en status meer van zich af moeten bijten. Linssen was 1e helft vorig seizoen meestal 1 van de beste ( veel inzet ) 2e helft vorig seizoen is hij aan het sukkelen geslagen en is er nog niet bovenop. Toch is dit een prima speler en zou dit toch goed moeten moeten komen. Gevoelsmatig zou ik Mahi op rechts zetten en Linssen op links. Idrissi valt dan buiten de basis al heeft hij het zeker niet slecht gedaan. Op de langere termijn denk ik toch dat Mahi en Linssen een betere combi zijn. Kom op Faber! De 1e helft tegen sparta heb ik best leuke dingen gezien, ik mis alleen al zolang 'de beleving'in de ploeg. Het lijkt allemaal zo gelaten. O ja, van die 20000 corners tegen sparta mag er best wel 1 in. Al was het goed om te zien dat Rusnak  ( behalve op het laatst ) ze niet nam. De ballen kwamen nu wel goed voor het doel...... 

Nogutsnoglory115-09-2016 om 22:11

Tja nadat ik de vorige keer al een hele serie rare beslissingen van Faber op een rijtje had gezet kunnen we er weer eentje bij toevoegen. Nadat hij gezien heeft vorige week dat Tibbling geen rechterspits is heeft hij hem nu maar buiten de basis gelaten. Gronings meest constante speler die je volgens mij zeer goed kan gebruiken tegen Utrecht uit met zijn passie.

Woltjer16-09-2016 om 01:31

Bij NEC had Faber er ook een handje van om met een merkwaardige opstelling voor de dag te komen. Vooral toen NEC na een goede periode begon te sukkelen. Het lijkt erop dat hij dat bij de FC ook gaat doen. 

 

16-09-2016 om 10:10

Dit is stuitend en zielig. Een compleet middenveld uit balans, Tibbling al eerder misbruikt als rechtsbuiten of verdedigende mv, terwijl hij een rechtermiddenvelder is. Nu heeft die pannekoek van een Hiariej de voorkeur boven Tibbling gekregen? Echt beschamend, ik had Faber hoger ingeschat. Reijnen of Maduro als vm en Jensen en Tibbling als middenvelders. Geen nr 10 meer, want die hebben we niet!

 

Ik ga effe verder vloeken..

marcelfcg16-09-2016 om 17:33

Middenveld uit balans? Die balans is er al 2 jaar niet omdat de verkeerde spelers gehaald worden. 

renevanderes16-09-2016 om 19:19

Ik vind tibbling zwaar overschat hij is traag, loopt zich vaak vast in zijn acties wat bal verlies betekend en scoort nooit als middenvelder nou nou wat is die goed.

ronald197623-09-2016 om 19:04

patricia1268helma

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!