Terug

Deel deze pagina:

Aankomende zaterdag 26 mei "stoeltjesdag" in het Noordlease Stadion

Door Redactie 10 reacties

Op de clubsite is te lezen, dat er ongeveer 7000 seizoenkaarthouders hebben verlengd. Dat is in het verleden wel eens anders geweest, we herinneren ons de wachtlijsten (begintijd Euroborg) om een seizoenkaart te bemachtigen. Onze trots van het noorden heeft de ambitie uitgesproken om de hut weer vol te spelen. Als fansite van onze FC willen we graag ons groen-wit steentje bijdragen middels dit bericht. FC Groningen houdt op zaterdag 26 mei stoeltjesdag. In de Fan Corner aan de Boumaboulevard staat zaterdag de koffie en thee klaar, het stadion wordt geopend. Vanaf 10.00 uur 's morgens is er gelegenheid om een vrije plaats in het stadion uit te zoeken. Dit kan eveneens via de link  fcgroningen.nl/seizoenkaart  dat vanaf zaterdag 10.00 uur eveneens een keuze zal laten zien uit het bestaande en nieuwe aanbod aan plekken voor het aankomende seizoen.

Onze oproep: VERLENG OF KOOP DIE SEIZOENKAART! Support your local!

Webcrew Boerenmacht

Reacties:
22-05-2018 om 20:50

Mijn inziens hebben de meeste supporters die hun seizoenkaart nog niet hebben verlengt, het afgelopen seizoen nog in het achterhoofd. Begrijpelijk, want het was niet best wat we allemaal voorgeschoteld hebben gekregen. Maar het nieuwe seizoen zit er aan te komen, dus krijgt FC-Groningen weer een nieuwe kans zich van de beste kant te laten zien. De eerste tekenen zijn er al met het aantrekken van een nieuw trainersduo, een zeer entousiaste Technisch Manager, die z'n leerjaar achter de rug heeft en nu kan laten zien wat en hoe hij een succesvol team kan samenstellen. Er zijn inmiddels al enkele nieuwe spelers aangetrokken en wie weet wat er nog bij komt, de komende maanden. Al met al lijkt het een veel beter seizoen te worden als dat seizoen die we achter ons hebben, en daarom is het voor velen sterk de moeite waard om te overwegen die seizoenkaart  toch maar te kopen. Graag zou ik een lans willen breken voor diegene die nog twijfelt en zeggen KOOP DIE SEIZOENKAART!!!!!!!...................DOEEEEEEEN!!!!!!! De FC-Groningen.....onze club.....is het waard!!!!

Hoekie22-05-2018 om 22:22

Helemaal mee eens! 

TOPGrUNN22-05-2018 om 22:54

Eens met Johann Hermann...Een echte supporter ben je door dik en dun...dus halen of verlengen die kaart...

Hoekie22-05-2018 om 23:12

Inderdaad de echte supporter staat nu op. Ik hoop dat de twijfelaars over hun schaduw heen kunnen stappen en de negatieve gedachten en uitspraken kunnen omzetten in een positieve blik naar het nieuwe seizoen. 

23-05-2018 om 03:25

Waarom kopen ?? Vandaag wordt bekend dat Mateo Cassierra naar FCG gaat en een magic duo gaat vormen met Ritsu Doan

23-05-2018 om 07:36

Beslissing om Veldwijk weg te doen heeft mij laten beslissen seizoenkaart te verlengen. 

23-05-2018 om 07:52

Ben elk jaar opnieuw positief aan het begin van het nieuwe seizoen... .De laatste jaren draait telkens uit op een teleurstelling !! Weerhoudt me er niet van nu opnieuw het van de vrolijke kant te bekijken! ! Dussss. .....

 

Flevoman23-05-2018 om 21:09

Wellicht kiest een gedeelte van de trouwe aanhang voor een stoeltje op een andere tribune. Koeman tribune wordt immers helemaal rookvrij. Zaterdag weten we meer.

24-05-2018 om 20:00

Zou kunnen, Flevoman en om eerlijk te zijn hoef ik ook niet daar te zitten waar men bij een thuisdoelpunt getrakteerd wordt op een bier-regen. Dan zit ik ook liever op een tribune waar niet gerookt wordt en met biet wordt gesmeten. Maar goed, er zijn tot nu toe ruim 7000 seizoenkaarten verlengt/gekocht, mogen we hopen dat we na het week-end kunnen zeggen dat we de 10.000 zijn gepasseerd, of zoals het spreekwoord zegt: "de wens is de vader van de gedachten".

TOPGrUNN25-05-2018 om 14:08

Kan altijd nog oplopen toch als er nog wat leuks bijkomt of spelers als bijvoorbeeld Padt toch blijven...

 

Marco26-05-2018 om 12:45

Succes gaat afhangen of ze een makkelijk scorende middenvelder kunnen vastleggen. Mogelijk als vervanger van Bacuna. Het enthousiasme dat Drost mogelijk vertrekt deel ik ook niet helemaal. Voetballend teleurstellend.  Speler zorgt wel voor doelpunten  en assists. Tegen linkerrijtje presteren we zeer behoorlijk. Juist thuis tegen middenmoot rechterrijtje spelen we de afgelopen jaren veel te vaak gelijk. Meer doelpunten kopen dus.

28-05-2018 om 10:03

Drost was bij Zwolle uitstekend, is er hier helaas niet uitgekomen. ..deel je mening wel!  

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!