Terug

Deel deze pagina:

Afsluitende training in aanloop op de oefenwedstrijd FC Groningen - Roda JC

Door Redactie 2 reacties

Ook vanmorgen waren we aanwezig op de afsluitende training van deze week. Zaterdagmiddag oefent FC in Haren tegen de Koempels uit Kerkrade. De weersomstandigheden waren vanochtend prima. Maar toen de zon uiteindelijk goed doorkwam, werd het stukken drukkender. Dat zal morgen(middag) anders zijn. De verwachting is dat de temperatuur naar beneden gaat, gepaard met veel regen en wind.

Er werd vanochtend scherp en agressief getraind. De Technische Staf zat er bovenop. Met name tijdens de onderlinge partij, werd het spel diverse malen stil gelegd voor de benodigde technische en tactische aanwijzingen. 

Met deze vijfde oefenwedstrijd op de agenda tegen promovendus Roda JC, is dit het laatste wapenfeit ter voorbereiding op de JC Schaal die op zondag 2 augustus in Amsterdam ArenA op het programma staat. Het weekend daarna begint de competitie. 

Wat de kracht van Roda JC is, is altijd lastig in te schatten als een club net gepromoveerd is. We zien sowieso Gibril Sankoh bij de Limburgers in de geledingen die de afgelopen maanden bij FC Groningen heeft meegetraind maar uiteindelijk besloot niet langer te wachten. 

De vermoedelijke opstelling

Padt 

Kappelhof, Lindgren, Botteghin, Tamata

Hiariej, Tibbling, Rusnak

Antonia, De Leeuw, Linssen

Come on FC!

 

Reacties:
appie happie24-07-2015 om 15:17

ok ik begin direct alwee,tenminste dat komt er dadelijk,WAAROM Kappelhof op rechtsachter  waar Hateboer mijn voorkeur heeft....of Hateboer is ziek of Looi is gek.

 

ervanuit gaande dat dit ook de opstelling is tegen Roda natuurlijk.

24-07-2015 om 15:51

Ik denk dat iedereen het met je eens is. Zou erg vreemd zijn als Kappelhof in de basis staat

24-07-2015 om 16:49

komt nu weer een hoop tactische humbug bij, want over een week de JC schaal...  je moet de tegenstander niet wijzer maken....dat werk!  Dus misschien is dit wel  FC Groningen-"B"....Vd Looi sprak van "de sterkste opstelling"...die geloof ik niet !

 

Verder moeten ze wel uitklijken niet door Sankoh zwaar geblesseerd te raken....kan soms net de druppel zijn bij zo'n gast die een tijdje weg is geweest uit onze "beschaafde voetbalwereld".

 

Volgens mij krijgen deze spelers nu tegen RODA de kans om zich in de wedstrijd te spelen.  Onze vriend Hoesen zou viir het nieuwe seizoen toch zo gemotiveerd zijn?  voor een transfer naar ROXDA?!!...moet ie dan toch wel spelen, lijkt mij 

FCGmijnclub24-07-2015 om 16:22

Dit is wat we gezien hebben, op basis van het partijspel..... Ook Kieftenbeld en Burnet stonden in de niet basis....

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!