Terug

Deel deze pagina:

Afsluitende training - 'Sørloth ten koste van Hoesen in de basis'

Door Lukas van der Wal 6 reacties

De Trots van het Noorden heeft zojuist de laatste training voor Ajax-thuis afgewerkt. De grote vraag die we hadden is vanochtend aan ons beantwoord. Aanvaller Sørloth zal vermoedelijk in de basis gaan starten tegen de Amsterdammers. Lorenzo Burnet was vandaag ook present, maar deed voor zichzelf wat loop en sprint oefeningen. 

Danny Hoesen zal de afsluitende partij hebben afgesloten met een kater, de spits werd tijdens het partijspel ingedeeld bij de reserves. Sørloth behield het hesje, waardoor de Noor vermoedelijk mag starten tegen Ajax. Spelen met een corset lijkt voor hem dus geen probleem. Uiteraard houden nog wel een slag om de arm, de trainer zal de voor en nadelen gaan afwegen. Het lijkt ons verstandig om met Hoesen te beginnen en de Noor achter de hand te hebben....

Opstelling - Padt; Hateboer, Reijnen, Lindgren, Payne; Maduro, De Leeuw, Tibbling; Linssen, Sørloth/Hoesen, Drost

Morgen om half één gaan we zien als de FC klaar is voor de strijd met Ajax. Tijdens de training werd er scherp getraind met veel plezier. De jarige Maduro was vandaag weer goed aanwezig, zal hij morgen een mooi verjaardagscadeau krijgen?

Onderstaand een fotoreportage van Jan Koopman!

Reacties:
renevanderes13-02-2016 om 17:28

Sorloth is meer afmaker dan Hoesen dus logische keuze.

Ingang113-02-2016 om 20:29

Hoesen laat anderen beter spelen, ... Vind ik.

13-02-2016 om 20:40

hoesen belonen na de 2 goede wedstrijden.sorloth kan je altijd nog inbrengen

 

Hoekie13-02-2016 om 21:40

Logische keuze. Het is geen kwestie van niet gunnen maar de bal die in het netje moet. We hebben eindelijk een afmaker. Gebruik hem dan ook.

manus13-02-2016 om 21:55

Prima Sørloth erin, maar ik zou Hoesen ook laten staan. Had grooot aandeel bij de eerste twee doelpunten vorige week.

Papa Werny13-02-2016 om 22:10

Leuk idee, Manus. Maar wie maakt dan plaats?

manus14-02-2016 om 10:31

De Leeuw. Perfect als superinvaller... Totdat hij een paar keer enige pracht doelpunten achter elkaar maakte. Sindsdien is hij blijkbaar heilig en staat altijd in de basis. Ik zie hem liever als breekijzer in de tweede helft.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!