Terug

Deel deze pagina:

Afsluitende training; Van der Vlag op goal, Lorenzo Burnet linksback

Door Lukas van der Wal 1 reactie

Vanochtend is de laatste training voor PEC Zwolle thuis afgewerkt. Er was nog een vraagteken voor de linksbackpositie, maar deze is vanochtend beantwoord. De training werd trouwens goed bezocht, veel belangstelling en de vader van Eric Botteghin was ook aanwezig.

 
De laatste training was voor de rest een rustige training met het bekende werk. Warming-up, positiespel, partijspel en een afwerkvorm. Tijdens het partijspel werd duidelijk dat Lorenzo Burnet in de basis ten opzichte van Kappelhof op de linksachter positie gaat spelen. Peter van der Vlag zal inderdaad zijn debuut gaan maken op 37e leeftijd in de eredivisie. 
 
Vermoedelijke basis - Van der Vlag; Hateboer, Botteghin, Lindgren, Burnet; Tibbling, Chery, Kieftenbeld; Antonia, De Leeuw, Rusnák 
 
Tijdens het partijspel op klein veld was mooi te zien wat voor invloed Van der Vlag heeft. De keeper was druk coachend en zette zijn verdediging op de juiste plaats. Morgen in de Euroborg zal het dus een stuk lawaaierig op het veld zijn. Van de Looi praatte overigens voor aanvang van de training met Simon Tibbling, wat daar besproken werd is een raadsel, maar de smile van de Zweed verraadde in iedergeval veel goeds!
 
De wedstrijd in de Groene Hel begint morgen om half drie en de bekerwinnaar lijkt klaar voor de tegenstander. Er zal gewonnen moeten worden, wat voor de financiële positie van de FC goed is. Mooi afsluiten in eigen huis verdient de twaalfde man namelijk ook! 
 
Onderaan dit artikel kunt u de  fotoreportage van Jan Koopman bekijken.
 
Veel kijkplezier!
Reacties:
Marco09-05-2015 om 21:55

Had zelf Zeefuik en Hoesen nog wel 2 wedstrijdjes de kans willen geven in een 4-4-2. Die jongens zijn wel extra gemotiveerd om nog een visitekaartje af te geven, dat zou ook in het belang van Groningen zijn.

 

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!