Terug

Deel deze pagina:

Andersson: ‘Conclusie dat ik vertrek is niet juist’

Door 0 reacties

Petter Andersson wil zich bij het begin van de tweede seizoenshelft over zijn toekomst buigen. Vlak voor de winterstop bood Groningen hem een contractverlening aan, maar daar ging de aanvoerder niet op in. “Ik wilde eerst kijken op welk niveau ik écht kon terugkomen.”


Dit wil volgens Andersson niet zeggen dat hij vertrekt bij Groningen. “Dat hieruit mogelijk door sommigen de conclusie is getrokken dat ik FC Groningen zou gaan verlaten, is niet juist. Het is te vroeg om dat te zeggen. Ik wilde me voor de winterstop focussen op mezelf en het voetbal. Om te zien op welk niveau ik écht terug kon komen, dus fit kon blijven. Als dat niet zou lukken, dan had ik wellicht verder gekeken, bijvoorbeeld door terug te keren naar huis, naar Zweden, om daar verder te gaan.''. 

Andersson is er nu echter van overtuigt dat hij weer terug is op zijn oude niveau. ''Ik wilde zeker blijven voetballen. Daarom heb ik gewacht met het praten over mijn toekomst. Ik ben vooral tevreden over de laatste twee,drie maanden voor de winterstop. Ik voel me sterk. Het zelfvertrouwen is volledig terug en ik geloof weer in een voetbalcarrière. Ja, voor mijn gevoel ben ik weer ‘de oude Petter'''. 

De komende weken wil Andersson, samen met zijn vriendin en zaakwaarnemer, gaan overleggen over zijn toekomst. “Ik ga de komende tijd met mijn vriendin en zaakwaarnemer bespreken hoe mijn toekomst eruit gaat zien. Het is een mooi gebaar van de club dat ze met me wilden praten over een gezamenlijke toekomst, maar voor mezelf was dat nog te onduidelijk. Ik voel me nu weer voetballer. Het geeft nog meer vertrouwen als de club in je gelooft. Dat is heel positief.”

alt

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!