Terug

Deel deze pagina:

Bacuna één wedstrijd geschorst

Door 10 reacties

Afgelopen zaterdagavond incasseerde Leandro Bacuna zijn vijfde gele kaart van dit seizoen. Hierdoor is hij voor de aankomende thuiswedstrijd tegen RKC automatisch voor één wedstrijd geschorst. Mitchell Schet en Maikel Kieftenbeld hebben hun schorsing van één wedstrijd uitgezeten en zullen naar verwachting weer worden toegevoegd aan de wedstrijdselectie. Andraz Kirm en Virgil Van Dijk staan op scherp. Zij staan na 21 speelrondes beiden op vier gele kaarten.


Reacties:
04-02-2013 om 14:34

Voor mij blijft Bacuna de hele rest van het seizoen geschorst. Deze jongen voegt totaal niets toe aan het team en dan die egoïstische trekjes van hem daar baal ik helemaal van. Van teambelang heeft deze flapdrol nog nooit gehoord.Dus schorsen die gast en na het seizoen wegdoen, desnoods aan SC Veendam. Kan hij daar de egoïst uithangen.

Hertog04-02-2013 om 15:31

En wie dan? Schet? :-$

04-02-2013 om 16:54

Kan ook wel weg,gewoon een ´miskoop`,hoewel hij niets gekost heeft.

Marco04-02-2013 om 20:43

Bacuna maakt een slecht seizoen door. Zonde vorig jaar goed bezig met voor doelpunten. In het veld is hij nu niet geconcentreerd en vaak dom bezig. Heeft nog steeds veel potentie.

Hoop zelf op een 4-4-2 tegen RKC. Misschien nog wel belangrijker dan winst is dat Zeefuik en Tex gaan scoren. Als die gaan scoren krijgen ze zelfvertrouwen en kan het elftal met hun meegroeien.

Zeefuik - Texeira

Kirm - Van Moorssel - De leeuw
Lindgren

Milko05-02-2013 om 06:17

van Moorssel heeft tot nu toe niet laten zien dat hij een basisplaats heeft verdiend. En Ajilore mag na zijn sterke optreden weer op de bank gaan zitten?

Milko05-02-2013 om 06:18

Bacuna is met zijn gedrag precies een speler die je er juist NIET bij moet hebben.

Marco05-02-2013 om 08:33

Ailjore heeft idd zeer sterk gespeeld, heb ook op dit forum aangegeven dat ik hem met Maher zou zetten, maar nu tegen RKC denk ik dat je zonder hem in de basis een beter resultaat haalt.

In de mandekking is Ajilore heel sterk. Ideale speler om een Maher uit de wedstrijd te spelen, maar RKC heeft geen speler van de kwaliteit van Maher. Waneer Ajilore geen man heeft die die moet volgen, moet die in de ruimtes gaan spelen, en leidt hij vaak dom balverlies terwijl de ploeg al in de omschakeling is, en dan loop je met een counterploeg met Chavelier in de spits precies in het mes.

Willen we spektakel dan zullen we echt af moeten van 4-3-3 want dat werkt het hele seizoen al niet. Wil je met 2 spitsen, dan moet er iemand achter. De enige binnen de selectie die naar voren kan spelen is Van Moorsel, ondanks dat we hem nog niet veel in actie hebben gezien. Hij weet net als Krim, Lindgren en Kappelhof de vrije man te vinden, kan een steekpass geven en heeft een schot uit de tweede lijn. Kies je voor een ander systeem dan moet je er de spelers bij zoeken die dat kunnen. De leeuw, die verdeeld het spel niet, staat te ver weg bij de spitsen en heeft geen afstandsschot, net de overige middenvelders.

dennis12005-02-2013 om 13:22

Heel simpel

Hertog05-02-2013 om 15:11

Opeens alle rotte tomaten naar Bacuna? Gelukkig maakte hij deel uit van een winnend jong Oranje. Zo slecht kan hij dus niet zijn.

07-02-2013 om 10:50

Opeens alle rotte tomaten naar Bacuna? Gelukkig maakte hij deel uit van een winnend jong Oranje. Zo slecht kan hij dus niet zijn.


Dat alle rotte tomaten richting Bacuna komen, heeft hijzelf in de hand gewerkt.Eigenlijk is het geen slechte voetballer, oké één van dertien in een dozijn, maar hij zal wat meer "respect"(daar heb je het woordje weer), voor z'n medespelers moeten hebben. Als er wordt gescoord door iemand anders dat hij dan ook meedeelt in de vreugde van het spel.Dat ontbreekt eraan bij Bacuna, vandaar die rotte tomaten.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!