Terug

Deel deze pagina:

Ben het totaal niet eens met dingen die daar zijn gebeurd

Door 4 reacties

Het ontslag van Huistra, laat zijn sporen na bij de trainer. De 45-jarige trainer kwam in de zomer van 2010 naar onze club als opvolger Ron Jans en kende een uitstekend debuutjaar. Over het afgelopen seizoen is veel gesproken en geschreven. Huistra heeft nog geen vrede met zijn ontslag.


In de papieren versie van Voetbal International die vandaag uitgekomen is, bekent Huistra dat het ontslag veel pijn heeft gedaan. “FC Groningen heeft me enorm teleurgesteld. Nog altijd ben ik het totaal niet eens met de dingen die daar zijn gebeurd en er zijn bepaalde mensen met wie ik niet snel meer om de tafel hoef te zitten. Als je alles op een rijtje zet, valt het allemaal moeilijk te rijmen”, aldus Pieter Huistra.

De Trots van het Noorden verlengde het contract van Huistra afgelopen november nog, hieruit sprak veel vertrouwen. “Er werd met mij zowat de polonaise gelopen. We doen alles samen, was het credo. Dat is makkelijk roepen als het goed gaat, maar wordt werkelijk getest bij een tegenslag. Die kwam er in het slot van de competitie en in mijn ogen is FC Groningen flink gezakt voor die test, met een zware onvoldoende.

De huidige trainer van de FC, Robert Maaskant, heeft de schone taak om de Trots weer aan het voetballen te krijgen. Op dit moment heerst er een positieve flow in Groningen.

Reacties:
FCGmijnclub18-07-2012 om 15:54

Ik weet niet wat er gebeurd is op het trainingskamp tijdens de winterstop.

Pieter leek de greep op de selectie kwijt te zijn.

Want de resultaten waren daarna bedroevend en als resultaten uitblijven, krijg je als trainer de schijn gauw tegen.

Dan ben je meestal als eerste aan de beurt. Pieter die al jaren deel uitmaakt van de jungle die betaald voetbal heet, zou beter moeten weten....

Aan hem de taak om het dan maar op een niveau lager te laten zien bij de Superboeren.

Ik ben van mening dat dit voor Pieter nog zwaar genoeg zal worden.

Succes Pieter!

dennis12020-07-2012 om 04:49

Sorry voor mijn woorden maar Huistra moet gewoon zijn bek houden en goed in de spiegel kijken.Dan ziet hij een mannetje die soft,eigenwys en niet hard genoeg is.Iedereen bij de fc zag dat het voor geen meter liep en hij had dat ook moeten zien.conclusie:ONGESCHIKT.doei

20-07-2012 om 20:01

Achteraf is het altijd makkelijk praten.Maar om nu de brave Pieter uit te hangen gaat mij een beetje te ver.Het eerste seizoen was prima, maar direct in het begin van het tweede seizoen ging het al mis tegen Roda JC. Pieter bleef maar vast houden aan ZIJN systeem, eigenwijs als hij was, terwijl iedereen zag dat het fout ging, en dan zo een trap na geven aan de leiding van de FCG. Deze mensen zijn verantwoordelijk voor de club en niet de trainer, die is enkel een passant en die wordt eruit geschopt als het niet goed gaat en dat is gebeurd. Pieter mag blij zijn dat hij pas na het einde van het seizoen z'n biezen moest pakken. Pieter moet zich gewoon stil houden en laten zien dat hij het in de eerste divisie wel kan, hoewel ik dat bij De Graafschap betwijfel.

Don Chaot24-07-2012 om 08:14

Je moet eens stoppen met sjeiken Pietertje, je situatie was gewoon onhoudbaar. De supporters, je spelers en de staf wilden van je af omdat je het niet meer aan kon!! Hadden we gewoon zo moeten door gaan en hoe? Nog een seizoen naar de kloten??? Ga eerst maar ff lekker in de eerste divisie je spelletje spelen voordat je met de grote jongens gaat spelen!!!!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!