Terug

Deel deze pagina:

Boerenmacht is 10 Jaar!

Door Redactie 16 reacties

Vandaag 1 oktober is het voor ons een bijzonder jubileumdag! Een mijlpaal binnen onze groen-witte site geschiedenis! Onze FC Groningen gerelateerde groen-witte fan -en nieuwssite bestaat op de kop af 10 jaar! 

Korte intro:
Vanaf de oprichting in 2006 tot aan het jaar 2010 groeide Boerenmacht binnen twee jaar uit tot de grootste fan-en nieuwssite van FC Groningen. Daarna brak een mindere periode aan van een sterke neerwaarste lijn. Dit als gevolg van een aantal in - als externe oorzaken. Medio 2012 leek het einde definitief in zicht... Vrijwel de hele webcrew en onze webmaster stapten op. 

Met twee personen gingen we door en kropen web-technisch gezien - meerdere keren door het oog van de naald... We bleven erin geloven en zijn opnieuw gaan bouwen, gedreven door onze groen/witte clubliefde en site ambities om de "oude fanbelevenis tijden" te doen herleven.

Dankzij de hulp van onze webhost/webmaster Rapide lanceerden we begin april 2013 Boerenmacht.nl in een nieuwe lay out. Onze eerste wens ging hierbij in vervulling, namelijk te kunnen werken met een goed werkende stabiele site die responsible is. De voorspelcompetitie bleef behouden. Evenals bijvoorbeeld de reageerfunctie, de polls en alle artikelen. 

Met het samengaan eind 2013 met FC Groningen Blog werd onze huidige crew uitgebreid met drie personen waaronder een fotograaf (Jan Koopman). Een tweede en derde wens die uitkwam, namelijk meer foto's bij de artikelen en een grotere crew. Vanaf 2014 zijn heeft een krachtige groei betreffende onze bezoekersaantallen zich ingezet. We constateerden het afgelopen jaar dat dit geen incident was. In april 2015 is Boerenmacht opnieuw voorzien van een nieuwe (de huidige) lay out. Met het ingaan van het laatste kwartaal van 2016 stellen we vast dat Boerenmacht.nl back in business is! En daar zijn we best trots op!

Wist u dat :
- we werden bezocht door meer dan 7,5 miljoen bezoekers?

- dat de site dagelijks wereldwijd wordt gelezen?

- Boerenmacht.nl wederom de grootste fansite is van FC Groningen?

- we bijna 6000 artikelen publiceerden?

- we vanaf 2013 honderden eigen foto albums hebben geplaatst?

- vanaf medio 2012 het aantal twittervolgers steeg van 320 naar > dan 5000 volgers?

- er vanuit ons account bijna 33.000 keer is getwitterd?

- vanaf medio 2012 onze followers op Facebook steeg van 90 naar ruim 6600 volgers?

- we in december 2013 zijn begonnen met Instagram en het account inmiddels meer dan 3570 volgers kent?

- we daar bijna 900 foto's/berichten hebben geplaatst?

- tijdens de afgelopen 10 jaar de website vier keer in een ander jasje is gezet?

                   

- we drie keer van logo zijn veranderd?        

- onze crew contacten onderhoudt met Nederlandse en Internationale journalisten?

- Boerenmacht dit jaar is begonnen met een eigen webshop, met steeds meer artikelen?

Dank:
- aan iedereen die de afgelopen 10 jaar bijdrage heeft geleverd!

- aan alle leden, reageerders en lezers/volgers voor het bezoeken van ons groen-witte platvorm! 

- aan alle adverteerders!

In het bijzonder naar onze webmaster en webhost Rapide. Zij hebben achter de schermen een grote bijdrage geleverd om Boerenmacht.nl uit te laten groeien tot een overzichtelijke goed bereikbare website, dat voorzien is van een prachtige grafische vormgeving.

Onze ultieme droom...


Boeren grepen in 2015 de macht in Rotterdam! FC Groningen veroverde met steun van een massale groen-witte aanhang de KNVB Beker. Een tastbare prijs, de eerste beker in de clubgeschiedenis! Een absoluut hoogtepunt voor iedereen die de club een warm hart toedraagt!

Maar we zijn er nog niet helemaal...

Want gaan we het ooit meemaken, dat FC Groningen in de toekomst tevens die andere hoofdprijs binnensleept? Wat ons betreft de hoogste tijd dat ook daar - de groen-witte boer de macht grijpt!

Tot slot
Niemand is groter dan de club! FC Groningen maakt het nieuws! Wij volgen en schrijven over de ontwikkelingen en zien het tevens als een bijzonder voorrecht om als platvorm te mogen dienen voor de vele supporters en volgers die net als ons sterk betrokken zijn met het wel en wee van onze trots van het noorden! 

We zijn ons bewust dat het vele schrijf en foto werk nooit af is. We realiseren ons dat er altijd zaken spelen die voor verbetering vatbaar zijn. Echter - dat neemt niet weg dat er belangrijke stappen zijn gezet om onder huidige hoedanigheid nog veel langer door te gaan! Wat ons betreft: op weg naar de komende 10 jaar!

Met groen-witte groet,

Webcrew Boerenmacht.nl

Webcrew Boerenmacht.nl 

Reacties:
Ronnie 01-10-2016 om 09:32

Mannen, een welgemeende hartelijke felicitatie is op zijn plaats, van harte!

en nog vele jaren erbij. Want wat is nou mooier dan na winst van de fc de vaak overdreven positieve geluiden (het lek is boven, we gaan europa in) of na verlies de inktzwarte naar azijn ruikende opmerkingen te lezen. Dank daarvoor.

goed ook dat jullie ons een uitlaatklep bieden voor frustraties, boosheid zodat we dat niet op anderen dan niet zichtbare namen hoeven te richten. Ook beter voor thuis. 

Zoner gekheid, ga zo door, blijf onvoorwaardelijk achter de club staan en blijf positief over onze fc schrijven!

 

01-10-2016 om 11:10

Gefeliciteerd jongens, ga vooral zo door. 

01-10-2016 om 11:37

Van harte gefeliciteerd, op naar de volgende 10 

01-10-2016 om 12:04

Heb me vaak afgevraagd wat de dames/heren van de redactie toch bezield om een site in stand te houden die forumleden in de gelegeheid stelt hun frustraties als wel hun genoegen te kunnen uiten over een club als FC-Groningen. Ben er zo langzamerhand achter dat dit een "hels karwei" moet zijn, ook door het feit dat diezelfde redactie alleen maar corrigerend kan optreden en zich niet inhoudelijk met een discussie kan gaan bemoeien. Hiervoor moet je een "ijzeren wil" hebben, vooral als de FCG heeft verloren staan de topics wel een "rood", maar toch. Geachte redacturen en medewerkers van deze site, jullie hebben de afgelopen 10 jaar bewezen uit een goed soort hout te zijn gesneden wat betreft de loyaliteit richting FC-Groningen. Als jullie de moed nog kunnen opbrengen om een volgende 10 jaar aan dit jubileum vast te knopen, mijn zegen hebben jullie!!!!! Ik zou zeggen"Ga ervoor"!!!!!!!Proficiat.  . ( voor elk redactielid een groen hartje)

Reinier9301-10-2016 om 12:08

Van harte jongens!! Hopelijk nog heel wat jaren te gaan! En nog vele mooie discussies die te sprake zullen komen hier op boerenmacht. Want zoals jullie zeggen: Het wordt tijd dat de boer de macht grijpt!!! 

01-10-2016 om 12:50

Dank jullie wel allen! Mooie reacties...

Drijfveer van ons allen, onze mooie club! We love you Groningen!

 

luukie7001-10-2016 om 13:07

gefeliciciteerd, erg handig om de club te blijven volgen als je soms elders op de aardbol zit  

Woltjer01-10-2016 om 13:24

Een mooie prestatie, wat mij betreft de enige fansite / nieuwssite van de FC. 

Ga vooral zo door boerenmacht ! 

Peetje01-10-2016 om 14:37

Gefeliciteerd en bedankt voor jullie energie, inzet en toewijding voor de site .

appie happie01-10-2016 om 14:59

Ik kom elke dag een paar x langs..zelfs als ik op vakantie ben.

kan niet zonder BM dus ik zeg op naar de volgende 10  jaar.

 

Met 3 punten vanavond als beloning. 

Toppers..

Hoekie01-10-2016 om 16:01

Gefeliciteerd en bedankt voor deze prachtige site! Petje af voor jullie inzet, columns maar ook de arbitrage als de zaak uit de hand dreigt te lopen.Ga zo door wat mij betreft. 

johan_g01-10-2016 om 21:00

Gefeliciteerd, 

En dank voor deze prachtige fansite! 

01-10-2016 om 22:14

Ook ik bedank jullie voor deze mooie site. Sterk dat jullie zo goed teruggekomen zijn. Om op deze manier de FC te volgen is veel interessanter dan een verslagje in een krant. Al die verschillende meningen die hier een plek kunnen vinden hebben over het algemeen toch een ding gemeen, namelijk supporter zijn van de FC.  Als ik niet op de tribune kan zitten vanwege een vakantie ofzo krijg ik toch een prima indruk hoe het met de FC gesteld is. Alle respect voor al werk en energie die jullie hierin stoppen. 

brummie02-10-2016 om 06:24

Van harte gefeciteerd met jullie 10 jarig bestaan! Keep up the good work!

ludopi02-10-2016 om 07:10

Mannen van harte gefeliciteerd met dit 10 jarig bestaan.!!

02-10-2016 om 11:17

Dank allen! Dit motiveert alleen maar meer...

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!