Terug

Deel deze pagina:

Contract Huistra met een jaar verlengd

Door 3 reacties

Hans Nijland heeft in zijn wekelijkse nieuwsbrief aangekondigd dat het contract van Pieter Huistra met een jaar wordt verlengd. Het contract liep komende zomer af, maar beide partijen zijn blijkbaar tevreden. Binnenkort wil Nijland om de tafel met de assistenten Erwin van de Looi en Dick Lukkien.


Nijland heeft het volgende over de contractverlening te zeggen in zijn nieuwsbrief;

“Omdat wij verder kijken dan een enkel resultaat zijn we al een tijdje in gesprek geweest met onze hoofdtrainer Pieter Huistra over zijn na dit seizoen aflopende contract. Wij zijn als club zeer tevreden over de wijze waarop Huistra leiding geeft aan zijn staf en de selectie en hoe zeer hij betrokken is bij het wel en wee binnen FC Groningen. Huistra heeft in anderhalf jaar tijd laten zien dat hij uitstekend past bij de club en wij zijn dan ook een contractverlenging van een jaar overeen gekomen. Wij zijn hierover zeer te spreken. Het geeft weer rust en duidelijkheid naar de toekomst toe. We zullen de komende tijd ook met overige trainers van wie de contracten aflopen in gesprek gaan over een mogelijke verlenging van de overeenkomst. Het gaat hierbij met name om de assistent-trainers Erwin van de Looi en Dick Lukkien, die bovendien trainer is van Jong FC Groningen.”

Reacties:
Martin29-11-2011 om 13:19

Verlengt = verleng[u]d[/u] :)

degroninger29-11-2011 om 13:31

Ha heb het al even aangepast, bedankt :)

FCGmijnclub30-11-2011 om 21:33

Het voordeel van één jaar bijtekenen is -mocht het huwelijk spaak lopen is de afkoopsom lager.

Mij bekruipt het idee (aanname) dat beide partijen nog lang niet op elkaar zijn uitgekeken en dat je van jaar tot jaar kunt blijven verlengen.

'k Ben trouwens benieuwd wanneer Luciano weer in ere wordt hersteld.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!