Terug

Deel deze pagina:

De Wachtkamer: Maaskant en Kwakman

Door 4 reacties

In de papieren versie van Voetbal International viel gisteren te lezen dat FC Groningen nog steeds geen beslissing heeft genomen over de contracten van trainer Robert Maaskant en verdediger Kees Kwakman. Beide hoofdrolspelers hebben bij de Trots van het Noorden een aflopend contract. Kwakman zegt hier het volgende over; Ik heb in mijn carriere nog niet eerder in deze situatie gezeten, dus ik wacht het rustig af. Ik wil er geen groot punt van maken, want het is nog geen juli. Mochthet contract metde speler niet verlengt gaan worden,dan kan de Volendammer de club dus transfervrij verlaten. De verdediger heeft genoeg opties, aangezien er clubs zijn die naar zijn diensten aan het hengelen zijn.

FC Groningen wil weten over Maaskant als hij selectie weer op de rails krijgt. De trainer heeft alleen inspraak gehad op de aankoop van linksbuiten Andraz Kirm. De trainer wil op zijn beurt weten wat de perspectieven zijn bij FC Groningen. De groep is vrij groot, met weinig uitblinkers. Alleen Virgil van Dijk en Michael de Leeuw functioneren op dit moment zeer goed. Henk Veldmateis vrij duidelijk: Neem van mij aan dat het geen maanden meer gaat duren voordat er een beslissing valt. Laten we eesrt maar weer eens goed gaan voetballen. We willen geen overhaaste beslissingen maken.Ditgaat over de trainer en de spelers van de huidigeselectie.


Reacties:
17-01-2013 om 07:38

Ik zeg beide, wieberen

kwakman voegt daadwerkelijk niks toe en vetraagt het spel enorm. Tevens staat hij de ontwikkeling van onder andere Bakker in de weg

Maaskant, tja vond hem altijd een goede trainer. Echter zijn beslissingen kan ik absoluut niet volgen. Het positiespel is naar mijn mening eerder achteruit gegaan dan vooruit gegaan!!!

FCGmijnclub17-01-2013 om 14:18

@ Pietertje

Wat heb jij gerookt?

Marco17-01-2013 om 19:56

Kwakman is geen verdediger. Voor die positie kun je een betere speler met een lager salaris krijgen.
Zou Kwakman nog wel een helftje als linkshalf willen zien, dat is ook zijn beste plek.

liefhebber21-01-2013 om 15:27

He Pietertje, is het niet beter voor jou dat je een boterham met pindakaas gaat eten en dan lid worden van een zwemclub!!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!