Driemaal internationaal voor FC

Erik Nevland en Evgeniy Levchenko kwamen woensdagavond in aanmerking voor een interlandduel van hun land. Arnold Kruiswijk speelde een dag daarvoor al met Jong Oranje tegen Ierland.

Nevland kwam in zijn 3e interland 5 minuten voor tijd in het veld en zag Turkije op 2-2 komen (Noorwegen had tot kort daarop met 2-0 voorgestaan door doelpunten van Andresen en Brenne).

Evgeniy Levchenko zat de hele avond op de bank bij het Oekraïnse nationale elftal, die tegen Litouwen speelden.

Arnold Kruiswijk was dinsdagavond al reeds met Jong Oranje in actie gekomen tegen Ierland voor een oefenduel. De FC-verdediger vormde voor rust met aanvoerder Ron Vlaar het centrale verdedigingsduo in Venlo. Kruiswijk werd in de rust vervangen door Ryan Donk van AZ. Jong Oranje wist de wedstrijd met 1-0 te winnen door een benutte vrije trap van Royston Drenthe (Feyenoord).