Terug

Deel deze pagina:

Eigen online TV Kanaal FC

Door Redactie 2 reacties

Nooit meer iets missen van FC Groningen. Een eigen online groen-wit TV kanaal is per vandaag beschikbaar. Op FC Groningen TV was al veel te zien. Het mooie is dat er vanaf nu eveneens live gestreamd gaat worden. Op donderdag 5 januari wordt er geoefend in en tegen Almere. Op zondag 8 januari wacht een uitwedstrijd in en tegen Hoffenheim. Intentie is dat beide wedstrijden live gestreamd gaan worden. Voor tablet en smartphone is een speciale gratis app te downloaden via de Apple App en Google Play Store of zoek in de stores op ‘FC Groningen TV’ maar je kunt ook kijken via de clubsite

Reacties:
Snooze20-12-2016 om 19:00

Zo zo! Lekker bezig fc!

appie happie21-12-2016 om 19:48

Weinig reactie   weinig interesse  dus....snapie wel. ..Ik wel...Het houd toch ergens op wat de fc betreft...d.e betovering  is soms weg..Men dat is eigenlijk het geval bij velen.

Rob197022-12-2016 om 11:20

Dit is daar ook weer zo'n voorbeeld van. Op het veld holt de kwaliteit achteruit en erom heen wordt van alles gecreeerd om geld bij elkaar te krijgen. Dit initiatief heeft ook kosten en als dit net als andere gevallen geen succes wordt heeft het ook weer geld gekost. De core business wordt teveel uit het oog verloren. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!