Terug

Deel deze pagina:

Eremuur FC Groningen in Jumbo Euroborg Groningen

Door Rosier 2 reacties

Circa 4.000 blikjes zitten in de muur. Drie man hebben er een hele werkdag aan gewerkt. In Jumbo Euroborg staat sinds vandaag een FC Groningen ‘wall of fame’. De muur is 30 sixpackjes breed en 18 blikjes hoog. De muur is gebouwd omdat er een behoorlijke kans is dat de Amerikaanse directie van Coca Cola volgende week woensdag een kijkje komt nemen in Jumbo Euroborg. De directie van Coca Cola vraagt altijd om iets ´speciaals´ te doen. ´Elk jaar bezoekt de directie een aantal winkels in Nederland. Het is nog niet duidelijk welke winkels ze bezoeken, maar volgens Jumbo Nederland komen ze hier, mits ze het Noorden bezoeken´, Zo meldt Paul Boneschansker van Jumbo Euroborg tegenover Sikkom.

Boneschansker had het idee om een eremuur te bouwen om FC Groningen te eren vanwege het bekersucces. Het idee ging naar het ontwerpteam van Coca Cola die met deze muur kwamen.

Tot wanneer de muur te zien is? Minimaal een week.´Woensdag 17 juni komt de directie van Coca Cola langs als alles loopt zoals het nu lijkt. Maar gezien de leuke reacties en al het werk dat we erin hebben gestoken, verwacht ik dat we de muur nog langer laten staan'.

Wilt u op foto met de eremuur? Dat kan natuurlijk altijd.

Foto: Twitteraccount van FC Groningen.

 

Reacties:
11-06-2015 om 20:54

Komkommertijd dus: Vakkenvullers chapeau!

11-06-2015 om 20:57

en natuurlijk wel Klaver en Nijland erbij halen bij dat bezoek, om die Coca Coladirectie een sponsorcontract af te troggelen!!

11-06-2015 om 20:57

Wat zal er gebeuren als je er één blikje eruit??? 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!