Terug

Deel deze pagina:

Europees Voetbal komende jaren de doelstelling van FC Groningen

Door 4 reacties

Voetbal International meldt vandaag op haar site dat FC Groningen in haar beleidsplan Europees Voetbal als doelstelling heeft gezet. Voor het lopende seizoen streeft de Trots van het Noorden om direct of via de play-offs Europa te halen. Voor de seizoenen daarop is het budget bepalend om de doelstelling eventueel naar boven toe bij te stellen. De concurentiepositie ten opzichte van andere BVO's speelt hierbij ook een rol. Tevens mikt de FC met jonge spelers uit de eigen jeugd, bijvoorbeeld spelers als Zivkovic en Bos,op groei van de club. Buitenlandse spelers zullen pas gehaald gaan worden als deze een absolute technische meerwaarde en groeiende transferwaarde tonen.


Reacties:
FCGmijnclub19-12-2012 om 16:56

FC moet snel zijn want als het aan Platini ligt, wordt er over een paar jaren enkel nog Champignons League gevoetbald.

FC Landskampioen, ik doe't ervoor :-*

Hertog21-12-2012 om 22:13

Hahaha...

Milko22-12-2012 om 10:57

Denk dat de technische staf voor volgend jaar overuren gaat draaien om iedereen proberen over te halen om AUB weer een seizoenkaart te nemen. Doelstelling zou moeten zijn: doe aan klantenbinding, zet er een aansprekende selectie neer. Daarvoor komen de supporters naar het stadion.
Landskampioen zullen we NOOIT worden. Het enige wat de supporters willen is een team dat zich de pleuris werkt om een resultaat neer te zetten. Of ze dan een keer op de bek gaan maakt ze niks uit. Maar zoals nu gaat kan het echt niet. Geen beleving, geen sfeer. Het is helemaal niks.

Hertog22-12-2012 om 13:23

Goed gezegd Milko. Helaas.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!