Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen loot uitwedstrijd tegen AZ in tweede bekerronde

Door 1 reactie

Vandaag is er geloot voor de nationale beker. Onze trots moet het in de 2e ronde van het bekertoernooi opnemen tegen AZ. De wedstrijd in Alkmaar zal gespeeld worden op dinsdag 20, woensdag 21, of donderdag 22 september.


De formatie van Pieter Huistra moetin de tweede ronde vanhet bekertoernooiaantreden tegen AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Alkmaar. De meeste Eredivisieclubs hebben een op papier makkelijke tegenstander. De FC en AZ kunnen hier echter niet over mee praten. Het wordt de Trots van het Noorden weer eens moelijk gemaakt om de dennenappel te winnen. Maar eerlijk is eerlijk: wil je de beker pakken, dan moet je van iedereen winnen.

Reacties:
05-07-2011 om 19:53

Eerst de transferperiode maar eens afwachten. Wie er nog weggaat en er weer bijkomt, weten we nog niet. Deze ploeg lijkt mij, ten opzichte van vorig jaar, iets meer uitgebalanceerd en sneller.Bij AZ zijn een paar strekhouders vertrokken en er is eigenlijk nog niets bijzonders bijgekomen dus die leveren aan kracht in, tenminste zoals het er nu uitziet. Maar net wat ik zeg, de transferperiode duurt nog lang dus er kan nog veel water naar de zee.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!