Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen opnieuw in categorie 3

Door Redactie 5 reacties

Voor de derde keer achter elkaar is FC Groningen ingedeeld in de groep financieel meest gezonde clubs van Nederland. De KNVB verricht bij alle Betaald Voetbalorganisaties drie metingen per jaar. Tijdens de verschillende meetmomenten is gekeken naar de jaarcijfers van het seizoen 2014/2015 en de prognose van het lopende seizoen 2015/2016. Sommige cijfers kunnen in de score van de punten er voor zorgen dat de balans net naar de ene of juist naar de andere categorie doorslaat - bericht de clubsite. Echter in beide gevallen staat de trots van het noorden er financieel goed op.

Reacties:
28-01-2016 om 14:03

ik vind, eerlijk gezegd, de eerstvolgende wedsdtrijd tegen PECZwolle belangrijker nieuws, maar goed.... op zich goed dat het financièle beleid zo strak in de hand wordt gehouden !

28-01-2016 om 16:43

Het beleid dat FC-Groningen voert ten aanzien van de financién is iets waar Hans Nijland zich voor op de borst kan slaan. Hij zit dan s'avonds, samen met z'n eega, dan ook vaak thuis op de bank de dagopbrengst te tellen. Wat dat betreft komt de wedstrijd tegen PEC Zwolle als geroepen want hebben de Zwollenaren volgens de overlevering toch ook hun vingers blauw gekregen van het geldtellen. Zwolse Blauwvingers worden ze toch genoemd. En laat die club nu ook nog in het blauw-wit spelen!!!!! Toeval?Of toch niet? Wie t'weet mag t'zeggen.

Johan28-01-2016 om 18:36

In welke categorie zou Sporting Braga of Espanol zitten?

Johan28-01-2016 om 18:38

Maw zou dit Voetbal nieuws zijn in andere landen of zouden  we her daarom zo beroert doen in Europa?

Marco28-01-2016 om 22:20

Is tcoh goed nieuws. Aan de Kostic deal hebben we gezien dat nee kunnen zeggen tegen transferbedrag (Sporting) weinig later het dubbele kan opleveren (Stuttgart). Beetje resereve er bij en met een sluitende begroting werken, als je dan eens een goede selectie hebt, moet je eens durven om de boel een halfjaartje langer bij elkaar te houden als je sportief goed bezig bent.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!