Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen start met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen

Door 1 reactie

Op sportpark De Koepel in Haren werden door ongeveer 1500 supporters de eerste traning van het nieuwe seizoen gevolgd. De belangstelling was dus zeer groot, een mooi begin van een mooi seizoen..... Robert Maaskan was via een headset te volgen, tevens werd er ruimte gemaakt tijdens de training voor de jeugdige supporters.


Tijdens de eerste training vande Trots van het Noorden waren er zes van zeven nieuwelingen aanwezig. Paco van Moorsel, Filip Kostic, Stefano Magnasco, Mitchell Schet, Marco Bizot en Michael de Leeuw waren voor het eerst inGroningse shirt te aanschouwen. Género Zeefuik meldt zich net als internationals Tim Sparv, Leandro Bacuna en Maikel Kieftenbeld maandag 2 juli voor hun eerste training.

De training onder Robert Maaskant duurde maar liefst zeven kwartier. De supporters konden alles van A tot Z volgen. De trainer communiceerde via een headset. Enkele fans haddende dag van hun leven. Jongelingen mochten een tijdje met hun helden mee trainen. We hopen dat deze leuke training een begin zal zijn van een spetterende seizoen.

Kop d´r veur.....

Reacties:
opa26-06-2012 om 13:26

Enevoldsen schopt mooi in het rond terwijl hij op kosten van de FC een heel jaar vakantie heeft gehad, ik vind het een raar mannetje :uhm:

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!