Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen wil een rookvrije Koeman-tribune

Door Redactie 4 reacties

Het Dagblad van het Noorden bericht vanochtend: FC Groningen maakt deel tribunes rookvrij. Dat wil de club doen als de supporters ermee akkoord gaan. de Koeman-tribune staat bekend als de familietribune.

Fans die voor vijf jaar een seizoenskaart hebben gekocht hebben een brief met vragen en informatie gekregen over het plan. Hans Nijland:"We maken een serieuze afweging om een gedeelte van het stadion met ingang van het seizoen 2016-2017 rookvrij te maken. Als we het doen, ligt de keuze bij de familietribune omdat hier de meeste kinderen zitten. Maar we betrekken eerst onze fans bij de discussie. We praten erover omdat de supporters met regelmaat klagen over de rook. Dit project past bij een maatschappelijk betrokken club." Dit zei Nijland tegenover het Dvhn.

Reacties:
appie happie27-10-2015 om 16:57

Appie wil het hele stadion rookvrij.

27-10-2015 om 17:42

Goede zaak. Eigenlijk zou je de hele Euroborg rookvrij moeten maken net als in alle openbare ruimtes in dit land. Wie wil roken doet dat maar thuis op z´n balkonneteje. Overigens met de gedachte in het achterhoofd dat roken kankerverwekkend is, is roken een asociale handeling in het bijzijn van anderen die niet roken. En voor de tegenstanders van dit idee, JA ik heb ook gerookt en nog wel als een  ´Kolenboot`, echter ben daar op tijd mee gestopt voordat ´magere Hein´ mij met een of andere enge ziekte te lijf ging.

bettie28-10-2015 om 23:34

Helemaal mee eens Appie happie en Rob Roy 

op een site van fcgroningen werd ik afgeschilderd als zeikerd , toen ik zei dat ik er voor ben om het hele stadion rookvrij te maken

Gewoon zielig als mensen zo reageren 

 

Cantona29-10-2015 om 18:06

Ik rook niet veel maar tijdens een wedstrijd steek ik de een na de andere op.

Een rookvrij stadion mag wat mij betreft ook  maar dan moet er wel beter gespeeld worden want zo als het nu gaat dan kom ik er nooit van af.

En als ze het rookvrij willen maken wil ik de damp van de frietkot ook niet ruiken.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!