Terug

Deel deze pagina:

FC herkent zich niet in de kritiek van Kostic + update

Door 5 reacties

Trainer Robert Maaskant kan zich niet herkennen in de kritiek van Kostic, zo laat hij weten aan RTV Noord. Ondanks publiceerden wij een korte samenvatting van het artikel uit het Dagblad van het Noorden, waarin Kostic verklaarde doodongelukkig te zijn bij FC Groningen en achteraf liever naar Club Brugge was gegaan. Maaskant weerlegt het verhaal van Kostic als volgt: Kostic krijgt bij de FC meer persoonlijke begeleiding dan iedere andere speler. Dat is ook nodig want hij is 19 jaar en hij moet nog wat wennen. Kees Kwakman neemt het de Serviër kwalijk dat hij zich op deze wijze heeft geuit in de media. "Filip had dit niet moeten doen, zeker niet gezien wat hij tot nu toe gebracht heeft. Hij moet keihard werken en op de training laten zien dat hij er in hoort. En dan weet ik 100% zeker dat de trainer hem opneemt in de selectie". Hans Nijland wil in eerste instantie niet ingaan op het verhaal van Kostic, hij gaat morgen de situatie intern bespreken.

Update maandag 19 november: FC neemt geen disciplinaire maatregelen tegen Kostic bericht RTV Noord. Binnenkort volgt er een gesprek tussen de begeleiders van Kostic en Henk Veldmate. We gaan er alles aan doen om het hem naar zijn zin te maken, maar we gaan hem ook een spiegel voor houden. We zullen echter geen disciplinaire maatregelen nemen", aldus algemeen directeur Hans Nijland.


Reacties:
Marco18-11-2012 om 18:23

Toen Maaskant Kostic in de zomer publiekelijk afbrande zei Kwakman niks. Nu Kostic de pers zoekt kun je het dan beter ook intern oplossen.

Als supporter is het wel waardeloos dat het geld van Tadic niet op het veld staat. Vorig jaar hadden we na 12 wedstrijden 14 punten meer dan nu.

Met Kostic en Magnasco komt het vast wel goed. Suarez en Matavz hadden ook tijd nodig om van meerwaarde te kunnen zijn. Kostic mag verder blij zijn dat Suk als eindstation bij het tweede staat. Daar heeft hij als linksbuiten meer aan dan Zeefuik, die staat alleen maar met zijn kont naar het doel.

Don Chaot19-11-2012 om 08:09

Ondankbaar kreng!!!!

19-11-2012 om 09:00

kwakman moet zn mond houden!!vormt een kliek met maaskant,spreken mekaar echt niet tegen.
geef kostic even tijd,komt vast goed...

19-11-2012 om 16:20

de update zegt wel genoeg...

PMB19-11-2012 om 20:11

Het is beter, dat Maaskant zelf de spiegel ter hand neemt en zich eens gaat afvragen wie hij eigenlijk is. Nijland en Veldmate kunnen over zijn schouders meekijken ook naar henzelf. Gun ze alle drie hun leermoment. Een nog jong supertalent uit een andere cultuur is het probleem niet!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!