Terug

Deel deze pagina:

FC vindt vervanger voor Erik Mulder binnenshuis

Door 0 reacties

FC Groningen heeft vanmiddag bekend gemaakt een nieuwe financieel manager gevonden te hebben. Drs. Marc-Jan Oldenbandringh zal de per 1 april vertrekkende financieel directeur Erik Mulder vervangen in het directie- en managementteam van de FC. De 38-jarige Oldenbandringh is al zes jaar als controller werkzaam bij de club in nauwe samenwerking met Mulder. Zodoende lijkt dit een logische keuze van de directie. Huidig commercieel manager Robbert Klaver wordt per 1 februari toegevoegd aan het directieteam, dat vooralsnog onder leiding staat van Hans Nijland en de vertrekkende Erik Mulder. Hierdoor zal Klaver voortaan commercieel directeur zijn.


Eerder vandaag meldde Hans Nijland al via Twitter dat er omstreeks 14:00 uur vanmiddag een belangrijk persbericht naar buiten zou komen. Velen vreesden dan ook voor de aankondiging van het vertrek van David Texeira en/of Dusan Tadic, die nog steeds in grote belangstelling lijken te staan. Maar dat was het gelukkig niet, twee dagen voor het belangrijke treffen met de tukkers. Of zal dit bericht juist als afleiding dienen voor het om ca. 14:00 uur naar buiten komende persbericht? Laten we daar niet vanuit gaan.

Uiteraard is Hans Nijland zeer tevreden met deze aanstellingen. “Het aanstaande vertrek van mijn collega-directeur Erik Mulder dienden wij op een goede en adequate wijze op te vangen. Met de promotie van zijn rechterhand Marc-Jan Oldenbandringh tot financieel manager naar het directie- en managementteam en het verzwaren van de functie van Robbert Klaver tot commercieel directeur, denken wij de organisatie weer op het gewenste niveau te hebben", laat Nijland weten op de clubsite. "Niet alleen op het veld zijn wij een club die talenten de kans geeft zich door te ontwikkelen, ook daarbuiten geven wij de mensen de mogelijkheid zich te ontplooien en door te groeien binnen onze organisatie. Dat is een mooi gegeven en draagt bij tot een stabiel fundament onder de club.”

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!