Terug

Deel deze pagina:

FC voorlopig eerste met Z@ppsport konijntje schieten

Door 0 reacties

Bij de training van donderdagochtend was Ron Boszhard met zijn team van Z@ppsport weer aanwezig voor opnames. Zo loste Jonas Ivens een voetbal probleem op voor een pupil van GVAV Rapiditas en bestookten Luciano en Bacuna een konijn met een spervuur van ballen.


Tijdens een buitengewoon relaxte en gezellige training was wat pers aanwezig. RTV Noord was aanwezig voor opnamen en bovendien kwam Z@ppsport langs voor hun programma. Ook was er weer een journalist van het Dagblad van het Noorden aanwezig.

Aan het einde van de training was er wat discussie over welke spelers mochten schieten op het konijn, dat voor de gelegenheid drie uur in de trein had gezeten. Het kwam neer op Luciano en Bacuna. Danny Holla en Maikel Kieftenbelt stonden te popelen, maar Danny maakte geen aanspraak omdat hij bij de vorige gelegenheid al de uitverkorene was. Het gevolg was 24 ballen die het konijn raakte en daarmee een voorlopige eerste plaats. Het resultaat kun jehierzien.

Daarna legde Jonas Ivens nog aan een jeugdspeler van GVAV Rapiditas uit, hoe hij moest voorkomen te worden uitgekapt door een spits. Na vijf minuten uitleg kwam Ron Boszhard er in ieder geval al niet meer langs.

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!