Terug

Deel deze pagina:

Filip Kostic: Als ik dit wist, koos ik voor Club Brugge

Door 0 reacties

Filip Kostic is zacht gezegd, niet tevreden in Groningen. De linkeraanvaller werd met veel bombarie binnen gehaald, maar verder dan de beloften komt hij voorlopig niet. De speler van1,25 miljoen euro, heeft zelfs spijt van dat hij niet bij Club Brugge heeft getekend.


De opvolger van Dusan Tadic, tenminste dat werd overal geroepen, speelde alsinvaller slechts twee keer voor de hoofdmacht. In het dorpje, Heerenveen en in de Domstad, Utrecht sprokkelde hij 28 minuten bij elkaar. "Ik voel me ongelukkig. Ik ben hier om te spelen", benadrukt de twintigjarige Serviër zaterdag in het Dagblad van het Noorden. "Als ik dit had geweten, was ik niet naar FC Groningen gekomen. Dan was ik naar Club Brugge gegaan. Daar kon ik ook een contract tekenen."

"Ik heb voor FC Groningen gekozen omdat ik had gehoord dat jonge spelers hier eerder een kans krijgen", vervolgt Kostic. "Ik dacht me hier sneller en beter verder te ontwikkelen. Het is logisch dat je wat aanpassingsproblemen hebt als je ergens nieuw bent, maar wat je als nieuwe speler vooral nodig hebt is vertrouwen krijgen. Maar dat voel ik helemaal niet. In het begin heb ik daar via mijn tolk met de trainer over gesproken. Hij heeft mij uitgelegd waarom ik niet speelde. Ik durfde niet verder te vragen. Daarna heb ik het er niet meer met hem over gehad."

Wij vinden het dan ook pijnlijk om te zien dat zo'n talent volledig links wordt gelaten. Veel minder dan Andraz Kirm kan haast niet. Tevens communiceert Kostic weinig met Maaskant en zijn teamgenoten. De speler krijgt maar een uur per week Engelse les. Hetgeen problemen voor de speler oplevert. Groningen en de mensen vind hij prachtig, maar hij wil graag doen waarvoor hij hier gekomen is, voetballen! Kan het niet in Groningen dan zal dit een dure misser zijn van de technische staf en Veldmate

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!