Terug

Deel deze pagina:

Genéro Zeefuik en Martijn van der Laan onder handen genomen bij cultheld Cijntje

Door Redactie 3 reacties

Angelo Cijntje is bezig met het klaarstomen van Zeefuik en Cijntje. Terwijl het overgrote deel van de FC selectie vakantie viert zijn beide spelers drukdoende met kracht en conditie training in zijn sportschool. Een paar keer per week komen zij langs om in vorm te zijn voor het begin van het nieuwe seizoen bericht RTV Noord. Cijntje is van oordeel dat beide spelers een zeer gedreven indruk maken en vertelt dat het initiatief om bij hem te komen werken aan kracht en conditie, van beide spelers kwam. Ze wilden wat kunnen doen tijdens de vakantie. Er wordt niet gejammerd en er wordt volle bak getraind met de focus op het nieuwe seizoen. Cijntje geeft aan dat hij de trainingen wel gedoseerd wil houden, de heren worden niet naar de filistijnen geholpen zodat men zich zelf tegenkomt in het begin van het nieuwe seizoen. 

Over ruim 2 weken begint op zondag 28 juni de eerste training van het nieuwe seizoen in Haren. Genéro Zeefuik en Martijn van der Laan zullen er klaar voor zijn.  

Reacties:
Marco10-06-2015 om 23:01

Positief. Zolang ze onder contract staan bij Groningen kunnen ze ook nog steeds slagen. Zijn beide spelers die in het verleden hebben aangetoond dat ze het niveau middenmoot+ aankunnen.

11-06-2015 om 18:11

Kan er niets aan doen, maar ik blijf vertrouwen in Zeefuik hebben.

In 2013/2014 heeft hij een paar behoorlijke tegenslagen gehad. Onder ander het overlijden van zijn ongetwijfeld jonge schoonmoeder. En een blessure toen hij in vorm begon te raken. Doorbraak van gouden combi Kostic/Zivkovic.

Misschien heeft ie daardoor niet heel professioneel kunnen functioneren. Jammer, maar begrijpelijk.

Maar geef hem nog een kans. Sterk, snel, geweldige balaanname en indien niet te geïsoleerd, vaak met een goed vervolg. Want De Leeuw is prima voor de eredivisie, maar in de Europa League gaat het te snel en hard voor hem.

 

11-06-2015 om 20:06

Ik vind hem voetballend wel een ander type speler als hoesen maar zeker niet minder!! Ik zou zeggen geef hem nog een halfjaartje. Hij scoort echt niet minder dan hoesen ahhhaahah

Hertog13-06-2015 om 11:23

Ja. Zeefuik voor Hoesen. Helemaal mee eens.

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!