Terug

Deel deze pagina:

[UPDATE 4 OKTOBER] Gerard Kemkers blijft loyaal aan Groningen en verkoopt 'nee' aan Zeist

Door Thijs Faber 11 reacties

Gerard Kemkers heeft recent een aanbod van Hans van Breukelen van de KNVB afgeslagen. De technisch directeur van de voetbalbond had voor Kemkers, manager topsport bij FC Groningen, een job als 'innovatie- prestatiemanager' liggen aldus de NOS. Echter heeft Kemkers via de directie van FC Groningen laten weten niet in te gaan op het aanbod: "Ik vertelde Hans (Nijland, red.) dat ik het bij FC Groningen prima naar m'n zin heb en dat ik niet op het aanbod van de KNVB wil ingaan."

Hans Nijland is op z'n zachts gezegd niet tevreden over de werkwijze van de KNVB, hij verwijt de voetbalbond dat zij voor dergelijke functies niet bij de clubs moeten uitkomen maar zelf dit soort mensen naar voren moet schuiven. (Bron: NOS) Het verhaal wordt voor de KNVB steeds pijnlijker...

[Foto header - NOS]

Update 4 oktober 22.25 uur - Gaat Gerard Kemkers toch iets doen voor de KNVB?Volgens Voetbal International is Kemkers toch geïnteresseerd in een functie bij de bond. Er is wel een belangrijke voorwaarde: De werkzaamheden bij de FC moet gewoon door gaan, dus de oud-schaatscoach gaat voor een combi-rol. Het is op dit moment onduidelijk hoe de KNVB hierin staat, net als FC Groningen. 

Reacties:
03-10-2016 om 00:13

Boeiend

 

03-10-2016 om 03:56

typisch zo'n bericht waarvan je zegt:  Kemkers telt heus zijn eigen knopen wel...als het topsportcentrum draait en hij krijgt weer zin in iets anders dan is ie heus wel weg hoor.  Trouwens: hoe is het met Henk de Jong? die staat toch ook op de payrol bij de FC?  Ben niet gewend dat we niks van 'm horen.

Rob197003-10-2016 om 08:27

Wederom een bevestiging dat zij er bij de KNVB niets van snappen, proberen ze een werknemer bij een club weg te halen, die binnen een voetbalorganisatie werkt, mat als doel de club en spelers beter te laten worden, dit om de slag met Europa te verkleinen. Iets dat ook in het grote beleidsplan van de KNVB staat. Onbegrijpelijk dat ze dan bij de clubs gaan shoppen. Van Breukelen is een kneus eerste klas.

Groen hart03-10-2016 om 08:55

Doek dat hele sportcentrum maar op en besteed het geld voor goede spelers!

Nachtwacht03-10-2016 om 10:09

Netjes van Kemkers... eerst hier presteren en dan pas verder kijken.

Nu twee weken lang de focus op H'veen. Die moeten ze op willen vreten...

Roelofsky03-10-2016 om 10:31

Prima Gerard ....

herman196003-10-2016 om 20:52

mooi van Kemkers, maar wanneer wordt er nu eens aan de fans van de FC gedacht. 16e plaats en dan zeggen dat hij tevreden is met het spel.

DAN DE NIEUWSTE BERICHT DAT MEN DE COMPETITIE wil veranderen 16 clubs, wedstrijden op zaterdagmiddag,(14.30 U) zondagavond (20.00 u) en op maandagavond (20.00 u) en de hele beker toernooi omgooien. GEK

Hoop toch echt dat de hele nederlandse voetbal daar een grote stok voor steekt,en als je dan leest om dit nederlandse voetbal weer dichter naar de europese top te brengen haha in Engeland spelen ze 75 wedstrijden,Duitsland spanje enzo enzo doen niet veel minder. en WIJ gaan naar 30 comp. wedstrijden Wie komt op zon idee. Ja de top 4 mag altijd europees voetballen hans van mij mag je heel hardt rorpen  NEE.

appie happie03-10-2016 om 20:55

Zatermiddag dan werken we , zondagavond vroug op bedde en maandag..ook..Dus dat gaat niet Door  geen kans...zondag 14.30  en kloar ...

04-10-2016 om 11:38

Ze weten in Zeist van gekkigheid niet meer hoe ze hun kont moeten draaien om uit de hopeloze situatie te komen waarin de Nederlandse competitie verkeerd. Eerst had je dat gezeur over een Europese competitie waarin de bovenste 4 (5) van de ranglijst een aparte competitie gingen spelen op Europees niveau. Nu dus weer dit heilloze plan om met 16 clubs verder te gaan waar dan de onderste twee direct kunnen degraderen. Verder geen play-offs voor een plek in de EL en ook geen nacompetitie voor de 13e en 14e plek tussen  de periodekampioenen van de JL. En dan die voetbaldagen, uitgestreken over 3 dagen met onmogelijke aanvangstijden, belachelijk gewoon. Tevens willen ze met de kerst en oud en nieuw doorvoetballen. Dan een maand winterstop tot 1 februari. Het enigste positiev aan dit hele verhaal is dat ze van plan zijn de competitie te beginnen op 1 september nadat de transferruit is gesloten. Dit geldt dan ook voor na de winterstop. Ergo conclusio: Dit plan moet zo snel mogelijk van tafel. Een mooie taak voor Hans Nijland en consorten. 

05-10-2016 om 13:16

ref: Update .."gaat Gerard kemkers toch iets doen bij de KNVB? "...enz .   lees mijn post van 3 okt 3:56 u. 

05-10-2016 om 13:47

De competitie per 1 september laten beginnen lijkt mij een prima idee.

16 clubs totaal is belachelijk.

wedstrijden op zat.middag, zondag - en maandagavond ?! een zeer slecht idee.

Met Kerst vind ik wel een goed idee en langer doorspelen in december en later de winterstop.

Na-competitie en play offs mogen naar mijn idee worden afgeschaft.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!