Terug

Deel deze pagina:

Geslaagde open dag FC ( inclusief foto´s )

Door 0 reacties

RTV Noord meldde het al, ongeveer 22.000 bezoekers kwamen op de open dag af van onze FC. Deze middag bood net als gisteren prima weersomstandigheden, een dag die door jong en oud druk werd bezocht. Ook de merchandise, de snack, bier, fris en ijskramen hebben goede zaken kunnen doen, gelet op de overvolle belangstelling bij alle genoemde verkooppunten. Je kon bij vlagen over de koppen heenlopen. Hoogtepunt van de dag was de presentatie van de spelers, die vervolgens rondliepen om handtekeningen uit te delen. Een wedstrijd tussen oud-spelers, waaronder Peter Houtman, en een team van supporters en sponsors eindigde in een ruime overwinning voor de oud-spelers. Good old Martin Drent stal de show en kopte bijna alles raak. Tevens kon je een kijkje nemen in de spelersbus. En er was een forum met onder andere Hans Nijland en Robert Maaskant.


Tijdens het forum zijn er door Hans Nijland en Robert Maaskant interessante uitspraken gedaan. Voor onze bezoekers, zie hieronder de samenvatting.

Hans Nijland verheugt zich op het duel Magnasco-Tadic, op 12 augustus a.s. In Enschede speelt onze Trots dus tegen FC Twente.

Volgens Hans Nijland stijgt de begroting van FC Groningen komend seizoen licht en is de club financieel kerngezond.

Robert Maaskant: "Wij willen komend seizoen de KNVB-beker winnen." Tevens moet Kostic tijd krijgen, hij is zeer talentvol, maar moet groeien in zijn rol.

Doelstelling seizoen 2012-2013: Leuk en enthousiast voetbal, hiermee er voor zorgen dat de Euroborg weer een spektakelborg gaat worden. Uiteraard de supporters moeten weer verwend worden. Wij als redactie willen, EUROPEES VOETBAL. Come on FC!

Tevens wil de Trots van het Noorden niet weer een seizoen beleven als vorig jaar, zieHIER dat Hans Nijland vorig jaar FC Groningen onwaardig vond.

UIteraard was er veel bekijks op de Open Dag, hieronder de dag op beeld.

alt alt

alt alt

altalt

alt alt

alt

Meer foto´s van de open dag staan op onze facebook-pagina,klik HIER

Aankomende week, gaat de FC naar Zuid-Korea. De selectie vertekt maandag 16/7. Emil Johansson, Henk Bos, Matias Jones reizen niet mee naar Zuid Korea. Nick Bakker van het Beloftenteam reist wel mee.

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!