Terug

Deel deze pagina:

Groningen wil langer door met Tadic

Door 0 reacties

FC Groningen wil het contract van Dusan Tadic met een aantal jaar opwaarderen, waardoor hij tot 2016 dan wel 2017 onder contract zou komen te staan. De Servische smaakmaker ligt momenteel tot medio 2013 vast, maar FC Groningen heeft nog een eenzijdige optie om dit met twee jaar te verlengen, zodat hij tot medio 2015 verbonden blijft.


Het afgelopen weekend waren zowel Hans Nijland als Henk Veldmate in Belgrado om te praten met de zaakwaarnemer van Dusan Tadic; Zoran Pavlovic. De belangenbehartiger heeft de directie van FC Groningen laten weten dat de 'Koning van de assists' niet onwelwillend tegenover een contractverlenging staat. Tadic heeft namelijk al aan Nijland laten weten best te willen bijtekenen en het nu aan zijn zaakwaarnemer over te laten.

In de afgelopen zomerperiode ondernam FC Twente nog een poging om Tadic over te nemen. Ondanks het feit dat de trainer van FC Twente - Co Adriaanse - onlangs in een interview aangaf Tadic er graag bij te hebben, is er momenteel volgens Nijland geen concrete belangstelling. Wel laat hij in het Dagblad van het Noorden optekenen: "Maar dat hij door clubs wordt gevolgd is duidelijk. Met name uit de Bundesliga." Het gesprek met de zaakwaarnemer van Tadic in Belgrado hebben Nijland en Veldmate gecombineerd met het bekijken van diverse wedstrijden in de Servische competitie. Zo werd de kraker Rode Ster Belgrado - Partizan Belgrado bekeken en waren de heren ook aandachtig toeschouwer bij BSK - Vojvodina Novi Sad en Radnicki 1923 - Jagodina.

Update maandag 28 november 2011:
Wanneer we het Dagblad van het Noorden lezen, lijkt niets een contractverlenging in de weg te zitten. Als we RTV Noord moeten geloven, is het nog lang niet zeker dat Dusan Tadic gaat verlengen. De publiekslieveling laat aan de regionale omroep weten dat hij blij is met het vertrouwen van de club, maar nog niet concreet op een contractverlenging in wil gaan. "Nu nog niet. Ik ben blij in Groningen, maar als voetballer droom je ook van grotere clubs. Zolang ik hier ben, concentreer ik me op Groningen", aldus Tadic.

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!