Terug

Deel deze pagina:

Hans Hateboer, verlengen of cashen...

Door Redactie 9 reacties

Verdediger Hans Hateboer's contract loopt na deze zomer nog een jaar door. Om te voorkomen dat de rechtsback volgend jaar gratis de deur uitloopt, zal de clubleiding ongetwijfeld met Hateboer (op de korte termijn) in gesprek gaan. Feyenoord bleek de afgelopen winterperiode een bod te hebben uitgebracht, FC heeft het aanbod naast zich neergelegd. Momenteel speelt er niets concreets, maar dat kan zo veranderen! Hateboer zal zeker geen nee zeggen, als er een mooie club langskomt zegt hij tegen RTV Noord. Of dit bij een topclub in Nederland is of in het buitenland, Hans Hateboer wacht af op wat er gaat gebeuren en hoopt dat er wat leuks uitkomt. Wordt het verlengen bij de trots van het noorden, of moet de club (nu het nog een transfersom kan vragen) gaan cashen? 

Reacties:
appie happie19-05-2016 om 16:09

verlengen of anders in winrstop verkopen...

Robba19-05-2016 om 16:33

Ik zou willen dat hij wilde verlengen, maar ik heb het ergste vermoeden. Want zeg nu zelf. Hans is een back met veel snelheid, diepgang en is niet tot amper geblesseerd. Daarnaast is hij jeugdinternational. Speelt bij de FC, dus niet al te duur. Denk wel zeker dat er een leuke club voor hem komt, nu hij heeft aangegeven op zoek te zijn..

Dan maar direct 4 nieuwe verdedigers halen??

Ik hoop, blijft lastig dat weet ik, dat we een leider met discipline a la Granqvist krijgen. Dan mag de andere cv nog matig zijn, zo'n speler vangt dat op..

Ben erg benieuwd!

renevanderes19-05-2016 om 18:59

Hans Hateboer hoopt op Engeland net zoals eerder met Kieftenbelt en Cherry.

brummie19-05-2016 om 19:52

Mag hateboer graag zien spelen, maar met nog 1 jsrig contract is verkoop de beste optie. Tenzij hateboer zelf wil verlengen, maar gezien zijn uitspraken

in de media acht ik die kans klein. 

Robba19-05-2016 om 20:02

Ajax zoekt ook een vervanger voor van Rhijn.. Die Macedoniër die ze op het oog hebben is 24 en kost circa €1,5-€2 miljoen.. Dit zal ook maximaal de waarde van Hans zijn. Ik zie hem daar nog wel heen gaan..

Johan19-05-2016 om 21:45

Leerdam zou een mooie oplossing zijn dan. 

Nogutsnoglory119-05-2016 om 22:08

Hans is momenteel 1 van de weinige Basisspelers uit de eigen jeugdopleiding. Daarom is het jammer als hij zou vertrekken. De doelstelling is ook dat er binnen 2 a 3 jaar meer eigen jeugd bij de eerste selectie zit. Vind hem als aanvallende back ook prima. Verdedigend vind ik hem vrij matig. Geld trouwens voor de meeste rechtsbacks in Nederland. Als je flink kan cashen voor een rechtsback moet je dat zeker doen. Gewoon een degelijke back uit Servië of Uruguay halen of nog beter Magnasco weer terug halen, die had alles om tot publiekslieveling uit te groeien. 

20-05-2016 om 21:02

Zijn moeder was voor de microfoon bij de afscheidswedstrijd al vrij stellig over haar zoon: "het wordt anders...verder weg, maar met skype en andere media kunnen we goed contact houden, en we gaan hem nog wel eens bezoeken...".  Aangezien in ouder vrouwen altijd respecteer om hun wijze uitspraken, denk ik maar: er is vast al iets geregeld met een club... en nog even wachten tot juni en dan horen we het...toch?  

Marco23-05-2016 om 21:07

Dat is het jammerlijke van een club als Groningen. Kunt wel mooie beleidsplannen maken over veel eigen jeugd in het eerste elftal, bij de eerste club die langskomt zijn ze vertrokken, terwijl je als club de jeugdspelers speelminuten en daarmee de leermomenten om fouten hebt gegeven.

Ik vind Hateboer verdedigend positioneel en in de passing zwak. Met rechtsback Faber als trainer kan hij nog veel leren.

Hem verkopen en Payne er neerzetten hoeft geen verzwakking van het elftal te zijn. Alleen verlies je dan een aanvallende back en een, wat ook Burnet was. Wellicht gaat Faber dan werken met een concept van meer verdedigende backs.

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!