Terug

Deel deze pagina:

Hans Nijland blijft Huistra steunen

Door 7 reacties

RTV Noord bericht dat Hans Nijland, Pieter Huistra blijft steunen. Tevens verwacht de direkteur dat de FC blijft meestrijden om de play offs. Hans Nijland begrijpt dat een aantal (ontevreden) supporters afgelopen zondagavond, na de wedstrijd tegen FC Utrecht de spelersbus heeft opgewacht, maar dit hoort er nu eenmaal bij als er niet gepresteerd wordt. Vrijdagavond wacht de uitwedstrijd tegen Excelsior Rotterdam.


Reacties:
FCGmijnclub19-03-2012 om 16:10

I rest my case :zzz:

19-03-2012 om 19:56

Hoe vaak moet Nijland met zijn kop tegen een muur lopen, prima vent, maar als ik op me werk zo presteer, was ik al lang exit, pfff

Milko19-03-2012 om 21:43

Vergeten de schreeuwers niet dat mede door diezelfde Hans Nijland de FC staat waar het nu staat. In het ´bedrijfsleven´ lopen er geen 100 idioten tegen een postbode te schreeuwen als de post een uur te laat wordt bezorgd, gaan er bij de slager geen stenen door t raam omdat hij een bestelling is vergeten, wordt de leraar niet voor rotte vis uitgemaakt omdat hij zich heeft verslapen. Dit is de voetballerij. Vind het goed dat Hans zijn trainer uit de wind houdt en er voor uit durft te komen dat er op dit moment geen goede mix is in de selectie. Geeft toch nog wel enige hoop dat er voor volgend jaar een andere selectie staat dan nu.

TomOkker20-03-2012 om 07:28

Ben blij dat Hansie mijn bijdrage(n) hier leest. Hansie heeft helemaal gelijk natuurlijk dit team mist domweg ervaring. Dat er spelers rondlopen met kwaliteit is ook duidelijk maar over de hele linie genomen stroomt het daar ook niet van over. Deze resultaten kun je verwachten van een zeer jong elftal ongeacht wie er voor de klas staat. Hier leren en groeien ze van. Ik word alleen scheitziek van die primitieve reacties hier.

TomOkker20-03-2012 om 11:37

We weten allemaal wat het probleem is dit seizoen, alleen wat wel vreemd is dat we het seizoen toch prima begonnen heb toch leuke wedstrijden gezien in begin van de competitie . niet altijd met een goed resultaat.
We missen natuurlijk ervaring , maar de spelers worden m.i. ook niet goed gebruikt. Kwakman is geen laatste man , Hiariej geen back , Kieftenbelt geen back,Suk geen buitenspeler , en zo zijn er wel meer te noemen. Hola gaf het ook al aan...
Het voordeel voor volgend jaar is dat de spelers heel wat ervaring hebben opgedaan dit jaar ;-)
FC Kop d'r veur !!


Holla is teleurgesteld, als hij beter was dan Sparv of Kieftenbelt had ie gewoon meer gespeeld. Ik hoor dat spelers en technische staf voor dit systeem zijn enkel de poppetjes voldoen niet allemaal.

TomOkker20-03-2012 om 17:26

En Okker. Als de poppetjes niet voldoen voor dit systeem maar misschien in een andere speelwijze wel, wordt het dan niet eens tijd de speelwijze te veranderen?
Is het niet zo dat gezien de resultaten de technische staf en spelers gezamenlijk aan tunnelvisie lijden?
En als ze (hij) die visie niet eens aanpast kan het dan zijn dat ze net niet hard genoeg groeien om de Jupiler te ontlopen?


Ik denk niet dat Huistra op jouw oogklepvisie zit te wachten meneer Optak

TomOkker21-03-2012 om 11:53

Nou nou, Okker. Ik stel een paar vragen en daar ga je niet op in. Erg inhoudelijk vind ik je niet reageren en dat valt me tegen voor iemand die zo vaak en uitgesproken op dit forum waar te nemen valt.


En dat zeg jij met je respectloze opmerkingen. Probeer eerst eens een normale zin te produceren zonder iemand of personen op voorhand te veroordelen.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!