Terug

Deel deze pagina:

Hiariej naar volgende fase; Nienhuis kwalificatietoernooi in Estland

Door Redactie 0 reacties

Nederland onder-19 jaar heeft vanmiddag in het duel om de eerste plaats in de poule met 2-0 verloren van Ierland. Onze eigen Tom Hiariej kwam echter niet in actie. Leonard Nienhuis reist aan het eind van deze maand af naar Estland voor de kwalificatieronde voor Oranje - 17.


Tom Hiariej
Tom Hiariej heeft woensdagmiddag moeten toekijken hoe het Nederlands Elftal onder- 19 verloren van Ierland onder- 19. In Macedonië werd er nog gestreden om de eerste plek in de poule, maar het werd 2-0 voor de Ieren. Nederland eindigde zo op een tweede plek, wat ook genoeg is om de tweede fase te bereiken. Eerder won de ploeg van Macedonië(1-0) en van Wit-Rusland(3-1). Tom zal in april de tweede fase spelen waar alle nummers één en twee van de poule, het tegen elkaar opnemen voor kwalificatie van het EK dat gehouden word in Oostenrijk.

Leonard Nienhuis
Net als Hiariej moet ook Leonard Nienhuis aantreden voor de volgede kwalificatieronde voor het EK. De doelman van FC Groningen B1 moet afreizen naar Estland, doelstelling is net als het team van Tom Hiariej eindigen bij de eerste twee van de poule. Eerste tegenstand is het gastland Estland, daarna zal de ploeg het opnemen tegen Noorwegen en Kroatië. Mocht Nienhuis eerste of tweede in de groep worden dan moet het in maart strijden met 28 landen om zeven tickets voor het EK dat gehouden wordt in België.

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!