Terug

Deel deze pagina:

Intentie Hans Nijland om met FC Europees te overwinteren

Door Redactie 13 reacties

RTV Noord berichtte eerder deze avond dat Hans Nijland geen modderfiguur wil slaan in Europa. Echter, de clubleiding gaat op de transfermarkt geen gekke dingen doen. De UEFA bijdrage is incidenteel en mocht FC het jaar hierna geen Europees voetbal halen, zit de club met heel veel spelers. Hans Nijland is ervan overtuigd dat de fans rustig kunnen gaan slapen en dat er vanaf het begin van het nieuwe seizoen een goede en brede selectie is samengesteld die klaar is voor Europees voetbal. Nijland stelt de vraag waarom FC Groniningen Europees niet zou kunnen overwinteren. De club doet er alles aan en er komt vast belangstelling voor spelers maar de scouting en technische staf is volop bezig met eventuele vervangers. Hans Nijland is van mening dat beide geledingen goed hun werk doen en refereert naar de winterse aankopen Albert Rusnák en Simon Tibbling.

Los van bovenstaand bericht zijn wij net als Hans Nijland overtuigd, dat er belangstelling komt voor de spelers. Chery en Botteghin hebben aangegeven een nieuw (buitenlands?) avontuur te zoeken. Lukt het bijvoorbeeld om Rusnák en Tibbling het aankomend seizoen binnenboord te houden? Onze verwachting is dat er een turbulente transferzomer op de loer ligt.... 

Reacties:
07-05-2015 om 20:12

Mooie foto!, redactie

campesino07-05-2015 om 20:26

ik ben wel benieuwd of de TS al weet hoe ze voelgend jaar willen spelen. met 2 of met 3 spitsen. dus worden de aankopen gehaald afhankelijkvan de speelstijl, of hangt de speelstijl af vd koopjes die nijland op de kop kan slaan. aannemende dat we 4-3-3 gaan spelen en dat chery zeker weggaat, kun je een nieuwe 10 kopen of rusnak daar neerzetten , maar dan is een extra buitenspeler nodig. en is er dan geld voor een nieuwe spits, of moeten we dan wachten tot de leeuw of hoesen of zefuik vertrekken?

dit spel is bijna net zo mooi als het spelletje zelf.

campesino07-05-2015 om 20:30

 @BOKKO (waar ben je?)

heb je gisteren barcelona gezien? allemaal kleine mannetjes en dat tegen bayern

Hoekie07-05-2015 om 22:11

@ Campesino 

je hebt helemaal gelijk dat nu de kleine mannetjes weer de baas zijn en Groningen weer met de zgn Ajax voetballers prijzen pakt er in eens het veel rustiger is op dit forum. Er is weinig om tegen aan te zeiken. Bayern zou die kleine mannetjes gigantisch in de pan hakken. Dat kan natuurlijk alsnog gebeuren maar tot die tijd blijft het rustig. 

 

 

DanMan197107-05-2015 om 23:31

misschien is dit een leuke aanvulling op de selectie:

http://www.indewandelgangen.com/column/read/183/Santiago-Palacios-van-talent-in-Cuernavaca-naar-topschutter-in-Groesbeek

Loopt na 27 wedstrijden inmiddels 1op1. En heeft tevens een frans paspoort!

TimHoogezand08-05-2015 om 09:28

Ik hoop dat onze FC voor een nieuwe spits Cas Peters van Emmen in de gaten houdt.  nog maar 21 jaar en 23 goals in de Jupiler League!  Het overwegen waard

appie happie08-05-2015 om 18:59

Appie happie gaat niet meer reageren ,is klaar met deze troep.

 

08-05-2015 om 21:20

mis ook wat humor en zelfspot de laatste tijd...hoewel: ... Eerste ronde met FC Groningen tegen Werder Bremen ( "groen tegen groen", voorkeur van Hans Nijland ) wel zódanig leuk gevonden is .... dat het in Fawlty Towers niet zou misstaan, Appie !

Hoekie08-05-2015 om 21:23

Als Appie Happie bedoeld het gedoe Barcelona, Ajax en de trainer discussies ben ik met hem eens.  Hij kan natuurlijk zijn mening geven over de intentie van Hans Nijland te overwinteren in Europa. Reageren door te zeggen ik ga niet reageren vind ik dan een zwaktebod. 

08-05-2015 om 22:05

weten we de intenties van Appie Happie wel?  en verder: na ruim een week komen we in het zomerreces, dus komkommertijd!...je kent dat wel fototoestelletje, brekende branding en cocktailbars... en nog wat transfergeruchten in de Telegraaf: daar moeten we het mee doen. En overwinteren is weer van later zorg, als je vriendin in bikini rondloopt.    

campesino08-05-2015 om 22:36

dat zou jammer zijn appie. ik mag je reakties graag lezen. net als die van bokko trouwens. hij heeft ook regelmatig gelijk, een beetje meer lengte en fysieke kracht werd af en toe gemist. maar zijn aversie tegen barcelona kan ik niet delen. desalnietemin mag ik het graag lezen.

en nu maar hopen dat we die zwollenaren voor detweede keer in de pan kunnen hakken.

TomOkker09-05-2015 om 09:06

Vind ik wel een mooie Campesino, probleem van het gros is, als men iets zegt of schrijft denkt men dat het ook de waarheid is.

Dat ik mij wel kan vinden in sommige reacties hier. wil nog niet zeggen dat ik gelijk heb.

Ik zou zeggen iedereen z'n waarheid.

 

kein geloel fussbal spiel'n 

TomOkker09-05-2015 om 09:08

Inteties van Hansie Hansie staan bij mij gelijk aan intenties van Geert Wilders, het gaat niet gebeuren.

09-05-2015 om 11:33

IK denk dat je gelijk hebtr - helaas, zeg ik erbij - Het zgn. lange termijn beleid is voorlopig nog onzichtbaar....het vliegwiel van de sportieve inkomsten en transferwinsten moet de hele organisatie ( met al die subondernemingen ) blijven voorzien van geld...dat betekent dus ook dat er niet meer dan het minimum aan geld in het eerste wordt gelegd...en dus is het beleid een pragmatische: hoe houd je de supporters te vriend en presteer je in het linkerrijthje en haal je een prijs zoals PO ffs Europees of nu die beker.  FC Groningen is dan wel geen beursgenoteerde ondernemning ( zoals Ajax ) maar denkt en doet wel zo.  Geen romantische vergezichten dus, ebn dat is op zich begrijpelijk als je "uit moet komen".  Aan de andere kant is de organisatie van FC Groningen nog "zelfstandig"", dwz niet afhankelijk van één grote geldschieter of grote club, die daarmee achter de schermen zó het hele  elftal door elkaar kan gooien. Nu heeft men hoge verwachtiongen om te investeren in die TOP-jeugdopleiding...en gezien de financiële situatie bij veel andere clubs ( die dus bij FC Groningen aan willen kloppen voor goedkope jeugdtalenten, is dit misschien wel een slimme zet.

 

Vanaf september krijgen we die 6 Europese wedstrijden, en op het veld moeten deze de mooie herinneringen aan wedstrijden  van de jaren 80 van de vorige eeuw en van de periode Jans, weer weorden geevenaard?  Een hele klus gaat dat worden !

TomOkker09-05-2015 om 22:39

mooi verwoord

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!